reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam :)

coraz nas więcej :) Witamy stare i nowe forumowiczki :)

U nas brzydka pogoda, nici ze spaceru, ciągle pada.
Natalka od 3 dni jest strasznie marudna, w dzień prawie w ogóle nie śpi, zobaczymy jak będzie dzisiaj mam nadzieję, że szybko jej przejdzie.

Miłego dnia życzę!

reklama
Witam wszystkie marcowe mamusie:happy2: Mam nadzieję, że będę mogła dołączyć do Waszego grona.
Jestem mamą małego Szymonka. Przyznam się, że będąc w ciąży od czasu do czasu Was podczytywałam, ponieważ mój synek miał urodzić się 18 marca. Jednak zrobił nam niespodziankę nieco wcześniej, a mianowicie 27 lutego.
Do niedawna nie miałam zbyt dużo czasu na siedzenie przed komputerem, więc odzywam się dopiero teraz.

Pozdrawiam serdecznie:-)
Witamy mamusie prawie marcowa :-D
Witam :)

coraz nas więcej :) Witamy stare i nowe forumowiczki :)

U nas brzydka pogoda, nici ze spaceru, ciągle pada.
Natalka od 3 dni jest strasznie marudna, w dzień prawie w ogóle nie śpi, zobaczymy jak będzie dzisiaj mam nadzieję, że szybko jej przejdzie.

Miłego dnia życzę!
u nas to samo. Leje od rana.

ja również się witam :)
u nas tez deszczowo i nic ze spacerku szkoda..smętnie dziś
Nikul coś od rana jakiś dziwny, lezy w wóziku i udaje, że śpi co chwila sie budzi za to nocka fajna bo spał od 21 z mała pobudka na jedzonko o 23 i nynał do 4.30 ciagiem wiec fajno :)
wczoraj jechalam ogladac jak Warta wylała i poprostu szok jeszcze czegoś takiego u nas nie było...zal tych ludzi eh:((

Witajcie!
U nas tez pada i pada, ale to standard...W nocy za to masakra. Maly nie moze zasnac, jak juz zasnie, to jest bardzo niespokojny....Nie spimy juz od 3.30:no:.Teraz troche przysnal, ale cos nie widze tego...ech.Troche sie denerwuje o niego, bo wczesniej tak nie mial....
MoniSkaBe z tym ulewaniem u nas jest czesciej jak wiecej zje, potrafi tez zwymiotowac kilka razy, wtedy po prostu musze go powstrzymac od jedzenia. Bo ja raczej staram sie na zadanie i takie efekty, wiec od wczoraj staram sie co 3 godzinki go karmic, mimo ze nie lubie takiej rutyny, bo dla mnie dziecko wie lepiej kiedy glodne....Ale zobaczymy, co z tego wyrosnie...

Hejka,
u nas to chyba tej asymetrii nie ma, maly lezy raczej prosto, na szczescie....
A mam pytanko do dziewczyn, co wylacznie karmia piersia, podajecie cos dzieciom jeszcze do picia?Np. herbatke?Bo ja bym chciala sprobowac z rumiankowa, podobno to tez uspokajaco dziala?Co o tym myslicie?

Hejka,
u nas to chyba tej asymetrii nie ma, maly lezy raczej prosto, na szczescie....
A mam pytanko do dziewczyn, co wylacznie karmia piersia, podajecie cos dzieciom jeszcze do picia?Np. herbatke?Bo ja bym chciala sprobowac z rumiankowa, podobno to tez uspokajaco dziala?Co o tym myslicie?
Ja nie podaję :no:. Nie ma takiej potrzeby, a poza tym boję się dać butelkę :sorry2:

Heronek ja dzisiaj zamierzam podawac herbatke koperkowa (bo akurat taka mam w domu), ze wzgledu na ulewanie, a raczej wymioty. Dostal herbatke o 8.30, teraz cycka i spi. Mysle, ze podam 3-4 razy herbatke. Zobaczymy co on na to.

reklama
moj tylko na piersi i jak podaje butelke, to wcale nie chce jej ssac. Chyba woli piers.
Moja Kinga to samo;-)jak już złapie butelkę i wypije troszkę herbatki, to szuka piersi i natychmiast zasysa. Też się na początku bałam, że nie będzie chciała piersi, a jest wręcz odwrotnie. Wczoraj przed chrztem chciałam, żeby zjadła trochę mleka z butli, bo bałam się, że nie wytrzyma na mszy, ale ona oczywiście nie złapała nawet; rozeźliłam ją tylko tą próbą, uspokoił ją dopiero cyś:szok:ale na szczęście zasnęła i ładnie spała, więc nie było problemu

Do góry