reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

My dzisiaj się poprzytulaliśmy Ciekawe czy coś przyspieszy ;-p Z Dawidkiem pomogło, bo właśnie dzień później dostałam plamień, a następnego dnia urodziłam :-D
Jesli do wieczora nic bardziej nie pójdzie do przodu, to znowu masaż szyjki :)
Widzę, że mamy podobny termin- ja mam na 13 marca, ale mam nadzieje, że nie doczekam tego terminu

reklama
Dokładnie - nie wszytakie firanki da sie bez prasowania. Jak u teściowej mieszkaliśmy to tamte firanki właśnie tak wieszałam. Ale ta sie nie nadaje chyba. Zresztą jeszcze jej nie prałam, bo dopiero wczoraj przyszła w paczuszce, ale nie chę prac, bo nie czuć jej, to po co wode marnować ;)
Tabasia - pewnie dzieciątko w kanał sie wstawiało.

Witam

Madzia, Wavejka - dziewczyny jestem całym sercem z Wami. Musi być dobrze i trzymam mocno kciuki!

A ja wczoraj wysprzątałam domek, ale malucha nie wygoniłam tym z brzuszka. Dziś będę tylko prasować. Ja nawet brzucha nie ma opuszczonego. Czop na miejscu, zero rozwarcia, żadnych objawów prócz lekkiego twardnienia brzuszka i lekkich miesiączkowych pobolewań. Normalnie czuję że będą mi wywoływać jak tak dalej pójdzie. Moja mama jak była w ciąży ze mną to też mnie wywoływali i żadnych objawów porodu nie miała. Może to rodzinne...

Ale piękna dziś pogoda za oknem- może spacerek jakiś zaliczę? Ciekawe, czy zimno- była już któraś na dworze?

Gratulację dla wczorajszych rozpakowanych mam. Nareszcie Iza się doczekała. Tyle dni męczarni!

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę- będę zaglądać do Was!!

Tabasia - pewnie dzieciątko w kanał sie wstawiało.
Kurcze, faktycznie moze to to. Bo jak tak, to widze, ze u mnie wszystko przebiega podrecznikowo jak do tej pory, oprocz porodu! Echhh jakos dalej nie moge sie pogodzic z ta cesarka :/ Glupie lozysko no!
Wiem, wiem, damy rade, wazne zeby Maly byl zdrowiutki :]
Ok, teraz to juz zmykam spac, bo sie oderwac nie moge od lapa :D

zaczęłam 40sty tydzien :dry::dry::dry:

Mikołaj wyłaźźźźź <megafonnnnnnnnnnnnnnnn :-D:-D:-D

w ogóle nie mam dzis pomysłu na dzień...z domu ruszać sie sama nie mogę, w domu ruszać mi sie nie chce... chyba filmy sobie będę na lapie oglądać :tak::tak::tak:

Witajcie brzuszki!
Słoneczko świeci, można by pomyśleć, że to wiosna....a tu kurczę tyle tego śniegu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::angry: u mnie na razie nic się nie dzieje, jakoś nudno....po południu jedziemy z mężem po jakiś prezent i może buty mu kupimy, bo zupełnie się mu rozpadły...więc trochę się rozerwę;-):tak::tak:

prasowanie firanek? hmm....u nas jakiś czas temu założyliśmy karnisze a potem powiesiliśmy firanki, które dostaliśmy od rodziny (takie, które leżakowały sobie w szafie) - powiesiliśmy bez prasowania, żeby zobaczyć jak będzie wyglądać....i tak wiszą nadal:zawstydzona/y:, bo sama ich nie zdejmę:-(

a ja mam wrazenie ze zaraz mi wszystko dołem wyleci ;o
nic mnie nie boli, tylko to głupie uczucie jakby mi miały zaraz sie wody polać ...
czasem to sie boje wstać z krzesła ;))

a ja mam wrazenie ze zaraz mi wszystko dołem wyleci ;o
nic mnie nie boli, tylko to głupie uczucie jakby mi miały zaraz sie wody polać ...
czasem to sie boje wstać z krzesła ;))

Mam dokładnie to samo, co chwila mokra wkładka...ależ to jest wkurz...:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

chciałabym już mieć swoją dzidzię....

no ja to samo...ja powtarzam, ze ciaza fajny czas ale jak dla mnie za długo się już ciągnie. Porodowki mi sie snią i w nocy ciągle sie budze i patrzę czy nic mi nie cieknie, normalnie schiza taka :)
w pon ide do lekarza ciekawe co mi powie bo moj porod to jedna wielka loteria......

reklama
Dzień dobry :-)
Zaglądam tylko na chwilkę żeby sie przywitać. Niedługo jedziemy do szpitala może już dziś coś się ruszyło (2 dni po terminie). Mam nadzieję że dziś już zostanę w szpitalu. Trzymajcie sie kobietki. Miłego dnia.

Do góry