reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja też się przyłączam!! Dzisiaj wyszłam do apteki pod domem i kupiłam reni, na noc biorę poł tabletki, w dzień jakoś daję radę. Piję poł szklanki mleka albo actimel naturalny, ciut pomaga. Oglądam taniec z gwiazdami i się wściekam, bo nie przepadam za Nataszą, a jury się trzęsię nad nią. pa pa

my już 3 święta będziemy spędzać sami, rodziny w Polsce... ceny biletów do Pl powalały i powalają w tym roku też :no: więc w tym roku na pewno też zostajemy... i jak za pierwszym razem nie miałam nic przeciwko, tak w zeszłym roku było mi trochę smutno, a w tym to już w ogóle :-(
zaplanowaliśmy, że za rok lecimy z dzidzią koniecznie :-)

i śnieg będzie....... :rofl2: i zimno i w ogóle....... :rofl2: mam nadzieję ;-)

co do zgagi, to i mnie męczy, szczególnie po kawie :eek:

mnei zgaga tez neka czasem (wczoraj po smazonej cebuli ktora polalam pierogi) no ale Rennie zalatwia sprawe :tak: A czasem slodk icukierek m itez pomaga - Wherters na przyklad ;-)

Tak z ty mubezpeiczeniem i ksiazeczka RUM mysle i jedyne co mi przychodzi do glowy to pojdzie do Urzedu Pracy i zarejestrowanie sie jako bezrobotna - wtedy sie jest ubezpieczonym :tak:

ccaroline - oczywiscie ze lacz te watki - juz komus sugerowalam zeby nie mnozyc watkow o roznych dolegliwosciach ciazowych na przyklad, tylko walnac je do jednego wora ;-)

Ide sie polozyc - dobrej nocy :-)

mnei zgaga tez neka czasem (wczoraj po smazonej cebuli ktora polalam pierogi) no ale Rennie zalatwia sprawe :tak: A czasem slodk icukierek m itez pomaga - Wherters na przyklad ;-)

Tak z ty mubezpeiczeniem i ksiazeczka RUM mysle i jedyne co mi przychodzi do glowy to pojdzie do Urzedu Pracy i zarejestrowanie sie jako bezrobotna - wtedy sie jest ubezpieczonym :tak:

Tak, dokładnie. Tyle, ze adelina coś wspominała o uczelni, a to właśnie jest jakoś tak, że do któregoś roku życia to właśnie uczelnia ma obowiązek podbijać legitymację ubezpieczeniową.

Mi na zgagę nie pomaga NIC! A smok wawelski przy mnie wymięka :-D

ah ja zgagi nie mam narazie...dzięki Bogu. Jakoś mnie nic takiego nie męczy.
z sikaniem to bywa bardzo różnie. Musze duuuzo pić no i tez później duużo sikam. Sa noce że wstaje 4 razy a sa i takie że wstaje okolo 5. Wiec tragedi nie ma:)

Nasze rodzinne spotkanko udane jak najbardziej. Najadłam sie mmmm pyszny serniczek ahh i torcik mmmm ale teraz wróciliśmy do domu i jakoś tak mi dziwnie...taka nostalgia jakaś mnie złapała...sama nie wiem za czym? Czuje jakąś pustke...i mi smutno sie zrobiło.
Ide sie polozyc spac. Zmeczona sie czuje bardzo a jutro pobudka o 6:3o bo M jedzie na studia do Opola pozalatwiac wpisy a ja na zalozenie Holtera EKG.
Wyśpijcie sie kobitki:) Słodkich snów!!

Ionka bylismy w Cork, u tego co robilismy przeziernosc. I bylam wtedy bardzo zadowolona. A wczoraj powiedzial, aaaa pani tylko na usg... I tak w sumie szybko, szybko bo byl juz spozniony. I nie zbadal serduszka ani mozgu, bo dziecko zle ulozone. Moze faktycznie, ale w szpitalu nie mieli problemow, zeby Alexa przekrecic, a on nam kazal znowu za 6 tyg. przyjechac. To jest ponad 200km i caly dzien zmarnowany :-(
Echhh... Szkoda, bo fajny lekarz, a wczoraj tak jakos po macoszemu nas potraktowal :eek:

Co do biletow, my bedziemy leciec przez Bruksele, a pozniej do Wrocka. O ile bede mogla. Jutro tesciowka ma zapytac gina. A wracamy Krakow-Dublin (chyba). Za dwie osoby wychodzi miedzy 500 a 600 euro. Czyli tyle ile za jedna bezposrednio. Wiec cena przystepna jak na swieta i jak z Ryanairem :-D Mi dzis znowu siora M cisnienie podniosla. Aaaa juz slow brakuje. Ona wie wszystko najlepiej :baffled: Nie moge jej sluchac :crazy:
Dobra, zmykam spac, bo jutro do tyry, ciekawe co tam nowego po tygodniu nieobecnosci zastane :shocked2:

dzisiaj odwiedziala mnie tesciowa przyniosla garnek zurku :)) ach pyszny byl byl bo juz nie ma M na miseczke sie zalapal i koniec a mnie teraz pali zgaga z tego obrzarstwa .

dzisiaj juz 23 tc :)) szybko leci

mag349 na kiedy masz dokladnie termin ostatnio gdzies cos wypatrzylam ze dziewczyny ,ktore maja termin puzniej niz ja sa w bardziej zaawansowanej ciazy co do tc :/ hmm juz nic nie rozumiem .

Trzymajcie za mnie kciuki Ladies i wasze maleństwa niech też trzymają ... w przyszłym tygodniu biegnę na usg 'połówkowe' - oprócz standardowych 'pomiarów' i ewentualnego ustalenia płci dowiemy się czy łożysko przetransportowało się w górę macicy ... w 12 tc było podejrzenie przodującego łożyska.

Nie mogę się doczekać badania :eek:

reklama
czesc dziewuszki moje
wstalam dzisiaj rano i staram sie przyszykowac do tego dnia jakos :-( biore tabletki od wczoraj na uspokojenie i mam nadzieje ze dadza mi sile sie pozegnac z moja kruszynka i go nie zawiode i nic mi nie bedzie bo bede silna dla niego... trzymajcie kciuki kochane bo dzisiaj jade po Antosia i go chowamy... kurcze zabieramy go z Opola i jedziemy razem z nim 80 km masakra jakas... chcialabym go cala ddroge trzymac na kolankach ale nie wiem czy dam rade prawie poltora godziny to robic.... wyjezdzam na tydzien i bedee odcieta od neta wiec zagladne w niedziele

ehhh

a wszystkim dziewczyna na forum zycze super wynikow z usg i zeby te kochane mordeczki ktore sie jeszcze nie pokazaly zeby ladnie rozlozyly nozki przed swoimi mamusiami i tatusiami :tak:buziaki trzymajcie sie i uwazac na siebie !!!!

Do góry