reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
oj wierzę że się martwisz, a mała reaguje generalnie na hałasy itp? nie martw się na zapas, wiem łatwo mówić ,
Na hałasy reaguje, synek coś stuknie to aż podskakuje, ale może mieć niedosłuch tak jak siostry synek, on również słyszy, ale bardzo słabo słyszy wysokie dźwięki. My byliśmy na powtórnym badaniu i wyszło, że córcia może mieć wadę dlatego jedziemy na dokładniejsze badanie, jestem myśli że będzie dobrze, ale cały czas o tym myślę
Y
yra245
Gość
wiem i rozumiem cie doskonale, ale jestem pewna ze bedzie wszystko dobrze,
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hejka.Co za dzien,jestem nie wyspana.Mój mały spał mi do 5.15 całą noc i sie obudził w poprzek w łózeczku.Bylismy z nim na badaniach w Gdansku i wszystko jest ok,synek tak płakał,ze ja sie tez rozpłakałam,normalnie sie zanosił ale u mnie było mu dobrze i usnoł i całą droge do domu spał.Ale na szczescie jest ok i tylko mamy obserwowac jak patrzy zasłanic mu jedno oko a potem drugie,sprawdzac czy dobrze widzi,ale to jak bedze wiekszy.Kontrola za rok,ale tutaj u nas u okulisty w Kościerzynie.
Emiosiempiec
Zaangażowana w BB
czy wasze maluszki też w ciągu dnia w taką pogodę sypiają dłużej niż zazwyczaj? bo moja Zuzia od kiedy zaczęło tak padać ciągle śpi ( zwykle spała 6,5 h w ciągu dnia a teraz potrafi spać nawet 8h ) wczoraj skończyła 2 miesiące i jak przypomnę sobie jak wyglądała tuż po narodzinach to nie poznaje jej zupełnie tak się zmieniła :0
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Oj nie zazdroszczę takich sytuacji U nas na szczęście nie grozi powodzią.
A ja od rana mam zmartwienie siostra była na ponownym badaniu słuchu ze swoim synkiem 6 miesięcznym i wyszedł mu niedosłuch, muszą jechać po aparat, strasznie się boję o Natalkę, ponowne badanie mamy 7 czerwca. Czy spotkała się któraś z was z niedosłuchem u dzieci? Czy w rodzinie ktoś może miał taki problem?
U mojego na szczescie jest ok,ale nie martw sie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze
k_aralajna
Fanka BB :)
witam
nadal zle a moze i jeszcze gorzej, czy ten deszcznigdy sie nie skonczy?????????
ccaroline wierze ze wszystko okej bedzie
ja akurat na ten temat nic nie wiem...
moj niestety nie dzis spal w sumie z 2,5h, no i teraz zasnal ale nie wiem czy to lepiej bo po kapieli pewnie znow bedzie aktywny czyt. darcie, wczoraj dal nam popalic plakal do 24 prawie obawiam sie ze moj syn to meteopata
nadal zle a moze i jeszcze gorzej, czy ten deszcznigdy sie nie skonczy?????????
ccaroline wierze ze wszystko okej bedzie
ja akurat na ten temat nic nie wiem...
czy wasze maluszki też w ciągu dnia w taką pogodę sypiają dłużej niż zazwyczaj? bo moja Zuzia od kiedy zaczęło tak padać ciągle śpi ( zwykle spała 6,5 h w ciągu dnia a teraz potrafi spać nawet 8h ) wczoraj skończyła 2 miesiące i jak przypomnę sobie jak wyglądała tuż po narodzinach to nie poznaje jej zupełnie tak się zmieniła :0
moj niestety nie dzis spal w sumie z 2,5h, no i teraz zasnal ale nie wiem czy to lepiej bo po kapieli pewnie znow bedzie aktywny czyt. darcie, wczoraj dal nam popalic plakal do 24 prawie obawiam sie ze moj syn to meteopata
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ccaroline mysl pozytywnie, musi byc dobrze!!
Blueberry jaka to dzielnica? Masakra :-(
Jeszcze mam pytanie o chuste - Ty nosisz Adasia w kieszonce, a dlaczego oni pisza, ze od 4 miesiaca? Tylko o glowke chodzi?
Moj cos zaczal marudzic, chyba spiacy...
Blueberry jaka to dzielnica? Masakra :-(
Jeszcze mam pytanie o chuste - Ty nosisz Adasia w kieszonce, a dlaczego oni pisza, ze od 4 miesiaca? Tylko o glowke chodzi?
Moj cos zaczal marudzic, chyba spiacy...