reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Daria - trzymam kciuki i życzę powodzenia w sprawie pracy!!
Mamusia - życzę lepszego samopoczucia, mogę sobie wyobrazić, że przy dwóch absorbujących dziewczynkach pracy masz mnóstwo!
Modroklejka - po pierwsze, wczoraj w końcu udało mi się zrobić szarlotkę i rzeczywiście jest pycha, jeszcze raz dziękuję. Muszę siłą odrywać moich trzech mężczyzn od blachy :)) Po drugie - ponieważ w listopadzie skończyłam 35 lat, dostanę skierowanie i na usg genetyczne i na test papp-a. Obligatoryjnie powinnam te badania zrobić, ale jest we mnie straszny lęk - no bo nie wiem co zrobię, jeżeli.... Boję się bardzo. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :))

reklama
trzecią noc z rzedu bardzo słabo spałam, zasnęłam w sumie o 3.30, a nie spie juz od 6.30....niby oczy mi sie zamykaja, ale jak sie kłade to mi sie spac odechciewa...okropny stan
Ja też mam kłopoty ze snem - oczy mi się zamykają już o 22.00 a potem obudzę się po północy i nie mogę zasnąć... A potem w dzień znów mi się chce spać, więc się położę na godzinkę itd.

Jadę za chwilę poszukać prezentu imieninowego dla mojej siostry:-) Dobrego dnia dla Was wszystkich!

daria1986r trzymam kciuki za pomyslne rady dla ciebie:-)mamusia masz racje za każdym razem przed wizytą u lekarza jest lęk czy wszystko w porządku z dzidziulką ja tak mam i pewnie każda tak ma :-)Vinniki muszę ci powiedzieć że nie wiedziałam ze kobiety które już rodziły też są zagrożone i moją wykonywane usg genetyczne i test papp-a zawsze słyszałam o zagrożeniu kobiet które jeszcze nie rodziły a zaszły w ciąże w późnym wieku.A powiedz czy to jest od 35 lat czy po 30 roku życia

Witam!!!
Ojejku to nie dobrze jak spac nie mozecie:-(ja zasypiam okolo 22-23 a budze sie czasami o 7rano na siusiu i dalej ide spac i tak do 10(oczywiscie jak mam wolne albo ide do pracy na 13lub14).

Zauwazylam ze od paru dni jak zaczynam myc zeby to mi sie na wymioty zbiera(ale nie moge tego zrobic:-()morduje sie z 5minut i samo przechodzi,czy Wy tez tak macie:confused:

Brzuszek mi rosnie coraz bardziej juz znajomi zauwazaja i gratuluja:-)prawie w nic sie nie mieszcze,a co bedzie potem????!!!!

ewelcia86 ja z synem tak miałam co włożyłam szczoteczkę do buzi to mnie rwało na wymioty haha miałam taki sposób że nie myłam ząbków zaraz po przebudzeniu przy porannej toalecie tylko troszkę później np.po zjedzeniu czegos:-) Ja jak na razie tez mam melodję do spania wreszcie bo męczył mnie brak snu później w dzień byłam nie przytomna

Maniulka a moze wlasnie dlatego tak mam ze od razu jak wstane to myje zeby(probuje przez 5min)hahaha.Zaczne robic tak jak radzisz.

No ja mam melodje do jedzenia i do spania :-)

czuje sie kiepsko...niby jestem głodna, ale na nic nie mam ochoty, niby jestem zmeczona, ale nie chce mi sie spac, a jak sie kłade to tym bardziej.....dziwny stan ta ciaza...nie panuje nad swoim organizmem, jem mase błonnika, a mam zaparcia, nad niczym nie panuje, nic mi nie pomaga, melisa na spanie-do bani, mleczko ciepłe-do bani, activia-o dupe roztrzaskac, tak samo płatki i otręby....magnez z potasem miały działac na skurcze-działaja portfel mi sie coraz bardziej kurczy bo lekarz przepiał mi takie za 90 zł!!! mam humory, kłóce sie z mezem, wszystko mnie wkurza, wszystko drazni, dzis sie poryczałam w łazience jak zobaczyłam ze pies zezarł mi pumeks...przeciez to tylko pumeks....do bani to wszystko....chyba bede jedna z tych kobiet które nie lubią ciazy....

jej mordoklejka biedna jestes :tak:pewnie to tez przejsciowe może minie ja własnie też jestem zła bo położyłam sie tak sobie myslałam ze na godzinkę ale niestety nie przy moim diabełku :crazy:nie dosć że budził mnie 5 razy z byle powodu a za 6 obudził mnie zeby mi powiedzieć że mu się nudzi i to własnie tak można sobie odpocząć dobrze że już od poniedziałku zacznie się szkoła trzeba bedzie rano wstać ale do południa chociaż spokój :-):-):-):-):-):-)

reklama
Ja też mam w domu takiego 'diabełka' ale w formie żeńskiej ;) I jej również nie podoba się, że mama tak dużo teraz leży ;) A jak już złapię jakiś sen to tylko słyszę: 'mamo idę siku nie będziesz szła teraz wymiotować?' ;) i tak co 15 minut chodzi sikać :D Również czekam na początek szkoły, u nas tutaj zaczyna się dopiero od 04.09 ale za to od 9.00 do 15.15 dzieciaczki się uczą, więc wtedy będę sobie folgować :)

Do góry