reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
kamikaa wszystkiego najlepszego dla was i zeby sie dobrze ukladalo do konca zycia i zeby sie wasze wspolne marzenia jak najszybciej spelnily :tak:

ja mojemu tez ywslalam zyczenia przez tel smsem :-) niestety on jest tak daleko a ja w domciu rodzinnym... w nocy spac nie moglam nie wiem co sie dzialo ale dziwnie slabo sie czulam... ale jakos zasnelam... kurcze jeden dzien sie z mezem nie widze a tak bardzo tesknie za nim :zawstydzona/y::-( jeszcze dzisiaj wraca o 16 do domku i bedzie siedzial sobie sam (mam nadzieje :-p) i w sobote chyba jednak przyjade do niego najwyzej cala niedziele przesiedze sama w domu bo ma dyzur caly dzien... ehhh :-(

kamikaa wszystkiego najlepszego dla was i zeby sie dobrze ukladalo do konca zycia i zeby sie wasze wspolne marzenia jak najszybciej spelnily :tak:

ja mojemu tez ywslalam zyczenia przez tel smsem :-) niestety on jest tak daleko a ja w domciu rodzinnym... w nocy spac nie moglam nie wiem co sie dzialo ale dziwnie slabo sie czulam... ale jakos zasnelam... kurcze jeden dzien sie z mezem nie widze a tak bardzo tesknie za nim :zawstydzona/y::-( jeszcze dzisiaj wraca o 16 do domku i bedzie siedzial sobie sam (mam nadzieje :-p) i w sobote chyba jednak przyjade do niego najwyzej cala niedziele przesiedze sama w domu bo ma dyzur caly dzien... ehhh :-(
Witam:-)ja tez jestem dzis 3 dzien sama w domu bo M pracuje:-( mam nadzieje ze dzisiaj w końcu przyjedzie do mnie i dzidziulka;-)a tak juz sie stesknilam za nim...:hmm:

Witajcie Kobietki!!!!!!!!!!!!! wybaczcie ze wczoraj Was jednym słowem olałam ale robilam te pazurki do 21 potem poszlam spac bo juz bylam padnieta.... M wrocil o polnocy z fuchy wiec nie nacieszylam sie Nim.... i tez dopiero dzisiaj sobie przypomnialam ze dzien faceta dzisiaj!!!!!!!!!! cos musze wymyslic!!!!!!!!! myslalam o kubku albo jasku z moim zdjeciem ale niewiem czy sie czeka czy odrazu robia na miejscu bede musiala zadzwonic i zapytac:) Dolaczam fotke z moimi pazurkami...nic nadzwyczajnego zwykle french klasyczne do wszystkiego pasuja... :)

Witam Marcóweczki!

mama nadzieję, że u Was wyszytko ok!!! Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale byłam z wami na tym wątku niestety poroniłam, 3 sierpnia miałam zabieg:-( chciałam wam się pochwalić, że jestem już w 5 tygodniu ciązy:)) a zmienilam marcóweczki na czerwcóweczki, troche się boję, bo tak szybko zaszłam w ciąze, ale wierzę, że będzie tym razem dobrze!!
Pozdrawiam i trzymam za was wszystkie kciuki:-D
- KOchana to swietnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super trzymamy kciuki i wpadaj czasem do nas z nowinkami o dzidzi :*:-);-);-);-);-)

kamikaa- 100 lat 100 lat niech zyja zyją nam. 100 lat 100 lat niech zyją zyją nam!!!! jeszcze raz, jeszcze raz, niech zyją zyją nammmmmm nieeeeeechhh zyją naaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:tak::tak:

HAHAH zapomiałam się pochwalić bo dziś pani w matrze ustąpiła mi miejsca:-) a jednak juz widać moj ciążowy brzuszek bo mężulek sie śmieje ze sie wypinam i ze sadlo tylko widać a nie naszą kruszynkę :-D

A ja dla mojego M debiutuję w kuchni...on uwielbia placek po zbójnicku swojej matki a ja nigdy go i nie robilam i dzis go dostanie na obiadek:tak: mam nadzieje ze wyjdzie bo juz chyba z tysiąc przepisów przejrzałam i komentarzy wiec zaczynam go robic bo kupa roboty jest:tak: i jeszcze mu kupilam jego ulubione grycanki chałwowe i truskawkowe jak wracalam z przychodni :-) wiec powinien byc uradowany dzis :cool:

Hejka,
ja wczoraj doczekałam się składników i zrobiłam tą sałatke z czosnkiem, zjadłam całą miseczke, przed chwilą otwieram lodówke, z przekonaniem że czeka na mnie jeszcze cała po żądna porcja sałatki, a tu, dupa-zostało tylko troszeczke:-(i mój smak na sałatke do końca nie został zaspokojony....
Kamikaa-Wszytskiego słonecznego dla Was, abyście zawsze się kochali:-):-):-)

reklama
mi dolega notoryczny ból głowy... boli mnie niemal codziennie. Czasem tak, że czuję każde stąpnięcie przy chodzeniu, albo taki przeszywający bół gdy coś jem. Ostatnio miałam też skurcze w łydce, wiec łykam magnez. Pomogło tylko troche, teraz mnie jedynie ćmi... ale już mam dość tego bólu :eek:
Też mam częste bóle głowy, M nawet przyniusł z pracy ciśnieniomierz by sprawdzać ciśnienie...Od paru dni właśnie mnie tak tylko ćmi, tfu tfu , lepsze to niz też okropny ból:/

Do góry