reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dlatego właśnie chyba muszę zmienić pediatrę.. tylko dobrze tu było bo blisko i wózkiem albo w nosidełku z małym poszłam do przychodni spoko.
My mamy pediatrę z przychodni ale przychodzi do nas prywatnie,, bo jak sobie tylko pomyślę, że mam iść do naszej przychodni iść to sama dostaję gorączki. Do przychodni chodzę tylko na szczepienie.

reklama
ja jutro idę do pediatrey na kontrolę i ciekawe co mi powie bo mlody dzis pokasłuje :O kurde mam schize, ze sie nie wyleczył..albo to resztki kaszlu ehhhh

ja ze swojego jestem zadowolona jest alergologiem i zajmuje się płucami. Mnie od małego leczyła i siostrę :)) jak myslicie czy po tygodniu od choroby mogę już szczepić na rota??

ja ze swojego jestem zadowolona jest alergologiem i zajmuje się płucami. Mnie od małego leczyła i siostrę :)) jak myslicie czy po tygodniu od choroby mogę już szczepić na rota??
ja bym poczekała jeszcze do końca tygodnia. Nasz lekarz jest pulmonologiem dziecięcym i podobnie jak Ciebie i mnie i mojego M leczył, jak byliśmy dziećmi. Tylko szkoda że wizyty prywatne tyle kosztują kasy :-(

Nikodem nie płacze jak mu smok wypadnie tylko się tak długo gmera aż spowrotem nie włożę..

A Wasze tez tak czasem się wyginają podczas karmienia? niby chce jesc niby nie;/
Nikodem czasem wali takie bąki w połowie karmienia (je z apetytem) a potem to juz nie chce i ryczy..

My na szczęście odpukać nie mamy kłopotów z jedzeniem. Mała jak się podepnie do butli to je do momentu aż się naje i wtedy wypluwa smoczek i po jedzeniu. Jak jej che dać jeszcze bo np za mało zjadła to tak kombinuje ze smoczkiem aż wypcha z buziaka.
mamuśki czy wasze dzieciaki lubią wieczorne kąpiele? Moja Pola jest grzeczna do momentu aż jej nie wyjmie mój M z wanienki ( on kąpie małą ). Później jest już tylko wrzask.

My na szczęście odpukać nie mamy kłopotów z jedzeniem. Mała jak się podepnie do butli to je do momentu aż się naje i wtedy wypluwa smoczek i po jedzeniu. Jak jej che dać jeszcze bo np za mało zjadła to tak kombinuje ze smoczkiem aż wypcha z buziaka.
mamuśki czy wasze dzieciaki lubią wieczorne kąpiele? Moja Pola jest grzeczna do momentu aż jej nie wyjmie mój M z wanienki ( on kąpie małą ). Później jest już tylko wrzask.

Nikodem uwielbia ale od paru dni ma tak samo jak go wyjmę to foszy..pewnie wie, ze zaraz bedzie nos czyszczony-nie lubi tego

reklama
Moje malenstwo jakies marudne jest przez te upały,na szyji pojawiły sie czerwone szorstkie plamy na potówki to nie wyglada.Jutro go rejestruje do pediatry i nie zobaczy co to.

Do góry