reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Gratulacje szczęśliwych wizyt :)

Chciałam się pochwalić swoim dziełem , jak się dowiedziałam o ciąży postanowiłam , że nauczę się szyć, bo zawsze sporo się zaoszczędzi , (szybko poszłam na L4 ) i nie będę się nudzić , tak dziś skończyłam swoją poduchę 3 w 1 :)
Poduchę miałam w planach kupić , bo śpie sporą częścią na brzuchu i już mi to przeszkadza , dziś będę testować :D
Tez mam zamiar sama sobie zrobić poduche [emoji846]

Drogie okropnie , koszt około 150zł tej wielkości - mi wyszło jakoś 45zł. Wykorzystałam 3 rodzaje materiałów (robiłam poduchę ze ściąganą poszewką , ma mi później służyć jako poducha do karmienia dla bejbi) minki , w owieczki i zwykły biały bawełniany . Do tego wypełnienie na allegro można kupić i zameczek :) szablon wycięłam sobie z papieru do pakowania paczek :)
Na allegro jest nawet poszewka do rogala a ja mam wypelnienie z poduszek ktorych nie uzywam wiec mam zamiar je rozpruc i przelozyc

Gratulacje szczęśliwych wizyt :)

Chciałam się pochwalić swoim dziełem , jak się dowiedziałam o ciąży postanowiłam , że nauczę się szyć, bo zawsze sporo się zaoszczędzi , (szybko poszłam na L4 ) i nie będę się nudzić , tak dziś skończyłam swoją poduchę 3 w 1 :)
Poduchę miałam w planach kupić , bo śpie sporą częścią na brzuchu i już mi to przeszkadza , dziś będę testować :D
Takie proste rogale do 50zl mozna znalezc na allegro nawet

Ja dzis jade na wyniki toxo i takie tam, ale mnie sie nie chce musze pozniej zdarzyc na autobus. Czemu ja prawka sobie nie zrobiłam [emoji53] czy tylko ja jestem bez? Obiecuje sobie ,ze w trakcie macierzyńskiego postaram sie wybrać,bo to nie robota,ze maz specjalnie musi brać wolne zeby jechać nie raz zawiezc mnie gdzies lub z synem jak jest chory, a przy dwojce dopiero sie przyda

Ja dzis jade na wyniki toxo i takie tam, ale mnie sie nie chce musze pozniej zdarzyc na autobus. Czemu ja prawka sobie nie zrobiłam [emoji53] czy tylko ja jestem bez? Obiecuje sobie ,ze w trakcie macierzyńskiego postaram sie wybrać,bo to nie robota,ze maz specjalnie musi brać wolne zeby jechać nie raz zawiezc mnie gdzies lub z synem jak jest chory, a przy dwojce dopiero sie przyda
Powodzenia:)
Ja mam ale nie jeżdżę :p a po długim czasie nie używania go to teraz czuję sie jakbym go nie miała:)

reklama

Ja sobie nie wyobrażam życia bez prawa jazdy! Będę trzymał kciuki, żebyś wytrwała w postanowieniu i jak najszybciej zrobiła kurs - zobaczysz, jak ułatwia to życie! Powodzenia!

Do góry