madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A my bylismy nad jeziorem i co takie urwanie chmury ze masakra burza była i nawet teraz z daleka grzmi,powietrze lepsze,ale w domu i tak upał.Mój nawet 60ml tylko wypije.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MoniSkaBe - widze ze Pawelek zalapal juz ze Nutramigen musi pic i juz a chcialam Ci poradzic zebys moze na poczatku mieszala z innym "starym" mlekiem - ja tak mialam robic w przypadku starszego synka, no ale on byl tak idziwny ze od pierwszego lyka rzucil sie na Nutramigen bez mrugniecia okiem i pil go do 1 roku :-)
Monika, często jest tak, że w nocy dzieci lepiej jedzą i jakby zapominają o różnych problemach. Może mieszaj mu z Twoim mlekiem, które odciągasz? Czy nie odciągasz już?
bunt marcowo-kwietniowych dzieci..
ja już myślałam, że to może od żelaza bo jak jest niskie to apetytu brak ale w szpitalu mi powiedzieli ze w tym wieku mały spadek żelaza to normalne
Monia myślę, że nam zaskoczą..muszą pić przecież.
Ciekawe czy z kaszkami będzie tak samo i jabłuszkiem
jaj uż w pewnym momencie zgłupiałam i pomyslałam, że nie umiem karmić i ojciec to za mnie robił ale jednak nie...umiem
u mnie przy karmieniu musi byc cisza bo jak pies zaszczeka czy dzieciaki sie msieja to juz jestp o ptokach...no i musi cos 3mać w łapkach albo go musze bujać na kolanach...