reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

makunia to wypocznij, bo faktycznie musimy mieć siły, mnie doskwierają plecy, tylko coś porobię cały lewy bok boli i też idę się położyć, bo nigdy nie wiadomo kiedy godzina zero, a wtedy siły będą potrzebne

Ewelinko lepiej zmniejsz aktywność, gromadź siły! Oby przestały boleć!

maryńka to fajnie, przekaż mi trochę swojej pozytywnej energii

Betina79 dobre pytanie, jak dziecko smacznie śpi, to czy je rozbudzać? Ale jak np prawidło przybiera na wadze to ja bym mu dała pospać :) i sobie też

Ja usmażyłam naleśniki i teraz padam..

reklama
betinko zadziwiłas mnie maksymalnie!! przed porodem do McDonalda?!:) heh ja to bym w życiu o tym nie pomyślała, tylko żeby jak najszybciej jechać do szpitala skoro czułaś że to już 'ten' czas :) Musisz być bardzo opanowana :)

Ewelinko
to teraz nogi do góry i odpoczywanko!
makuniu taka mama to skarb :) ja też mam swoją cały czas pod ręką :) zawsze służy pomocą :)

Byłam dziś na KTG, zapis wg oddziałowej wzorowy :)tętno ok,serducho biło jak dzwon :D lecę dokończyć obiadek, głodna sie zrobiłam :)

betina mi mala spala okolo 5-6 h w nocy bardzo szybko. ja nie budzilam nigdy. ale ona nie miala zoltaczki, wiem ze wtedy trzeba. na Twoim miejscu bym spala, a w dzien budzila. widocznie sie najada.

zabka gratuluje kochana!

nimitii daj znac jak poszlo! powodzenia!

makunia fajnie ze mama pomogla... pozazdroscic! wspolczuje nocki. moja podobna

ewelinka ja tez bym sie bardziej aktywna stala ale wlasnie bolu sie boje :confused2:

marynka to oby dalej sie utrzymywalo Twoje podejscie! moja raz jest podobne, innym razem przygniebienie...

wlasnie wrocilam od poloznej. dziecko glowka w dole! mozna rodzic!! :happy:

Ostatnia edycja:
Patula czekamy do poniedziałku :)

Makunia no nie da się ukryć, że to już blisko :)

betina, w książce którą czytałam było napisane by nie wybudzać (o ile dziecko zdrowe, prawidłowo je w ciągu dnia i dobrze przybiera na wadze) a w szkole rodzenia mówili by własnie wybudzać ale dopiero po 4h, nawet trochę później bo pokarm wieczorny czy nocny jest gęstszy. No i bądź to mądra :/

asinka GRATULACJE!!!
Nina faktycznie spora :))) i długa! wrzuć foty :)

no i oczywiście trzymamy kciuki za Arturka!!! Mam nadzieję, że to jakaś błahostka

Dobry wieczor bb ciocie! Chcemy powiedziec ze pamietamy o Was ale z czasem I silami troche kiepsko. Niestety mozliwe ze brdziemy musieli troche dluzej zostac przez zoltaczke:(
Slemy Wam gorace usciski a rozpakowanym Mamom dodatkowo pakiet sil, cierpliwosci I zdrowka!!!

gratulacje asinka!!!!:):):) ale fajnie Ci poszło z porodem :)
Trzymam kciuki banankowa żebyście wyszli jak najszybciej!

Ja odliczam dni do poniedziałku... Nie na darmo mam być na 8 rano na czczo... pewnie się za mnie odrazu wezmą...

banankowa oby zoltaczka szybko przeszla!

basiatoja tobie juz malutko zostalo... fajnie ze wiesz kiedy bedziesz rodzila :-p a ile to dni po terminie?

Asinka gratuluje także tu:))) Szkoda tylko, że Nina nie poczekała do poniedziałku...

Betina jak dziecko ładnie przybiera na wadze a madłużesze przerwy nocne to ja nie widzę powodu, żeby je budzić:-) Nelka ma długą przerwę w nocy ale nadrabia w dzień:) Dziś była u nas położna środowiskowa i powiedziała, że musimy woaść na ważenie ale jej zdaniem mała ładnie rośnie więc nie widzi sensu jej budzenia skoro ona tego nie lubi.

reklama
Banankowa oby szybko przeszla zółtaczka.

Asinka to bardzo szybko poszlo. duza dziewczynka:)

Herbata i było sie zamartwiac? jednak maluszek wie ze nie wolno sie obracac.:p

Ja po wizycie i po ktg ale o tym za sec w odpowiednim watku naskrobie.

Do góry