reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wiecie co...moje dziecie zasypia samo w łozeczku od 2tyg-nie musialam się stosować do książki..kąpiel jedzonko kładę go w ciemnym pokoju i daje szmatke...fajnie :)
my sie kapiemy w wodzie ok 36stopni i też zauważyłam na buzce malego zmiany , poliki nie są takie delikatne są lekko szorstkie pojedyncze plamkii czerwone ale to pewnie od potu i od tych całusów ;)

reklama
Witajcie
Moja Lila juz śpi i dziwię się, że dopiero tak późno, bo od 6 rano "piała" jak kogucik, a wciągu dnia miała może ze trzy 30 min. drzemki.
Marciaa co do policzków to te całusy powodują krostki i plamki. Moja Pola i Lila często tak mialy od nadmiernego przytulania:-)
Poczytam jeszcze co u Was.

Ja też nie śpie ;-) czytam poradnik "Perfekcyjna Pani Domu" o czyszczeniu kuchni:) jutro mam zamiar wysprzatac ją dokladnie a ta babka co pisze te ksiazke ma fajne pomysły:)
a u nas w barku stoi Gin...........a mi ślinka cieknie:-) ja sobie przypomne jak rok temu w Egipcie co wieczór dwa drinki wypijałam i nic mi nie było tak teraz wypije kiedys jeden i bedzie po mnie hehehehe mmmm al ebym sie napiła :zawstydzona/y:

reklama
Do góry