reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Miotlica to widzę, że jesteśmy rówieśniczkami. Ja w styczniu skończyłam 28. Nasz dzidziuś też jest zaplanowany i upragniony i też nie jest dla nas za późno. U mnie w rodzinie, też mówili niektórzy, że nareszcie. Pewnie nawet podejrzewali, że mamy problemy z zajściem w ciąże, a my po prostu czekaliśmy na odpowiedni dla nas moment. :tak:
Jakby się dzidzia prędzej pojawiła, to naturalnie też nic by się nie stało.;-)

Caro81, wyjęłaś mi to ust. Ja 28 skończyłam 1-go lutego :-)

Z innej beczki - właśnie podjadłam naleśników z dżemem, miałam na nie straszna ochotę :tak:

MR, termin cc to już jakas perspektywa. Trzymaj kochana, trzymaj się :)

Oj u nas też wszyscy się pytali kiedy w końcu będzie dzidiza( w szczególności moja teściowa) juz mnie to denerwowała, bo dziecko przecież jest dla nas a nie dla ludzi i to my wiemy kiedy jest najlepszy moment. Ja w kwietniu skończę 30. Wiem że do najmłodszych nie należę, ale gdzie wcześniej dziecko, mieszkaliśmy u teściów w jednym małym pokoiku i tam naprawdę nie było warunków, musieliśmy wykończyć dom i jak kjuż tutaj mieszkamy, nacieszyliśmy się soba to postanowiliśmy, ze już najwyższy czas na dzidzie:-)

Miotlica to widzę, że jesteśmy rówieśniczkami. Ja w styczniu skończyłam 28. Nasz dzidziuś też jest zaplanowany i upragniony i też nie jest dla nas za późno. U mnie w rodzinie, też mówili niektórzy, że nareszcie. Pewnie nawet podejrzewali, że mamy problemy z zajściem w ciąże, a my po prostu czekaliśmy na odpowiedni dla nas moment. :tak:
Jakby się dzidzia prędzej pojawiła, to naturalnie też nic by się nie stało.;-)

Caro - u mnie było identycznie:-D Eve - fajnie, że Ty też 28-latka:tak:

Moje maleństwo - tak, fajnie byłoby gdybym miała cesarkę w moje urodziny, ale chciałam, żeby cięcie wykonał mójlekarz prowadzący bo mam do niego zaufanie, a 17 -tego nie ma go na oddziale... Myślę, że 19 marca to też fajna data. W ogóle, to ja lubię liczby nieparzyste - taka jakaś dziwna jestem:-D

No to ja troszke mlodsza ale tez bardzo chcielismy miec juz dzidziusia:tak: :-D

Eve ty to zawsze narobisz na cos ochoty :-D:-D
ja juz obiadek mam gotowy ale jakos nie mam na niego checi.. :-p

Miotlica pewnie:-) zawsze lepiej poczekac te dwa dni i byc pod pewna opieka:tak:

Dziewczynki ja 28 latek skończę w czerwcu :) ale to już mój drugi dzidziuś :) i też zaplanowany jak w mordę strzelił... pierwszy dzidziuś właśnie gra w piłkę pod blokie z kumplami :)

Moje Maleństwo, bo ja uwielbiam naleśniki i mam to szczęście że mój też. Jak nie mam pomysłu na obiad naleśniki robimy :-)

reklama
Ja juz checi dostalam i obiadek wszamalam:-D
Eve ja tez lubie nalesniki ostatnio robilam dzien po dniu ;-)

Ogladalam przed chwila rozmowy w toku o cygankach ktore w wieku 14 lat wychodza za maz :szok: masakra:no:

Do góry