reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Kania to oby szybko przeszlo malej to kaszlenie. fajny prezent wybraliscie ;-) moja uwielbia komputer, ciagle wali w klawiature lub zabiera mi myszke...

szczebiotka wspolny pokoj to dobra sprawa, oby tylko ta druga szybko zaczela przesypiac noce... marzenia :sorry:

reklama
Herbata moja wiecznie mi kabel od myszki wyciągała, więc zakupiłam sobie bezprzewodową ;-) Podaje jej lipomal ale jak tak dalej pójdzie to pewnie dr nas czeka...

Ja tylko się przywitam, bo problemów z lapkiem ciąg dalszy..
Robi co chce, zaraz go normalnie sru przez okno walnę...:wściekła/y:
Mąż ma z kolegą go dzisiaj robić, najpierw muszą dojść co w nim nie halo jest.

krolowadramatu fajnie ze szyjka trzyma, dobrze ze bierzesz uwage odpoczynek od nowego roku. mam nadzieje ze te bole ustapia. faktycznie powinnas odpoczywac, ale pracy chyba ciezkiej nie masz??

deizzi sliczny pokoik. mysle ze maly bedzie zachwycony! sama bym taki chciala ;-) Ty juz jestes w 3 trymestrze :eek:?? ja dopiero za miesiac bede... teraz wkraczam w 6 miesiac

Bo my tylko z Betinką takie przodowniczki jesteśmy :) (chyba)

od 22 maja licząc (pierwszy dzień cyklu) dzisiaj 22 listopad więc zaczynam 7 miesiąc a z tym III trymestr :)
a termin zgodnie z zasadą: +1 rok, -3 m-ce, + 7 dni. Dokładnie wychodziłby na 29 lutego, ale że w 2013 luty ma tylko 28 dni więc jest 1 marzec, a z USG 2 marzec :)

Deizzi to mamy ten sam termin :) ciekawe czy równo urodzimy :)

przepraszam, że tak mało się udzielam ale jeszcze do jutra robię ślubniaki (obrabiam zdjęcia ślubne) także brak czasu na cokolwiek, ale juz jutro koniec i mam nadzieję troszkę wiecej czasu będę mieć dla siebie. Ale aktywnie podczytuję co jakiś czas więc wiem co się u Was dzieje :)

hmm teraz tak patrze, ze mi zle suwak pokazuje. dziwne

ja już po wizycie u neurologa. Powiedział, że to prawdopodobnie neuralgia międzyżebrowa. Prawdopodobnie bo nie można mnie prześwietlić by to sprawdzić ale objawy na to mogą wskazywać. Jeszcze mówił, że objawy podobne do odmy płucnej ale tego też nie sprawdzimy bo trzeba zrobić rtg klatki piersiowej a tego nie mogę..
Zatem trzymamy się tej neuralgii, oprócz tego że nieprzyjemne i bolesne, nie zagraża zdrowiu ani mojemu ani dziecka więc się uspokoiłam. Po prostu co mi tam naciska na jakiś nerw. I tak nie mogę nic brać więc mogę leżeć i odpoczywać i mieć nadzieję, że samo przejdzie. Jeśli nie to po porodzie pełna diagnostyka + leczenie.

Kaniu a Tobie co się dzieje z kręgosłupem?

Wrocilysmy z przedszkola. Laura wcina kisiel a ja popijam kawke zbozowa:-)
Krolowa nic nie zostalo jak odpoczywac i czekac az przejdzie. Niestety nikt nam przeswietlen nie zrobi wiec czekamy do porodu.
Monia szybkiego ukonczenia pracy (obrobki) wracaj na forum.
Kiniusia mam nadzieje ze uda sie w miare szybko odnalezc usterke i znow zawitasz na forum:rofl2:
Kania Oliwka bedzie zachwycona:tak: moja zawsze chciala taki zestaw ale niestety miejsca brak
Szczebiotka rozumie ze masz juz tyle ciuchow ze twoj nie ma miejsca na swoje:-D:-D:-D Kurierce to sie chyba spieszylo:eek:

Trzeba sie powoli zbierac do szpitala, na dworze juz szaro wiec nieciekawie:baffled:

reklama
Deizzi dzisiaj jest 21.11 :))) ale i tak gratuluję III trymestru

O masakra... Dzień zgubiłam...
To jutro - witaj III trymestrze :)

Deizzi aha , tak liczysz? ja licze ze skoro 23.03 mam urodzic to kazdego 24. zaczynam nowy miesiac. wiec 24.11 zaczynam szosty

krolowa to nieciekawie. mam nadzieje ze samo Ci jednak przejdzie

Tak gdzieś znalazłam w jakiejś książce i się tego trzymam bo można się pogubić :)

Do góry