reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny mam temperaturę 37,5 co ja mogę wziąć?? Czy mnie łapie przeziębienie??

ccaroline ja bym kupiła paracetamol, brałam, jak miałam chore nerki

dziewczyny u mnie się zaczyna, dziś napewno pojedziemy do szpitala. uzywam TENS i naprawde działa. trzymajcie kciuki, chciałabym jeszcze dziś urodzić.

to trzymam kciuki:-D

reklama
Żyjemy i jesteśmy w domku od poniedziałku. Nawet nie próbuję nadrabiać ponad 500 stron.
Dziś tylko na sekundkę, ale jak się troche unormuje wszystko to napisze co i jak.
Gratulacje dla rozpakowanych mamuś i powodzenia dla tych nadal w dwupaku :tak:

renif zaczyna się :szok: to powodzonka!

marry ja brałam teraz na paciorkowca Augumentin ale mysle że chyba globulki lepsze mniej szkodzą chyba nie

ccaroline apap i wit. c

Wrocilam od Gina, szyjka skrocona na maxa - ale nie mowila mi ile ma - mlody wazy 3200 wiec superrrrrrrrrrrr!! mniejszy od sebka to moze mnie nie natna i powiedziala zebym urodzila do tygodnia hehe :) tylko mam duzo wód plodowych stad tez moj ogromniasty brzuchol no i powiedziala zebym uprawiala duzo sexu to urodze hehe

Ja pamiętam, że po pierwszym porodzie mi zostały takie supełki, ale sobie je sama wyskubałam przy myciu ;-). Szwy się częściowo rozpuściły, więc dało się wyciągnąć.
- ojoj!!!!!!!!!!!!! normalni sadomaso :)
Dziewczyny mam temperaturę 37,5 co ja mogę wziąć?? Czy mnie łapie przeziębienie??
owtorze po dziewczynach -ApAp

dziewczyny u mnie się zaczyna, dziś napewno pojedziemy do szpitala. uzywam TENS i naprawde działa. trzymajcie kciuki, chciałabym jeszcze dziś urodzić.
- trzymam kciuki i powodzenia

Hej Dziewczyny,
My już w domku od wtorku, tylko jakoś nie moge do konca sie odnaleźć w nowej sytuacji.
Hanka jest super grzeczna, spi i je....
Ja ledwo po tej cesarce żyje....
Moj synek wymaga ode mnie teraz wiecej uwagi, ale podoba mu się siostrzyczka:tak:

Nawet nie próbuję nadrabiac co popisałyście.....mam nadzieję ze u wszystkich z was wszystko dobrze:tak:
Zaraz spojrze kto się rozpakował i jak dużo zostało Was jeszcze w dwupaku.

A w wolnej chwili moze opisze swój poród.
Trzymajcie się!!
super ze wrocilas!!!!! duzo zdrowka i sil zycze :)

u nas pojawiły się pryszczyki na buźce :szok:
czytam o tym, że to może byc trądzik noworodkowy/niemowlęcy, ale kurde nie mam pewności :no:
mam nadzieję, ze jutro ta połozna przyjdzie to zapytam... a jak nie, to chyba do lekarza zadzwonię...
niby sie zgadza z tym, co napisali w necie, że w sonecznym pokoju krostek jest więcej, a wieczorkiem czy w cieniu giną...
ile stresów :no:

ccaroline85 - wydaje mi się że paracetamol będzie najlepszy jeśli chcesz zbić temperaturę.
A do tego wit C rutinoscorbin i domowe sposoby leczenia- czosnuś, herbatka z cytrynką i miodem. To naprawdę może pomóc jeśli to zwykłe przeziębienie!!
Życzę zdrówka!

witajcie mamuśki

widzę że się ładnie rozpakowujecie i dzielnie nosicie

nawet te krótkie szyjki dają rade CZARNUSZKA gratulacje tak długo się trzymasz:tak::tak::tak:

forum nowe no no

u nas powoli a raczej bardzo szybko ja wreszcie odżyłam mam dzieciaki dom i cały świat na głowie i wreszcie jestem w swoim żywiole kuchnia porządki dzieciaki super:tak::tak::tak::tak:

jestem na diecie bezbiałkowej i bezjajecznej bo mały robił kupki z krwia ale mam nadzieje ze bedzie ok;-)

w poniedziałek kolejne usg główki wierze ze bedzie w porządku

trzymajcie się dzielnie

mi życie sprawia tyle radości że nie chce mi się do kompa siadać więc sorki za moje krótki odwiedzinki ale wiem ze zrozumiecie;-)

reklama
ufff... nadgonilam :-D

renif - trzymamy kciuki - ciekawe na czym polega ten TENS dokladnie. W Polsce to chyab rzadkosc, co????
za kamikee tez trzymamy - dorbze ze i u niej sie wreszcie ruszylo..

e_kord - gratuluje talentu i pracowitosci :-)

ccaroline - Apap spokojnie na noc mozesz zazyc - nie zaszkodzi jakby co. No a mzoe to faktycznie poczatek juz??? :-)

A ja sie czuje jak wieloryb - w poprzedniej ciazy jakos mi bylo lzej... teraz wygladam strasnzie moim zdaniem. No i tez jestem jakas obolala - w poprzenidej ciazy nie bylam. Ech... Byle jeszcze troche wytrzymac.

Ide juz chyba. Ciekawe jakei wiesci jutro tu beda :-)

Dobranoc!!! :-)

Do góry