maryla86
Fanka BB :)
ja tam wierze że sie przyjoł i mocno trzymam kciukiWitam się na szybko dziś.
Objawy nadal mam słabe zamiast się nasilać. Większe były kilka dni temu niż od 3 dni Zrobiłam rano test- najpierw negatywny a po zalecanym czasie pojawiły się II Jutro zrobie tą betę bo jutro lub we wt powinnam dostać @. Niestety na prawdę średnio to widzę dziewczyny...wygłąda na to, że "Pyłek" się nie "przyjął"
W każdym razie miłego i słonecznego dnia Wam życzę i zbieram się nad ten zalew odpoczywać z rodzinką
ja w sobote nazrywałam czereśni i grilowaliśmy wczoraj zrobiliśmy taki spacer że aż mnie brzch bolał i twardniał na koniec ale jak doszłam to odrazu walnełam sie na łóżko w kime - pomogło potem pozrywałam pożeczek troche i poszliśmy na basen było super ;-) ale spałam jak suseł po takim dniu, objawów jako takich nie mam - ale w poprzedniej ciąży też ich nie miałam
ale dziewczyny słuchajcie ja chyba jakas dziwna jestem wszyscy dostaja brzuch ok 5-6 m-ca a ja w poprzedniej ciaży 2-3 miesiac byłam jak zaczeło mnie wywalać tz nie miałam jakiegoś wielkiego i niby sie mieściłam w ciuchy ale tylko jak stałam bo jak usiadłam to tak mnie cisneło i bolało ze albo kupowałam większy rozmiar albo juz ciążowe mniejsze rozmiary i kurna teraz mam już to samo - troche za szybko mi sie wydaje ale nic nie poradze, wczoraj przejrzałam szafe i wyszło ze nie mam w czym chodzić masakra czy któras tak ma czy tylko ja?? mama mówi że albo znów chłopak albo bliźniaki hahahaaaaa