reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jeju zazdroszcze wam usypiania mlauchow- bo co z tego ze moj nie lubi byc noszony jak nie usnie bez cycka ;(, dzis wył chyba z godzine i bez skutku, nawet kaąpać się nie chciał - pierwszy raz płacz- a wystarczyło tylko cycek wyjąc i cisza ;( . Co my nie wymyślaliśmy ;(. a najedzony był bo jak brał cycka to nie doił tylko się nim bawił, trzymał itp. No moze kilka razy pociagnął i tyle . A smoczek to ze zloscia ladował nieraz dość daleko .

reklama
Koza, a twoja Hanka używa smoczka do zasypiania? Bo u nas to ciągle trzeba latać smoka wypadniętego wkładać do dzioba :baffled:

Ionka, Ola się świadomie przewraca? Jeśli tak, to szybka dziewczyna z niej :szok:

Emiosiempiec, mój potrafi głowę trzymać wysoko nawet kilka minut. Ale on ma podobno wzmożone napięcie mięśniowe ;-)

Ja bym nie chrzciła ale mój Małzon jest wierzacy i chce to przeciez nie zabronie :-D dziecko mi sie od tego nie spali a i tak wybierze pozniej jaką drogą iść. Zawsze istnieje apostazja jesli nie bedzie chciała przynalezec do koscioła katolickiego. Ja byłam chrzczona przez babcie bo jej zalezało wiec rodzicie sie zgodzili pod warunkiem ze sama to załatwi. Wiec Fiołkowa tak mozesz sprawe przedstawic tym którzy będą naciskali :-D. Slub koscielny brałam ale jednostronny poniewaz nie mam zamiaru wyrzekać się swoich przekonan i nie będę publicznie ściemniać ze nagle się nawróciłam :-D Ale faktem jest ze duze znaczenie miala postawa ksiedza- facet zadnych problemów nie robił wiec nie musiałam wychodzic trzaskajac drzwiami ;-):-D Dlatego bez oporów rozmawiałam z nim na temat chrztu Hanki i 2 matek chrzestnych :tak: I uwazam ze ksiadz nie ma prawa odmówic chrztu z jakiegokolwiek powodu jesli opiekunowie sobie zycza- zreszta to w jego interesie bo przeciez to kolejna "owieczka" w jego parafii.

Koza, a twoja Hanka używa smoczka do zasypiania? Bo u nas to ciągle trzeba latać smoka wypadniętego wkładać do dzioba :baffled:
Za cholere nie chce smoczka. Pare razy udało jej sie zaciagnac ale tez jak jej wypadł to płakała wiec stwierdziłam ze akurat do spania to nie bede jej dawac bo to bez sensu. Juz nawet nie walcze ze smoczkiem bo i tak jej sie nie podoba. Za to czasami ciamkoli raczke jak zasypia i chce sie uspokoic albo jak jej wyciagne cyca z buzi po jedzeniu- zastepuje sobie dziewczyna łapka :-D

O kurza twarz dziewczyny ale mnie tu szmat czasu nie było:szok::szok:
Pamiętacie mnie jeszcze???

Forum się rozkręciło już nie świeci pustkami:-)

Mój młody ma czujnik za uszami i gdy mama siada ten włącza alarm :-D:-D także trudno jest mi coś napisać, zjeść czy wypić kawę. Tylko raz dziennie śpi tak po 2-3 godz. reszta dnia to drzemki 20 min.
I wtedy mam do wyboru albo umyć garnki albo siebie:-D:-D
No chyba że jest na dworze, no to wtedy mógłby nie jeść nawet :-D Śpi jak zabity.

Ale tak to jest przekochany.Uśmiecha się i grucha już :-)
Ze starszakiem mam trochę jazde bo zazdrosny jest cholernie, nawet nie o mnie ale o tate i dziadków:confused::confused::confused:

Boję się żeby nie "znielubiał" młodego i żeby nie miał do niego urazu :-( robię co mogę ale nerwów mi też czasami brak :zawstydzona/y:

Za cholere nie chce smoczka. Pare razy udało jej sie zaciagnac ale tez jak jej wypadł to płakała wiec stwierdziłam ze akurat do spania to nie bede jej dawac bo to bez sensu. Juz nawet nie walcze ze smoczkiem bo i tak jej sie nie podoba. Za to czasami ciamkoli raczke jak zasypia i chce sie uspokoic albo jak jej wyciagne cyca z buzi po jedzeniu- zastepuje sobie dziewczyna łapka :-D
Ano właśnie... jak jest smoczek, to wszystkie metody biorą w łeb :baffled:

Blueberry- ciężko powiedzieć, czy świadomie, dziś łącznie 2 razy się przekręciła. jak leży na brzuszku, to sie odpycha, kołysze, a ryczy przy tym hoho i w końcu bach na plecki, i jeszcze jeden krzyk z wielkim fochem, a potem uśmiech ;)
spróbujemy jeszcze jutro :))

ionka a czy potówki swędza? bo mam wrazenie ze młodego to swedz bo macha swoją "grabią" po twarzy... obstaqiam ze moze to uczulenie na moj proszek - ale czy wtedy tez swędi???:baffled:

mi na wypadanie wlosow w ciazy pomogl Falvit...nadal go łykam... Polecam:tak:

Dokładnie tak zrobię:tak:, już wcześniej miałam taki zamiar, bo do księdza chodzić nie będę. Proboszcz tej parafii bardzo lubi pieniążki:dry:

reklama
Do góry