reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mysz1978, dzisiaj nie było tak źle. Tylko znowu zrobił siusiu w majteczki, a ma u tesciowej nocnik :hmm: (juz powoli nie stosujemy pieluch)
Ale jestem tez happy bo maz kupił "dorosłe' łóżko Marcinkowi. :-) 400 złoty daliśmy, ale warto było, bo pucek spał ciągle w małaym łożeczku tylko miał szczebelki wyciągnięte. :tak: Tak się na nie cieszy, że nie chce wstać, a musze mu pościelić. :laugh2: Ah, zjadłabym buduniu sobie.. ;-)

reklama
Witam :) my po imprezce urodzinowej synka, jestem padnięta :) ale czego się nie robi dla swojej pociechy :) Pytała z was któraś czy rysuję za pieniążki, rysuję tylko dla siebie jak mam wenę :)
A tutaj mój roczniak i moje dzieło :)

ccaroline słodki chłopak- duuużo zdrówka i szczęścia mu życzę:-D:-D:-D
i fajny tort
ja będę piekła bratu na 25 urodziny i upatrzyłam tak dekorowane(aczkolwiek nie wiem, czy mi wyjdą:-)):

w ostatnim ofkors nie dałabym buta
:tak::-D

ccaroline85 ślicznego masz synka :tak:
buziaki dla niego z okazji urodzinek :-)
a torty mag piękne
mi już zniknęły mdłości i chętnie bym sobie nawet po kawałku każdego z nich zjadała :-D:-D:-D

Fallen Angel - my tez odzwyczajamy od pieluch - w dzien jest ok, tylko gorzej na spacerach (zapomina) no i do spania jeszcze pielucha...
A budyn byl z Winiar a ta firma jzu robi z cukrem - nie popatryzlam na opakowanie i dosypalam do mleka cukru, no i wyszlo pieronsko slodkie :-D Ale teraz zjadlam pol paczki nachosow i jest ok :-p

Co do lozeczka to zastanawiamy sie nad tym
ŁÓŻKO DWUSTRONNE IKEA KURA Z BALDACHIMEM OKAZJA (742551070) - Aukcje internetowe Allegro

nieldugo bedziemy sie przeprowadzac do nowego meiszkania i Jasio pechowo dostanie maly pokoik (mniejszy od obecnego) - najpierw spalby na dole, a potem jak juz bedzie wiekszy to by spal na gorze i mial miejsce na zabawe pod spodem.

Ja wlasnie posprzatalam cale mieszkanko,moj G jeszcze w pracy,a dzieciaki rzadza u siebie.Teraz troszke polozylam sie bo troszke brzuszek mnie pobolewa,ale to chyba z przemeczenia bo mam troszke podlogi do umycia.
Leze i powiem wam ze coraz silniejsze ruchy czuje,a raz jak mnie chyba kopnelo to naprawde juz poczulam.Czuje ze bedzie to super galganek.Nie dosc` ze ostatni to chyba bedzie przez wszystkich w domu rozpieszczony

Dziewczyny, weszłam specialnie, żeby to napisać... :-D
Położyłam się normalniedo łóżka, obróciłam na lewy bok i... poczułam kopniaka, a jak przewrociłam się na prawy to już nic nie czulam. :szok: Czy to możliwe, żebym teraz pocuzła kopniaczka? Bo chyba dziecku sie nie spodobało to, że ułorzyłam sie w takiej pozycji.
Eh, Marcin nie śpi. Nie może zasnac w tym łóżku, ciągle wodzi rączka jakby chciał szczebelki odbijać. :eek: Taki tęskny ma wzrok, ciągle wodzi po pokoju i szuka łózeczka.

reklama
HiHi własnie wróciłam ze spacerku do mojego więzienia:-)
Wymsknęłam się z domku na chwile żeby kupić sobie staniczek, nie lubiłam nigdy ja to nazywam "szmatowatych" staniczków, ale ten jest taki milutki i w ogóle go nie czuć na sobie- polecam Triumfa-stanik typowo ciążowy kosztował mnie 79zł, więc tragedii nie ma tak myśle...
Wiecie co tak się zastanawiam, ostatnio wydziela mi się dużo śluzu, cały czas mam wrażenie że mam mokro:sorry: noszę oczywiscie wkładki, ale zastanawiam się czy noszenie takich wkładek lekko zapachowych jest odpowienie w ciąży, jak myślicie?
Ja tylko takich uzywam i nigdy mi przez mysl nie przeszlo, ze zapachowe moga byc niewskazane... Mysle, ze nie ma obaw ;-)

Do góry