reklama
Mamafasolki
Fanka BB :)
Nie jeździłam prawie 10 lat. Aż kupiłam samochód i zaczęłam od tras poza miastem, parkowania na dwóch miejscach etc. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez... W sporych miastach ok, u rodziców - tragedia.Powodzenia
Ja mam ale nie jeżdżę a po długim czasie nie używania go to teraz czuję sie jakbym go nie miała
Po prostu do jazdy trzeba dojrzeć
Beata86
U mnie juz 13 lat..., mam nadzieję że kiedyś sie przełamięNie jeździłam prawie 10 lat. Aż kupiłam samochód i zaczęłam od tras poza miastem, parkowania na dwóch miejscach etc. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez... W sporych miastach ok, u rodziców - tragedia.
Po prostu do jazdy trzeba dojrzeć
U nas jak jest katar zawsze jest włączony nawilżacz powietrza bardzo pomaga. I smarowanie nosa i klatki piersiowej czymś do oddychania.Miałam sok z owoców bzu. Co roku robię. Czekam na owoce. Ale dla mnie lepiej działa woda z ogórków kiszonych. Tylko nie jest stricte na rozszerzenie kataru niestety.
7 lat. Na miód kiepsko reaguje. Na wirusy super u nas działa groprinosin Ale brała 3 tyg temu i nie wiem czy mogę. Ale jak nie będzie poprawy to dam. U nas mobilizujaco działa właśnie woda z ogórków kiszonych. I też sok z malin, kąpiele w soli epsom, amol i skarpetki na stopy....
Chyba czas faktycznie potrzebny. Tylko że ona się mocno męczy z tą gęstą wydzielina....
Dzięki za wszystkie rady.
Dziewczyny rozumiem ze lekarz nic sie nie dopatrzył ale forum prawde Ci powie [emoji3]Ja to chyba naprawdę ślepa.... wy chłopczyka a ja dziewczynke
Olo32
Zgodnie z tym, co mówi aplikacja - na 23 marcaWitaj
Termin masz na 23.03? Ja mam na 22.03 wg moich obliczeń
KAROLA_223
Zaciekawiona BB
Super poducha! A jaka rasa pieska ? Bardzo podobny do mojegoGratulacje szczęśliwych wizyt
Chciałam się pochwalić swoim dziełem , jak się dowiedziałam o ciąży postanowiłam , że nauczę się szyć, bo zawsze sporo się zaoszczędzi , (szybko poszłam na L4 ) i nie będę się nudzić , tak dziś skończyłam swoją poduchę 3 w 1
Poduchę miałam w planach kupić , bo śpie sporą częścią na brzuchu i już mi to przeszkadza , dziś będę testować
aga6
Ja tez chwile wczesniej zaczelam. Moze tak powiedzial zebts nie zjadla połowy "1" i zeby Ci bez sensu nie zostalo u mnie tak było.
Ja w maju zrobiłam kurs.. wszystko wyjezdzilam i zostaly mi egzaminy ale zaszlam w ciaze i slabo mi sie robiło i balam sie ze zemdleje.. i nic nie jadlam, sily nie miałam i odpuscilam -.- teraz musze sie jyz na tą teorie zapisac, dokupic 2 lub 4 h i skonczyc to prawko bo bez niego jak bez ręki!!!
Ja sobie nie wyobrażam życia bez prawa jazdy! Będę trzymał kciuki, żebyś wytrwała w postanowieniu i jak najszybciej zrobiła kurs - zobaczysz, jak ułatwia to życie! Powodzenia!
Ja w maju zrobiłam kurs.. wszystko wyjezdzilam i zostaly mi egzaminy ale zaszlam w ciaze i slabo mi sie robiło i balam sie ze zemdleje.. i nic nie jadlam, sily nie miałam i odpuscilam -.- teraz musze sie jyz na tą teorie zapisac, dokupic 2 lub 4 h i skonczyc to prawko bo bez niego jak bez ręki!!!
reklama
Mamafasolki
Kup samochód mi było łatwiej, bo wiedziałam, że nikomu nie zrobię problemu i zaczynaj od jazdy z kimś po mało uczęszczanych trasach miasto to było po paru miesiącachU mnie juz 13 lat..., mam nadzieję że kiedyś sie przełamię
Podziel się: