reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej laski

ja sie tak zastanawiam na co ja narzekalam jak mialam jedno dziecko ;-) teraz to dopiero jest hardcore :)
dzis mam luz bo Mlody u babci
moglabym z 10 stron zajac pisaniem co u nas sie teraz dzieje, jeden wielki CYRK
tyle ze nie za sprawa noworodka tylko 2-latka ! daje nam tak popalic ze glowa boli
Madziula natomiast jest tak grzeczna ze nie wiem ze mamy noworodka w domu - je - spi - kupka itd itp :)
chociaz wiem doskonale ze kolki sie zaczynaja po 2-3 tyg :) tfu tfu tfu

u nas z karminiem piersia bez problemu, zadnych popekanych brodawek i tego typu przyjemnosci, w klinice ja pare razy dokarmialam bo ona jest duza a ja mialam malo pokarmu a teraz juz luz
a i brak naciecia to naprawde szczyt luksusu poporodowego :) , ja w sumie tez tylko dzieki poloznej tego prawie 4 kg klocka urodzilam bez nacinania :-)

gratulacje dla wszystkich rozpakowanych :)

ccaroline85, nasza Mala urodzila sie o 23.00 i po wielkich bojach , dyskusjach i klotniach stanelo na pierwszym z pomyslów i zostanie nadane jej imie Magdalena :tak:

reklama
po 9tej zadzwonił do mnie J z pracy i po 30minutach wylądowaliśmy na zakupach :laugh2: załatwił transport z pracy więc mam zapas na tydzień, dwa... Oczywiście tym razem w sklepie nie przepuściłam i upomniałam się w kolejce o swoje pierwszeństwo...Zapytałam Pana stojącego przede mną czy mnie przepuści, bo jestem w ciąży ...a on na to: "Proszę Panią tam dalej jest specjalna kasa pierwszeństwa..." a mój J do niego wskazujac na tabliczkę "TUTAJ TEŻ!!" :-p...i koleś ucichł ...i jeszcze jedna Pani mnie przepuściła ...ufff i dobrze bo od wczoraj to nienajlepiej się czuję....i ledwo chodze przez ten ból pachwin.:sorry2:
Ooo J chyba sie przestraszyl, ze to juz lada moment moze byc tata ;)))
A z tym przepuszczaniem, to pamietam jak bylismy w Londynie na swieta i poszlismy do sklepu, oczywiscie musialam isc sie odlac, stanelam grzecznie w kolejce, to taka murzynka na mnie nakrzyczala, ze mam isc bez kolejki bo mi sie to nalezy i mnie wypchala :D

Koza musisz kliknac zaawansowana edycje i tam sa emotikony teraz :/
A mi to forum dziala jakby chcialo a nie moze i mam wnerwa ciagle :///

Ja w poniedzialek sprzatam, dopinam wszystko na ostatni guzik, a we wtorek robie "kolo" siebie i popoludniu smigam do szpitala :p
Jeszcze w ten weekend zalicze fryzjera i juz bedzie "sexi" mamuska :D:D:D

Kostki mi nie puchna. Wlasciwie, to mam tylko palce u rak lekko nabrzmiale.

witajcie w końcu!!!
Ja dziś po odbiór badań, potem u fryzjera i dopiero dotarłam i Was nadrobiłam...
idę czytać opowieść kozy z porodówki:tak:

aaa...koza jak chcesz mieć emo od razu to musisz dwa razy klinkąć na "odpowiedz na temat", bo jak klikniesz raz masz tylko szybką odpowiedź bez emo:tak::tak:
ależ masz wesoło z tą swoją Hanią:-D:-D:-D

koza opowieść super.....

O współczuje Kasaii, też się boję reakcji mojego młodego niby wszystko w porządku ale coś czuje że da nam popalić. Tylko że on ma 5 lat to już inna rozmowa, z 2-latkiem trudniej się jest dogadać :baffled::baffled::baffled:

reklama
Czesc dziewczyny nie dam rady Was nadrobic, bo byla u mnie siostra na 5 dni!
Gratuacje dla mag349, silvii28, igi, effy, tuttobene, agniesiak85, aniskrzat1, moniskabe oraz kroliczatka.
Nie bylo mnie tylko 5 dni:szok:szalejecie...
Inga oki, bylam w sobote w szpitalu, bo po seksach mnie bolalo i sie balam, ze cos nie tak ale wszystko
oki... Malutka glowka do dolu i infekcja zwalczona!!!!:-):-):-)
Niuska teraz tak fajnie kopie...
Siostra przywiozla mi wanienke taka wysoko:-) i druga ture ciuszkow, bo jej mala wyrosla 1 kwietnia
konczy roczek, ale fajniuchna juz jest!!!!
A tak bole bioder i kosci cipnych oraz latanie do kibla bez zmian do tego doszlo bole stop po dluzszych
spacerkach...
Poczytam co tam koza nastraszyla;-)....

Do góry