reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam wszystkie Panie. Czy mogła bym sie dołączyć do dyskusji?
Jestem w 22 tyg ciązy, mam termin na 2 marca. Wczoraj dowiedzieliśmy się z mężem że noszę w sobie dziewczynke, chociaż do końca w to nie wierzę, czuję chłopca :)
pozdrawiam

reklama
Mloda mamusia i monia27

burza, ja mam bóle właśnie w okolicy krzyża i w miednicy (jakby w pośladku). Doktor mi wytłumaczył, że macica uciska sploty nerwowe i stąd ten ból.

agniecha, ja niedługo skończę 32 ;-)

Ja tez mam problemy z kregoslupem,ale moje problemy zaczely sie po pierwszej cesarce,a w ciazy to sie nasila.Ja znowu czuje silny klujacy bol przy kosci ogonowej i w pachwinach normalnie nieraz chodzic nie moge.

A gdy wymiotuje to znowu tak jakby jakis nerw mi ucisnelo i wtedy mam taki paralizujacy bol ze az slabo mi sie robi,raz malo w drzewo nie wjechalam,bo zaczelo mnie mdlic gdy jechalam po maluchy.Ale sie przestraszylam.

Ano odliczam:-D Uwielbiam Święta..:-)

Ja od kiedy jestem w Stanach nie lubie swiat i gdyby nie maluchy to wogole bym ich nie obchodzila.

AGUS27 Ja też już czuje ruchy dość wyraźnie, ale wtedy kiedy dziewczyny cieszyły się że poczuły dzieciątko ja mogłam o tym tylko pomarzyć:laugh2::laugh2:

Moni27również WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!STO LAT!!:tak::tak:

Święta , święta...a pro po już wczoraj widziałam ozdoby świąteczne w Kauflandzie:szok::szok:Jeszcze Wszystkich Świętych nie było:confused2:

Tutaj ozdoby swiateczne juz sa w sklepach od miesiaca, a ulice stroja strasznie wczesnie bo juz w listopadzie.A jak przychodza swieta to juz sie tak to upatrzy ze juz nie cieszy.Za to rozbieraja juz zaraz po Nowym Roku.

ide na spacer z sebusiem ladna pogoda bede pozniej dziubaski

U nas w Chicago tez sliczna pogoda,ja dzis chodzilam w krotkim rekawku a maluchy w samych bluzach.Normalnie slonce tak grzalo mam nadzieje ze ze dlugo utrzyma sie ta pogoda.

a ja kurcze dziewczyny od poniedzialku czuje wieczorami jakbym polknela pilke, jestem taka nadęta, ze az to boli i przeszkadza w ruszaniu sie. Mam nadzieje ze to tylko wzdecia.

Ja wlasnie tez od kilku dni mam takie wzdecia ze dzis w polskim sklepie szukalam espumisanu niestety skonczyl sie i dopiero musza zamowic.

i pomyślec ze jestem na minusie 2 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chcialabym tak ja na plusie 4

Dziewczyny bedziemy mieli Syna :-D:-D

Gratuluje.
Cos sie teraz odwrucilo i sami synowie.Pewnie dziewczynki sie wyczerpaly.

Witam wszystkie Panie. Czy mogła bym sie dołączyć do dyskusji?
Jestem w 22 tyg ciązy, mam termin na 2 marca. Wczoraj dowiedzieliśmy się z mężem że noszę w sobie dziewczynke, chociaż do końca w to nie wierzę, czuję chłopca :)
pozdrawiam

Witaj,i gratuluje corci.Ja termin mam na 3 marca,czyli jestes tuz przedemna.

A ja dopiero z pracy wrocilam i a propo racuchow to kupilam je wlasnie w polskim sklepie na obiad.Jak my podobnie myslimy.
Taka jestem zmeczona ze nawet reka nie moge ruszyc a maluchy do parku mnie ciagna na rowery.Ale musze isc bo juz dwa dni odkladam to.
Dziwne jest ze babka u ktorej dzis pracowalam powiedziala ze schudlam i tylko brzuszek mi stoi a po bokach zbiednialam,ja tego nie widze,moze to tylko takie zludzenie przy moim duzym brzucholu.
A mnie juz 22tydz sie zaczal a do usg jeszcze tydzien jak ja wytrzymam do czwartku?:-:)-:)-(
Wczoraj wyslali mi potwierdzenie wizyty usg i napisali ze bedzie trwalo 60 minut.Chcialabym wziasc maluchy ale musze spytac czy moge,byloby to dla nich wielkie przezycie.Nieraz ogladaja ze mna na kompie i pytaja czy to nasza dzidzia wiec w rzeczywistosci cieszylyby sie.

jeszcze jeśli mozna prosić o podpowiedź jak umieścić swój suwaczek, wszystko juz sobie tam wpisałam tylko nie wiem jak zrobić żeby był widoczny pod moimi postami. Z góry dziękuje za pomoc

Mirosia strasznie współczuję akcji z siostrą :/
Ja jutro wybieram się na usg, mam nadzieję, że moje dzieciątko pokaże co ma między nóżkami :-) Widzę, żę póki co mamy tutaj chyba przewagę chłopców...

Ja bardzo bym chciała ALICJA ale mężowi coś widzę nie pasuje, będziemy negocjować w weekend :)

Moja mama ma na imie Alicja i mowie ze moze niuni jak bedzie dziewczynka damy Tez Alicja po babci to moj sie usmial i stwierdzil ze jedna w rodzinie wystarczy. on upiera sie na Julie i Kacpra. A ja uwazam ze tych Julek juz za duzo i ewentualnie dalabym Emilka,Amelka,ale i Lenka(Elenka).Ale martwic bedziemy sie gdy poznamy plec.

owIrene mysle ze nie powinnas miec problemow z zabraniem dzieci ze soba na usg, ja Pata zawsze biore ze soba i nikt mi nic nie mowi. Tutaj patrza na tojako raczej rodzinne przezycie. Ja przesunelam swoje usg na ten piatek, bo F pracuje 30 i nie bedzie mogl isc. Wiec mam nadzieje ze 18 tyg i 1 dzien nie bedzie za wczesnie na poznanie plci.

magdsuia_ znajdz sobie suwaczek jaki Ci sie podoba spod ktorej z nas, kliknij na niego i otowrzy Ci sie stronka gdzie wpisujesz swoje dane, potem jak juz wszytsko zrobisz na koniec dostaniesz link do wklejenia, ktory kopiujesz do sygnatury, ktora jest w ustwainieach babyboom. Zeby upewnic sie ze dziala to najpierw wcisnij podglad i zobacz czy pokaze Ci sie suwaczek czy kod, jesli nadal kod, to sproboj wkleic nastepny podany link przez strone z suwaczkiem.

reklama
Do góry