Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Noooo torba juz prawie spakowana....jeszcze drobne rzeczy ale to musze czekac az mlody wstanie bo u niego w pokoju sa....i wiecie co ....strasznie duzo tego wyszlo...cała jedna torba no i nie obejdzie sie bez reklamowki na podpaski poorodowe, pamersy i chusteczki nawilzane bo juz mi sie do torby za cholere nie zmieszcza... no ale wzielam tez duzo bo 3 koszule nocne i jeden dres ciuszki dla dzidzi 3xspioszki, kaftaniki, czapeczke, skarpetki, no i na wyjscie ciuszki tez wzielam, reczniki dla siebie jeden dla dzidzi kosmetyki kapcie no wszystko co trzeba i jedena torba nie starczyla ...hmnnn.....
- ja tak samo...tylko wiesz ja moze dlatego ze juz jedno dziecko niedawno rodzilam i moj kanal rodny sie szybciej moze rozwierac i skracac szyjkaTo jesteś w jeszcze lepszej sytuacji Ja jakbym mogła to chodziłabym co 3-4dni na wizytę
Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj to ja ostatnio hehehe jak jechalam do lekarza z K to zajechalismy do tego kuzyna sklepu co maz mu tam robi remont i normalnie nie chcialam z tamtad wyjsc !!! tak mi pachnialo tynkiem, taka sciana swieżą!!!!!!!1 mmmmmmm normalnie jakbym mogla to bym zjadla se kawalek sciany heheheAgniesiak85 z pastą miałam też przejścia gdy nie miałam gumy, to szłam myć zęby tak bez końca
A z Igorkiem to miałam jeszcze tak że pociagały mnie ...hmmm...dziwnie zapachy np. z odkurzacza, ,mogłam siedzieć z nosem przy okurzaczu i tak mi dobrze było
A co do przytulania to mój Ł ostatnio stwierdził że chyba pora kończyć z tym sportem chyba widział że już żadna pozycja mi nie "leży". ALe ja się nie poddaje, bo poporodzie będzie miał przymusowy celibat, więc niech używa póki mogę