reklama
Miotlica to widzę, że jesteśmy rówieśniczkami. Ja w styczniu skończyłam 28. Nasz dzidziuś też jest zaplanowany i upragniony i też nie jest dla nas za późno. U mnie w rodzinie, też mówili niektórzy, że nareszcie. Pewnie nawet podejrzewali, że mamy problemy z zajściem w ciąże, a my po prostu czekaliśmy na odpowiedni dla nas moment.
Jakby się dzidzia prędzej pojawiła, to naturalnie też nic by się nie stało.;-)
Caro81, wyjęłaś mi to ust. Ja 28 skończyłam 1-go lutego :-)
Z innej beczki - właśnie podjadłam naleśników z dżemem, miałam na nie straszna ochotę
MR, termin cc to już jakas perspektywa. Trzymaj kochana, trzymaj się
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Oj u nas też wszyscy się pytali kiedy w końcu będzie dzidiza( w szczególności moja teściowa) juz mnie to denerwowała, bo dziecko przecież jest dla nas a nie dla ludzi i to my wiemy kiedy jest najlepszy moment. Ja w kwietniu skończę 30. Wiem że do najmłodszych nie należę, ale gdzie wcześniej dziecko, mieszkaliśmy u teściów w jednym małym pokoiku i tam naprawdę nie było warunków, musieliśmy wykończyć dom i jak kjuż tutaj mieszkamy, nacieszyliśmy się soba to postanowiliśmy, ze już najwyższy czas na dzidzie:-)
miotlica
Fanka BB :)
Miotlica to widzę, że jesteśmy rówieśniczkami. Ja w styczniu skończyłam 28. Nasz dzidziuś też jest zaplanowany i upragniony i też nie jest dla nas za późno. U mnie w rodzinie, też mówili niektórzy, że nareszcie. Pewnie nawet podejrzewali, że mamy problemy z zajściem w ciąże, a my po prostu czekaliśmy na odpowiedni dla nas moment.
Jakby się dzidzia prędzej pojawiła, to naturalnie też nic by się nie stało.;-)
Caro - u mnie było identycznie Eve - fajnie, że Ty też 28-latka
Moje maleństwo - tak, fajnie byłoby gdybym miała cesarkę w moje urodziny, ale chciałam, żeby cięcie wykonał mójlekarz prowadzący bo mam do niego zaufanie, a 17 -tego nie ma go na oddziale... Myślę, że 19 marca to też fajna data. W ogóle, to ja lubię liczby nieparzyste - taka jakaś dziwna jestem
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
No to ja troszke mlodsza ale tez bardzo chcielismy miec juz dzidziusia
Eve ty to zawsze narobisz na cos ochoty
ja juz obiadek mam gotowy ale jakos nie mam na niego checi..
Miotlica pewnie:-) zawsze lepiej poczekac te dwa dni i byc pod pewna opieka
Eve ty to zawsze narobisz na cos ochoty
ja juz obiadek mam gotowy ale jakos nie mam na niego checi..
Miotlica pewnie:-) zawsze lepiej poczekac te dwa dni i byc pod pewna opieka
emil_e30
Dziewczynki ja 28 latek skończę w czerwcu ale to już mój drugi dzidziuś i też zaplanowany jak w mordę strzelił... pierwszy dzidziuś właśnie gra w piłkę pod blokie z kumplami
emil_e30
ja właśnie się zabieram za nalesniki miały być wczoraj ale będą dzisiaj mniam i do tego dżem truskawkowy i zimne mleko
madzik_
wiadomosc od Kitki na nowinach z porodówek:-)
reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Ja juz checi dostalam i obiadek wszamalam
Eve ja tez lubie nalesniki ostatnio robilam dzien po dniu ;-)
Ogladalam przed chwila rozmowy w toku o cygankach ktore w wieku 14 lat wychodza za maz masakra
Eve ja tez lubie nalesniki ostatnio robilam dzien po dniu ;-)
Ogladalam przed chwila rozmowy w toku o cygankach ktore w wieku 14 lat wychodza za maz masakra