Masz rację w zupełności a najgorsze jest to że to samo dziecko które przychodzi chore jak zarazi opiekunkę (która wiadomo byle z katarem czy z kaszlem nie dostanie l4) to rodzić tego chorego dziecka które chodzi i zaraza potrafi bezczelnie powiedzieć a pani chora do pracy przychodzi?Pewnie wywolalam dyskusje,ale wkurzaja mnie matki ktore dają chore dzieci do przedszkola i zarazaja inne,a one siedza w domu lub u kolezanki na kawce. A czlowiek musi brać pozniej wolne z pracy nie dość,ze tam nie zadowoleni to kasa leci,a na leki tez trzeba dac i co wazniejsze dziecko sie meczy. Ja swojego dziecka nigdy chorego nie dalam sumienie mi na to nie pozwalalo.
reklama
One sa łagodne, ja mam bernenski pies pasterski z wygladu straszy,a łagodna jak owca sa tez krotkowloseJak kupimy dom to też chcemy że 2 wielkie psy żeby broniły domu i dzieci szczególnie
Serio tak mówią????? I zapewne nic im nie można odpowiedzieć....Masz rację w zupełności a najgorsze jest to że to samo dziecko które przychodzi chore jak zarazi opiekunkę (która wiadomo byle z katarem czy z kaszlem nie dostanie l4) to rodzić tego chorego dziecka które chodzi i zaraza potrafi bezczelnie powiedzieć a pani chora do pracy przychodzi?
No oby. Bo to naprawdę cudowne jaka więź się potrafi wytworzyć.... A u nas najlepsze jest to że nasza panika jedyny rak kiedy od nas dostała (lekko Ale jednak) to było jak przywiezlismy Młoda że szpitala i pies stał na łóżku obok łóżeczka i warczal. Na szczęście szybko się oswoila bo nie zabranialismy hej kontaktu z Młodą (oczywiście zawsze pod kontrolą nasza )
Nam właśnie zależy na krotkowlosych bo ta sierść u długowłosych to tragedia kołtuni się wypada ..One sa łagodne, ja mam bernenski pies pasterski z wygladu straszy,a łagodna jak owca sa tez krotkowlose
Niestety tak.. powiedzieć no coś Ty.. Nie ma takiej opcji rodzice niektórzy są okrutni byleby jeszcze zmieszać z błotem bo kim my jesteśmy..Serio tak mówią????? I zapewne nic im nie można odpowiedzieć....
No dla naszego psiura to ja jestem ta dowodząca i znam jego zachowania, także myślę że będzie git- chociaż wiadomo że wszystkiego się bie przewidzi [emoji6] już nie mogę się doczekać [emoji16][emoji16][emoji16]No oby. Bo to naprawdę cudowne jaka więź się potrafi wytworzyć.... A u nas najlepsze jest to że nasza panika jedyny rak kiedy od nas dostała (lekko Ale jednak) to było jak przywiezlismy Młoda że szpitala i pies stał na łóżku obok łóżeczka i warczal. Na szczęście szybko się oswoila bo nie zabranialismy hej kontaktu z Młodą (oczywiście zawsze pod kontrolą nasza )
Będzie cudownie. Zobaczysz!No dla naszego psiura to ja jestem ta dowodząca i znam jego zachowania, także myślę że będzie git- chociaż wiadomo że wszystkiego się bie przewidzi [emoji6] już nie mogę się doczekać [emoji16][emoji16][emoji16]
To zobacz sobie bernenskie psy pasterskie krotkowlose to lagodna rasa,a sa duzeNam właśnie zależy na krotkowlosych bo ta sierść u długowłosych to tragedia kołtuni się wypada ..
Niestety tak.. powiedzieć no coś Ty.. Nie ma takiej opcji rodzice niektórzy są okrutni byleby jeszcze zmieszać z błotem bo kim my jesteśmy..
reklama
Mamafasolki
Fanka BB :)
Dziękuję dziś tylko wstępny wywiad i termin prenatalnych.... I ponad godzina opóźnienia ...WIZYTY
28.08.- @Mamafasolki wizyta u genetyka
28.08.- 12:30 @Jivka
28.08.- 17:00 @Ullaa
POWODZENIA!! [emoji6]
Podziel się: