reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Heja...
Byłam dziś na usg.. i nie dowiedzialam się jaka płec:( nawet zdjęcia nie dostaliśmy bo "Ono" odkręcilo się kregoslupem do nas i miało nas w doopie..heh. Teraz wizytę mam 22 grudnia i pewnie bez usg... także nadal niespodzianka:) Chyba że na tej wizycie poproszę by tylko na płec zerknął:)

to tak jak nasze kochana:-D
jakieś niedobre mamy te dzidziole:-p

u mnie jest szansa we wtorek, jeśli znów się nie obróci kręgosłupem:tak:

reklama
Eh.. no szkoda, szkoda, że się nie dowiedzieliśmy:) M czekal na korytarzu i jak zobaczył, ze ide bez fotek to zrobił taką smutną minkę:) Eh.. no ale cóż, widocznie tak ma byc:) A M mówi, że moze dowiemy się na porodówce jak "Ono" bedzie opuszczac swoje "wynajmowane" lokum na 9 miesięcy:):-D

Eh.. no szkoda, szkoda, że się nie dowiedzieliśmy:) M czekal na korytarzu i jak zobaczył, ze ide bez fotek to zrobił taką smutną minkę:) Eh.. no ale cóż, widocznie tak ma byc:) A M mówi, że moze dowiemy się na porodówce jak "Ono" bedzie opuszczac swoje "wynajmowane" lokum na 9 miesięcy:):-D

kurczę boję się agnieisak, że będziemy jedyne, które nie poznają płci:szok:

ja we wtorek mam nie mieć usg, ale wybłagam gina, bo normalnie już bym chciała wiedzieć:eek::eek:

dzidizol szaleje, nie wiem czy to czkawka, czy po prostu zrobił/zrobiła sobie u mnie w brzuchu salę gimnastyczną:-D

to tak jak nasze kochana:-D
jakieś niedobre mamy te dzidziole:-p

u mnie jest szansa we wtorek, jeśli znów się nie obróci kręgosłupem:tak:

No to wutajcie w klubie dziewczynki. Nasze sie nie pokazuje, a nawet nie wiem czy będe miala jeszcze w ogóle jakiekolwiek usg. Na wszelki wypadek nastawiłam się już, że jednak pozanam płeć dopiero po porodzie :-D

Witam:-)
Wpadłam tylko na chwilkę przekazać, że będziemy mieli CHŁOPCA!!!:happy2:
Mam kilka jego portretów z 3D. Jak będę miała chwilkę to zeskanuję:tak:
Z filmiku 4d jestem średnio zadowolona. Rzeczywiście czasami buźka jest zniekształcona:sorry2:

Agnieskak- Przykro mi, uparty ten twój dzidziuś:sorry2:

wróciłam,
mój dzidzior jest bardzo wstydliwy, miał złączone nóżki, i ciężko było stwierdzić na 100%ze to dziewczynka, ale cały czas jest duże prawdopodobieństwo, a tak to wszystko okey:-)

reklama
Do góry