kacha87
Fanka BB :)
Izulqa - moja dzidzia tez ma 13 tygodni i 2 dni, jak Twoja Ale ja USG genetyczne dopiero bede miala na poczatku 15-tego tygodnia Nie dowiedzialas sie jeszcze plci dzidziusia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wama jezeli Twoj post skierowany byl do mnie to napisalam ze w moim przypadku nie chodzi TYLKO o toksoplazmoze..
Zaczęłam plamic i zgłosiłam sie do szpitala a tam na USG wyszło że mam krwiaka,Wama - witam i gratuluje
LadyKaren - oj no to zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Napewno bedzie wszystko OK Z USG dowiedzialas sie o tym krwiaczku?
.
...okazało sie ze poduszka jaką mam niest potargana i nei bede w łóżku leżec sama bo w ciągu pierwszych 15 minut zabiłąm butem na łóżku trzy rybiki - wyobrażacie sobie? W szpitalu zabijac robale w swoim łóżku?!
MAM DOŚC I CHCE DO DOMU
...mam nadzieje ze za dwa tygodnie na wizycie zrobi mi cos z moimi zabkami, bo pierwszy raz w zyciu czuje ze cos z nimi nie tak, bola mnie strasznie, po dwoch stronach, wiec prawdopodobnie dwa zeby, ale nie wyczuwam ktore bo bol promieniuje. ....
Mam krwiaka na macicy i podają mi progesteron w zastrzykach - tzn podawali do wczoraj ale dzisiaj ordynator stwierdził ze progesteron sie skończył i jak chce go dalej przyjmowac to mam sobie sama kupic tylko on nie wie gdzie bo w \Tychach nie ma go już w aptekach - w związku z tym mam brac tabletki co oznacza że juśli usg jutrzejsze pokaze że krwiak sie pomniejsza to wychodze do domu i jade na tabletach z progesteronem tylko
Cześć! ....... wrrrr ale zła jestem , bo mam hemoglobine 7,4 a to oznacza anemie :-(
Któraś z was też miała za niską hemoglobinę??:---(
Czesc dziewczyny , podczytuje was od jakiegos czasu i chyba czas sie przywitac.
Mam na imie Dorota i jest to moja druga ciaza. Moj synek Patryk wczoraj skonczyl 3 latka.
Wszystkim przyszlym mamom serdecznie gratuluje i zycze jak najprzyjemniejszej ciazy.
Musze to napisac...
Osobom wyrzucajacym koty... trzeba bylo pomyslec o tym kocie zanim go wzieliscie. Kot zyje nascie lat i trzeba bylo wtedy pomyslec o przyszlosci i mozliwosci zajscia w ciaze.
Toxo jest bardzo sporadyczna i doslownie trzeba by bylo skonsumowac kocie odchody zeby sie tym zarazic i to nie wczesniej niz jakies 3 dni po wydaleniu sie kota i nie pozniej niz jakis tydzien (lub 3... tu juz nie pamietam) zeby sie tym zarazic. Wyjscie... niech kuwete czysci maz, albo mozna robic to w rekawiczkach i porzadnie sie pozniej umyc mydlem antybakteryjnym... nie ma potrzeby pozbywania sie czy usypiania Twojego ukochanego (do tak niedawna ) pupila.
Mi ostatnio wyszla jakas malutka nadzerka ;/ Ale to nic groznego w sumie...Poza tym na USG wyszlo ze jest jakas torbiel na pepowinie dziecka, troche sie tym martwie, ale mam nadzieje ze za 2 tygodnie dowiem sie ze jest juz wszystko OK a torbiel zniknela..