reklama
Adelina gratulacje, ja wlasnie mialam bardzo podobny slub 26 sierpnia, co prawda nie moglam sie napic szampana, ale to nadrobie po porodzie i jak skoncze karmic . Sam cywilny potem fajna restauracja i po stresie, najblizsza rodzinka i bylo bardzo przyjamnie. Ja chyba poczekalabym na po porodzie ale to tylko moja opinia.
ionka
Fanka BB :)
w Irlandii też zaczęli szczepić.
ja nie szczepię się, mowy nie ma!!
po pierwsze nie przetestowali tych szczepionek na kobietach w ciąży, a ja nie zamierzam robić za królika
po drugie była sprawa opisana w gazecie, że jedna ciężarna się zaszczepiła i leży na intensywnej terapii
po trzecie w szczepionce podane sa uśpione/nieaktywne wirusy grypy, nie wiadomo, jak na nie zareaguję
po czwarte- uprzedzając prognozy, że jak się nie zaszczepię, to MOGĘ zachorować, nikt nie powiedział, że w ogóle mnie dopadnie
po piate- koleżanka z pracy zaszczepiła się tydzień temu (nie jest w ciąży) i teraz leży chora w domu
po szóste- wydaje mi się, że żadnej szczepionki nie można podać osobie, której organizm jest osłabiony, a w ciązy wiadomo jak to jest
po siódme- nie wiem, jak w polskich szczepionkach, ale w irlandzkich jest rtęć- nie zamierzam się truć dodatkowo
jak znajdę po ósme i dziesiąte, to dopiszę :-)
ja nie szczepię się, mowy nie ma!!
po pierwsze nie przetestowali tych szczepionek na kobietach w ciąży, a ja nie zamierzam robić za królika
po drugie była sprawa opisana w gazecie, że jedna ciężarna się zaszczepiła i leży na intensywnej terapii
po trzecie w szczepionce podane sa uśpione/nieaktywne wirusy grypy, nie wiadomo, jak na nie zareaguję
po czwarte- uprzedzając prognozy, że jak się nie zaszczepię, to MOGĘ zachorować, nikt nie powiedział, że w ogóle mnie dopadnie
po piate- koleżanka z pracy zaszczepiła się tydzień temu (nie jest w ciąży) i teraz leży chora w domu
po szóste- wydaje mi się, że żadnej szczepionki nie można podać osobie, której organizm jest osłabiony, a w ciązy wiadomo jak to jest
po siódme- nie wiem, jak w polskich szczepionkach, ale w irlandzkich jest rtęć- nie zamierzam się truć dodatkowo
jak znajdę po ósme i dziesiąte, to dopiszę :-)
Agniesiak85
Fanka BB :)
A mój dzidzia wskoczyl w szóste okienko już Jupi!!
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Milkshake to wózek firmy Adbor. Polska firma i ładne wózki maja. Pojezdziłam nim po sklepie i całkiem fajny. Znależlismy juz na allegro taniej hehe
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
witam wieczorem po kilkudniowej nieobecnosci ;-) ale wlasnie wrociismy z kielc od tesciowej
izulqa juz wyzdrowialas?? ja mam miedzy 37-37,5 temperatury okropny katar i nasakra ogolnie bbrrr jutro na rano ide do doktorka.... niech mnie zbada i da cos na chorobsko obym nie zaczela chrumkać
izulqa juz wyzdrowialas?? ja mam miedzy 37-37,5 temperatury okropny katar i nasakra ogolnie bbrrr jutro na rano ide do doktorka.... niech mnie zbada i da cos na chorobsko obym nie zaczela chrumkać
B
beatrix81
Gość
witam dawno mnie nie było ale nadrobiłam chyba większą część :-)
juustyna pisała niedawno że przestała uzywać jakiegos antyperspirantu bo jest w ciąży, ja juz od dłuzszego czasu używam etiaxil-u mam nadzieje ze nie jest jakis niebezpieczny?
juustyna pisała niedawno że przestała uzywać jakiegos antyperspirantu bo jest w ciąży, ja juz od dłuzszego czasu używam etiaxil-u mam nadzieje ze nie jest jakis niebezpieczny?
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Ja już jutro mam wizytę.. ciekawe czego się dowiem nowego.. hm.. nawet nie mam chwili, by posiedzieć z Wami dziewczyny.. kurka, ale jestem zabiegana:-(
papa:*
papa:*
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
to co to juz antyperspiranty sa zabronione w ciazy?? haha