reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Witam się na szybko dziś.
Objawy nadal mam słabe zamiast się nasilać. Większe były kilka dni temu niż od 3 dni :baffled: Zrobiłam rano test- najpierw negatywny a po zalecanym czasie pojawiły się II:eek: Jutro zrobie tą betę bo jutro lub we wt powinnam dostać @. Niestety na prawdę średnio to widzę dziewczyny...wygłąda na to, że "Pyłek" się nie "przyjął":no:

W każdym razie miłego i słonecznego dnia Wam życzę i zbieram się nad ten zalew odpoczywać z rodzinką:tak:
ja tam wierze że sie przyjoł i mocno trzymam kciuki

ja w sobote nazrywałam czereśni i grilowaliśmy wczoraj zrobiliśmy taki spacer że aż mnie brzch bolał i twardniał na koniec ale jak doszłam to odrazu walnełam sie na łóżko w kime - pomogło potem pozrywałam pożeczek troche i poszliśmy na basen było super ;-) ale spałam jak suseł po takim dniu, objawów jako takich nie mam - ale w poprzedniej ciąży też ich nie miałam
ale dziewczyny słuchajcie ja chyba jakas dziwna jestem wszyscy dostaja brzuch ok 5-6 m-ca a ja w poprzedniej ciaży 2-3 miesiac byłam jak zaczeło mnie wywalać tz nie miałam jakiegoś wielkiego i niby sie mieściłam w ciuchy ale tylko jak stałam bo jak usiadłam to tak mnie cisneło i bolało ze albo kupowałam większy rozmiar albo juz ciążowe mniejsze rozmiary i kurna teraz mam już to samo - troche za szybko mi sie wydaje ale nic nie poradze, wczoraj przejrzałam szafe i wyszło ze nie mam w czym chodzić masakra czy któras tak ma czy tylko ja?? mama mówi że albo znów chłopak albo bliźniaki hahahaaaaa

reklama
Cześć dziewczyny:-).
Na dzisiejszy dzień zarażam Was optymizmem! Nie martwmy się niczym i tyle..a co ma być to i tak będzie..nie zależnie od tego co zrobimy..
Więc smutki, nerwy chowamy tam gdzie zimowe buty!;-).A może właśnie pozytywne nastawienie pomoże?:sorry:
Ściskam Was mocno i mam nadzieję,że będziecie mieć równie udany dzionek jak ja :tak:.
Ogólnie też trzeba przyznać ,że raźniej mi tutaj z Wami niżeli miałabym sama się ze wszystkim zmagać (ze wszystkim czyli z moją głową:rofl2:)

Hej :-) Ja dziś sie czuje lepiej, może dlatego że teściowie wyjeżdżają i będzie troche spokoju :-p Dziś zauważyłam że plamie ale juz tak bardziej normalnym białym sluzem niz takiem brazowawym lekko. Mam nadzieje ze plamien juz nie bede miała. Ale i tak póki co będe sie oszczędzać.

Ella spokojnie mysle ze moze po prostu faktycznie masz mało hcg w moczu i dlatego ta kreska późno wyszła ale jeśli już w ogole wyszła to dobry znak ;-) Trzymam kciuki za wysoką bete! :happy:

Hej Dziewczyny u mnie dzis samopoczucie super wracam wlasnie od lekarza jest pecherzyk ciazowy w jamie macicy tylko jeszce za wszesnie na serduszko to dopiero 5 tydzien wiec wizyte mam za 2 tyg dostalam duphaston i kwasy omega i mam sie oszczedzac wiec to robie

Pozdrowienia dla mam

HEJ, JA TEZ JUTRO IDĘ NA BETE HCG, OSTATNIA ROBIŁAM W CZWARTEK, MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE:tak:A W ŚRODĘ WIZYTA U GINAQ KTÓRA OSTATECZNIE WSZYSTKO WYJAŚNI, NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ BRRRRRRRRRRRRRRRR

Super nie moge sie doczekać pierwszych zdjec z usg :-) Ciekawe czy u mnie za tydzien bedzie cokolwiek widać :cool2:

W ogóle właśnie sie wziełam troche za moją reinkarnacje, maluje paznokietki , reguluje brwi, ładnie sie umaluje i ubiore bo ostnio czuje sie tak nie za bardzo dobrze w sowim wyglądzie. Przez te upały w duzej mierze bo chodze napuchnieta.

W ogole wyczaiłam śliczną sukienke w hm za 39,99 , letnia i do tego nawet ciążowa, moze jutro jak bedzie wszystko ok skocze ją kupić, pokaże wam jaka. http://www.hm.com/pl/product/99779?article=99779-A
widziałam jeszcze czarną taką samą i taką rózowo chyba bordową, ogólnie obojętne dla mnie który kolor, krój ma boski i dlatego ją chce.

Ostatnia edycja:
O jak miło widzieć, że na forum już pojawiają się marcóweczki - ja dziś jestem świeżo po teście, więc witam wszystkie przyszłe mamusie;)

maadzia-a Ciebie znów nosi... naprawdę myślę że powinnaś do wizyty leżeć ile wlezie..to że 1 dzień nie plamisz nie oznacza że wszystko już jest super. Nie chcę Cię straszyć, jedynie dmucham na zimne..

Ulkan- witamy:-)

Ja jutro betkę zrobię..dziś się nie odważyłam :zawstydzona/y:

reklama
martOocha masz racje :zawstydzona/y: Ale troche czasem sie zapędzam bo przecież dobrze sie czuje, zapominam na chwile ze mam lezec i tyle, no tez tak mysle ze do czwartku poleze bez wiekszych wysilkow... kurde ale troche mnie to meczy, nic nie moge zrobic.

Ulkan gratulacje :happy:

Do góry