reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A mi sie duzo razy śni dziecko. Dzisiaj jak się położyłam z synem to taki sen miałam: urodziłam juz, nawet nie wiedziałam kiedy. I moje nardzone dziecko ciągle płakało, Marcin biegał do okoła a ja stałam z dużym brzuchem bo miałam sześcioraczki, i to w ostatnim miesiacu. :-D :-D:-D

reklama
A ja się zmagam z przeziębienie, ledwo katar przeszedł znów zaczął się ból gardła. Nie wiecie czy w ciąży można jeść wit. C lub rutinoscorbin?

Rutinoscorbin można, gin mi pozwolił, wit C pewnie też. A na gardło brałam takie tablety homeopatyczne, ale większość tych do ssania chyba też można.

Gardło bolało mnie do niedzieli i płukałam wodą z solą, błe.. i pomogło, potem zaczął się katar, a dziś znowu gardło, już sobie zrobiłam płukankę z soli i na razie zbieram się na odwagę:)

No to ja dzis raczej sie nie w temacie, ja mam naprawde zlota tesciowa, jak tak czytam czesto o tesciach to mysle ze ja swoim powinnam pomnik postawic i Bogu codziennie dziekowac za takich tesciow. Bezproblemowi ,bezkonfliktowi , nie wtracajacy sie. Rodzicow tez mam na miejscu. Mieszkamy w swoim domu , w naszym rodzinnym miescie wiec naprawde nie mam co narzekac, tylko dziekowac ze tak sie ulozylo.

A tak z mniej optymistycznych rzeczy to w sobote jade na pogrzeb kolezanki z Liceum. Straszne to jak umieraja tak mlodzi ludzie. Ona byla chora na serce , z tego co wiem to juz od dawna zyla z takim "wyrokiem" ale szczerze mowiac to nie wiem co sie konkretnie stalo bo nie utrzymywalysmy ze soba kontaktu ale dzis caly dzien o tym nie moge przestac myslec. Pierdolami sie czlowiek przejmuje a wkolo takie tragedie sie zdarzaja.

Witajcie
Juz pisze do was z nowego mieszkanka :) jest masakra bo wszystko porozwalane ale juz posortowalam kartonym i wiem gdzie co :)
Padam od tego lazania z 4 pietra gora dol i potem na 2 pietro .
Po wszystkim poszlismy na wielka pizze i zaraz pekne .
Zaraz ide do wanny i lulu .

U gina ok pobrali mi wymaz i beda dalej sprawdzac czy cytologia dalej taka jak byla ,mam nadzieje ze nic na gorsze sie nie zmienilo .
Widzialam moja dzidzie jest juz takaaaaaaa duzaaaaaaaa ma 11,6 cm :) i machala raczka mam 3 fotki slabe bo urzadzenie bylo do niczego ale fajnie na jednym widac cala raczke i 5 paluszkow a na innym jak dzidzia ssie kciuka :)
Jak zwykle wariowala i fikolki robila :)

Mam tylko nadzieje ze nie zaszkodzilam jej tym lazeniem z gory na dol nic ciazkiego nie nosilam ale sie nalazic musialam .
tesciowa byla i duzo pomogla bo mieli przyjsc znajomi ale nas wystawili i M musial wszystko znoiscic sam :( a tesciowa pomagala gdzie mogla i obiad ugotowala .
Takze nie moge tak nazekac na nia :) nie raz mi tylko nerwy zzera .

Strasznie mnie boli krzyz i ciagnie brzusio ide sie umyc i nasmarowac i lulu ,jutro praca i wieczorem czeka nas skrecanie mebli ,potem pomalu pokoj za pokojem remont :) i do swiat chyba damy rade skonczyc wszystko .
Nie mamy kuchni i przez kolejne 2 tg nie bedzie dlatego od jutra jemy u tesciow :)

Spokojnej nocki jutro was poczytam dzisiaj juz nie daje rady :)

reklama
Do góry