reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Pewnie wywolalam dyskusje,ale wkurzaja mnie matki ktore dają chore dzieci do przedszkola i zarazaja inne,a one siedza w domu lub u kolezanki na kawce. A czlowiek musi brać pozniej wolne z pracy nie dość,ze tam nie zadowoleni to kasa leci,a na leki tez trzeba dac i co wazniejsze dziecko sie meczy. Ja swojego dziecka nigdy chorego nie dalam sumienie mi na to nie pozwalalo.
Masz rację w zupełności a najgorsze jest to że to samo dziecko które przychodzi chore jak zarazi opiekunkę (która wiadomo byle z katarem czy z kaszlem nie dostanie l4) to rodzić tego chorego dziecka które chodzi i zaraza potrafi bezczelnie powiedzieć a pani chora do pracy przychodzi?

reklama
Masz rację w zupełności a najgorsze jest to że to samo dziecko które przychodzi chore jak zarazi opiekunkę (która wiadomo byle z katarem czy z kaszlem nie dostanie l4) to rodzić tego chorego dziecka które chodzi i zaraza potrafi bezczelnie powiedzieć a pani chora do pracy przychodzi?
Serio tak mówią????? I zapewne nic im nie można odpowiedzieć....

@Sliim biedna psina [emoji22] dawaj znać co tam wyjdzie....

@monia_55 mam nadzieję, że nasz psiurek też tak zaakceptuje nowego członka rodziny [emoji16]
No oby. Bo to naprawdę cudowne jaka więź się potrafi wytworzyć.... A u nas najlepsze jest to że nasza panika jedyny rak kiedy od nas dostała (lekko Ale jednak) to było jak przywiezlismy Młoda że szpitala i pies stał na łóżku obok łóżeczka i warczal. Na szczęście szybko się oswoila bo nie zabranialismy hej kontaktu z Młodą (oczywiście zawsze pod kontrolą nasza )

One sa łagodne, ja mam bernenski pies pasterski z wygladu straszy,a łagodna jak owca sa tez krotkowlose
Nam właśnie zależy na krotkowlosych bo ta sierść u długowłosych to tragedia kołtuni się wypada ..
Serio tak mówią????? I zapewne nic im nie można odpowiedzieć....
Niestety tak.. powiedzieć no coś Ty.. Nie ma takiej opcji :( rodzice niektórzy są okrutni byleby jeszcze zmieszać z błotem bo kim my jesteśmy..

No oby. Bo to naprawdę cudowne jaka więź się potrafi wytworzyć.... A u nas najlepsze jest to że nasza panika jedyny rak kiedy od nas dostała (lekko Ale jednak) to było jak przywiezlismy Młoda że szpitala i pies stał na łóżku obok łóżeczka i warczal. Na szczęście szybko się oswoila bo nie zabranialismy hej kontaktu z Młodą (oczywiście zawsze pod kontrolą nasza )
No dla naszego psiura to ja jestem ta dowodząca i znam jego zachowania, także myślę że będzie git- chociaż wiadomo że wszystkiego się bie przewidzi [emoji6] już nie mogę się doczekać [emoji16][emoji16][emoji16]

Nam właśnie zależy na krotkowlosych bo ta sierść u długowłosych to tragedia kołtuni się wypada ..

Niestety tak.. powiedzieć no coś Ty.. Nie ma takiej opcji :( rodzice niektórzy są okrutni byleby jeszcze zmieszać z błotem bo kim my jesteśmy..
To zobacz sobie bernenskie psy pasterskie krotkowlose to lagodna rasa,a sa duze

reklama
Do góry