reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

reklama
dawno nas tutaj nie bylo:sorry2: my nadal jestesmy w Polsce i jak to zwykle bywa, masa spraw do zalatwienia, potem swieta, nowy rok i na dodatek problemy z komputerem - stad nasza nieobecnosc. w niedziele juz wracamy do Wloch i wtedy postaram sie bywac czesciej.
z nowosci, to mamy juz 2 zabki i kolejne chyba lada dzien sie pojawia. Karolina podnosi sie przy czym tylko sie da i najchetniej maszerowalaby tylko trzymana za rece. w ogole troche sie rozbestwila w tej Polsce i troche sie obawiam jak to bedzie po powrocie do Wloch, jak bedziemy tylko we dwie w domu jak tatus pojdzie do pracy. no coz, trzeba bedzie sie jakos przyzwyczaic:tak:nie ma innego wyjscia.
pozdrawiamy wszystkie ciocie i zyczymy duuuzzooo szczescia w Nowym Roku!!!:-)

Witaj Alicja w Nowym Roku, fajnie że zaglądasz, na pewno córcia przeżyje zmianę że w domu będzie pusto ale przestawi się na pewno :tak: również pozdrawiamy

Witam kobitki po bardzo długiej nieobecności :zawstydzona/y: ale mam nadzieje że nie zapomnieliście o nas :confused:
U nas sporo nowości Alanek ślicznie zaczął raczkowac późno bo późno ale fajnie że raczkuje a teraz zaczyna się podnosic przy wszystkim :tak: niestety jest mało odważny bo z pchaczem jeszcze nie spaceruje a w chodziku to biega ale nie wkładam go często jak ide coś zrobic to wtedy go wsadzam i biegnie za mną ;-) I na wszystko mówi bum bum a jak widzi auto w oknie to aż piszczy z radości ( typowy facet :-D)
Mam nadzieję że teraz już się bardziej zorganizuje i będę mogła bywac częściej na forum ale praca na 3zm daje w kośc :sorry2:

moja wina moja wina..... u nas wszystko okj a zaczełam pracwać od października i ciężko było to wszystko ogarnąć pn,wt mój mąż z Zuzą siedzi ,śr,cz,pt, mama moja i sob,ndz ja więc z mężem to gościnnie się widujemy a czasu to ciągle brak ale mam nadzieje że najgorsze za nami (taki mały kryzys małżeński) a zuza cały cza w nocy słabo śpi i w dzień też absorbująca...ale nie chce zapeszyć jes jakby coraz lepiej i z obowiązkami i w pracy więc pozytywnie się nastawiam aby tak dalej Zuza zdrowo rosła

przyznam że tęskniłam:tak::tak::tak: i ciekawiło mnie co u was ale po pracy padałam i nie mogłam tego ogarnąć:no::no::no:
ale teraz napewno będę zagladać:tak::tak::tak:

taki znajomy ten opis tylko imię dziecka inne:-)
pozdr
tlen76

mam dziewczyny pytanie techniczne jak na stałe umieścić suwaczki przy moim profilu
u Was tak ślicznie to wygląda a u mnie pustka
dzięki za pomoc
:baffled: nie ma jak ząbkowanie a o 7 zaczynam pracę
pozdr
tlen76

witaj ponownie :-)
ale masz godzinę na pisanie :szok:

co do suwaczków - musisz wejść w swój profil i "edycja sygnatury" i tam wkleić kody url suwaczków :tak:

dziękuję za pomoc, ale jakaś tępa jestem, bo potrafię wkleić tylko jeden
natomiast nie mogę wkleić ząbków
pomóżcie
pozdr
tlen76

a na dodatek nadal się nic nie wyświetla
pomocy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Już Ci pisałam na wątku o karmieniu - tak jak ola - Twój profil, sygnatura i tam wklej kod (który to nie wiem, ale jest tam podgląd więc jak nie będzie działać to zobaczysz), okienko jest takie jak to do pisania postów, na pewno Ci wyjdzie, ząbki wklejasz tak samo w to samo okienko

reklama
cześć dziewczyny
nie było mnie kilka dni bo jesteśmy w trakcie przeprowadzki i dopiero dziś nam internet zrobili;-)
muszę sie pochwalić że Filipowi udaje się zrobić kilka kroczków samemu może niedługo zacznie biegać:-D
pozdrawiam i uciekam czyścić komody

Do góry