Stokrotenka23
Fanka BB :)
Ok. Nie wiedziałam jak to działa jak ktoś nie ma konta ;*Dzieki ;-) tam mail jest podany bo bez konta na fb moge ją podejrzec.
Jeszcze czekam na info od mojej kolezanki ;p moze ona sie zlituje i uszyje
Nie no zapłodnienia nie czulam bo jednak totalnie odpuscilismy [emoji23] ale takie mam myśli wokół syna.Ja mam w identycznym miejscu kosmówkę i syna czułam jeszcze przed zapłodnieniem
A tak serio: interesują mnie tylko ubranka dla chłopców, mąż ostatnio samochodziki dla maluszków oglądał i mówi, że dla syna to już nie bo za duży, ale idealne dla dzidziusia Chyba oboje podświadomie pragniemy tego synusia
Ale, żeby nie było - nie będziemy rozczarowani z córci - wręcz przeciwnie, będziemy bardzo szczęśliwi, w końcu synka juz mamy, a w ogóle to nie o płeć tu chodzi
Córeczka tez jest upragniona bo długo czekaliśmy na test pozytywny. Będziemy bardzo się cieszyć że zdrowiutkiego bobaska [emoji173]
Wow ! Jak to zrobiłaś? Co jest w środku? Masz maszynę? Ale super... Może kupię rzeczy (tylko powiedz mi co ) i poproszę teściowa by mi uszyla bo te poduszki są okropnie drogie jednak [emoji52]Gratulacje szczęśliwych wizyt
Chciałam się pochwalić swoim dziełem , jak się dowiedziałam o ciąży postanowiłam , że nauczę się szyć, bo zawsze sporo się zaoszczędzi , (szybko poszłam na L4 ) i nie będę się nudzić , tak dziś skończyłam swoją poduchę 3 w 1
Poduchę miałam w planach kupić , bo śpie sporą częścią na brzuchu i już mi to przeszkadza , dziś będę testować