Czesc
Ja juz szaleje z tego lezenia
Noga juz niewiele bolala, a tu - poslizgnelam sie na kuli, cos tam urazilam i znowy boli jak jasna cholera.
Oszaleje...........................................................:-(
Iwona, super, gratuluje wizyty.
O plec dziecka to - przyznam szczerze -nie jest dobrze pytac na tym etapie. Powyzej 16/18 tyg, a najlepiej ok 20go, kiedy wszystko juz sie wyksztalci. Ogladalam zdjecia, jak te narzady NAPRAWDE wygladaja w 12/13 tyg i nie ma wielkiej roznicy... To jest wiec takie zgadywanie.
Moj doktorek tak zgadywal na podstawie widoku pupki malenstwa i powiedzial CHLOPIEC. Okay, przyjelam, bedzie maly urwis. Jednak w jakis sposoib nie zgadzalo sie to z moimi przeczuciami, wiec wyslalam zdjecia na in-gender, zeby popatrzyl na nie specjalista od USG. Powiedzieli mi, ze na tych zdjeciach wlasciwie nic nie widac, zdjecia pupki na tym etapie sa kompletnie niewiarygodne (tylko te profilowe moga dac wskazowki co do plci) i po prostu nie wiadomo co to jest.... Bo dziewczynka 13 tyg moze wygladac dokladnie tak samo. Hmmmm... To juz sama nie wiem - mam tego syneczka czy nie? Wolalabym mimo wszystko wiedziec, co mam myslec o tym wszystkim. Z drugiej strony, doktorek byl tak pewny siebie. No ale na jakiej podstawie? Zglupialam. Nie pytalam o plec, sam mi doc powiedzial. Ale w sumie wolalabym dowiedziec sie na polowkowym i miec sprawe jasna raz na zawsze.
Kiniusia, ha ha :-) Faceci to jednak faceci;-) Milych chwil razem Wam zycze.
Maly laduje u nas w lozku o 4 rano codziennie i nie mamy sily z tym walczyc...