missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
poplywala mialo byc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super, że okazało się bardziej optymistycznie, niż przypuszczałaś, trzymam kciuki, aby wszystko się dobrze ułożyło dla Ciebiehej dziewuszki,
a więc nie jest tak tragicznie, jak zrozumiałam, M mi wszystko wyjaśnił, że nawet jak coś żle wyjdzie w tych badaniach(co jest podobno mało prawdopodobne, ale dla świętego spokoju zrobimy)to bedę brała jakieś leki, i będzie gitara:-)tylko nie wiem czy się połapię bo już tyle laków biorę:-(
w niedziele ten znajomy ordynator męża ma dzwonić i będziemy wiedzieć kiedy na badania będę szła, podobno na wyniki czeka się około miesiąca, więc mam nadzieje że zrobią mi jak najszybciej, żeby był czas na leczenie...
Przesyłam trochę słoneczka w ten pochmurny dzień:-):-):-)
powodzenia, wszystko będzie dobrze i miłych wrażeń z oglądania Maleństwa :-)Witam
Ja dziś znów idę na usg. Trzumajcie kciuki żeby wszystko dobrze było z serduszkiem. Trochę się boję, ale jestem i staram się być zawsze optymistycznie nastawiona
kochana ja tez jeszcze kopniakow lub temu podobnych nie odczuwam ,wiem tylko ze dziecko moje tam jest bo mi tak smiesznie bulgocze takie dziwne uczucie ale to nie sa tez takie ruchy o ,ktorych pisza dziewczyny ,nic sie nie martw i my sie doczekamy .Prawie wszystkie już piszecie o ruchach maleństwa, jest tu choćby jedna ciężarówka, która podobnie jak ja jeszcze nic nie czuje