Witam po weekendzie!
Ale sie zdziwilam jkak weszłam na nasze odmienione forum.....trzeba sie przyzwyczaic !
Rybka super ze u Was wszystko ok, ze Mati ładnie rosnie! Buziaki dla Was!
Co do ktg to ja tez nie mialam, serduszko słyszałam dzieki detektorowi tętna, niesamowite przezycie~!
Igi, Effa, Wavejka, Tuttobene gratulacje ogromne!!!!
Wavejka duzo zdrowka i sił dla Was kochana !!!
Ionka bardzo ucieszylam mnie wiadomosc ze zrzucilas juz 11kg , pocieszające naprawde !!!
))
Madzia jejku trzymaj sie dzielnie, badz dobrej mysli, Bartus napewno wyzdrowieje !!!!!!
Moniskabe,. Patinka trzymam kciuki, bedzie dobrze!!!
A ja mialam weekend pełen wrazen! W sobote ostatnie zakupy natalkowe, popoludnie spedzilismy w domu, za to wczoraj
M poszedl na spacer z naszą bokserka, po 15 min dzwoni ze mu uciekła!! No to ja biegiem do niego i zazelismy szukac. Pol dzielnicy jej szukało, niestety bez skutku...napisalismy ogłoszenia i wieczorem porozwieszalismy w okolicy. Poł nocy nie spalam, caly czas o niej myslalam, jeszczxe tak strasznie lało, martwilam sie ze błąka sie gdzies sama biedna....
Dzisiaj własnie pisalam ten post, a tu tel ze sie znalazła
)) rano ją gosc znalazl, 4 bloki od nas, takze biedna musiala szukac całą nac domku...wlasnie wrocilam z nia do domu, ale jest strasznie zakręcona, wogole na mnie nie reaguje, musiala sie niezle wystraszyc....mam nadzieje ze jej to minie!1
No to sie dziedziaczki teraz bedą sypac
)) mamy marzec, mozemy rodzic hehe tzn ja jeszcze tydzien poczekam, zeby miec 37 tyg skonczonych, a pozniej to niech sie dzieje wola nieba....
Ide nadrobic reszte watków
miłego dzionka :*