reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no kurde.. ten _bobas_ jest jakis pogrzany..
:wściekła/y:
dwa dni temu wystawil i mnie komentarze negatywne, a dzisiaj chce uniewaznienia. wlasnie dostalam maila od allegro, ze _bobas_ prosi o uniewaznienie komentarzy.

on chyba jest niepowazny.. :crazy::crazy:

reklama
hej dziewczyny, wczoraj byłam u lekarza, niewiem czy mam powody się martwić ale oczywiście się martwię i zachodzę w głowę, szyjka skrócona mam leżeć gdyż mały pcha się na świat a jeszcze dobrze byłoby z 2 tygodnie wytrzymać. no ale do sedna lekarz robił mi usg i mały przez 3 tygodnie przytył tylko 350gram, pytałam się 2 razy lekarza czy wszystko ok powiedział, że tak, wszystkie wymiary, główka, nóżki, rączki, itp. są większe o tydzień jak na koniec 37 tygodnia a mały waży 2750. powiedział, że jest po prostu drobniejszy. zrobił mi wszystkie przepływy i wszystko jest ok bo mały rośnie i wszystko dobrze mu rośnie tylko po prostu z wagą ciut jest mniej. obecnie jestem 35t5d i lekarz mówi, że waga jest ok. faktycznie waga jest ok tylko martwi mnie to przybranie na wadze. kurczę co myśleć??
ja wczoraj miałam ostatnie USG i trochę się przestraszyłam bo moje maleństwo waży 2 kg - jest jeszcze taki malutki a za ja za 2,5 tygodnia mam cesarkę
przez ostatni miesiac przybrał 400 gr
lekarz powiedział wszystko jest w porzadku ale mnie to jakoś nie uspkoiło :-( i ze wszystko ma tak 2 tyg plus minus dobrze rozwiniete tylko brzuszek ma mniejszy o 3 tyg, a najzabawniejsze jest to ze jego stupka ma 7 cm ;-)

Ja będę mieć ostatnie usg w 37 tc, bo potem moja lekarka wyjeżdża i nie ma jej w ogóle. Jak będę rodzić, to też jej nie będzie. Nieciekawie:eek:

Wow, nawet nie zauważyłam, że jestem w ostatnim okienku:-)

Ja będę mieć ostatnie usg w 37 tc, bo potem moja lekarka wyjeżdża i nie ma jej w ogóle. Jak będę rodzić, to też jej nie będzie. Nieciekawie:eek:

Wow, nawet nie zauważyłam, że jestem w ostatnim okienku:-)
Lekarka ci na poród nie potrzebna. Załatw sobie polożna w szpitalu w któym rodzisz.

A ja właśnie dowiedziałam się że moja koleżanka z podstawówki z jednej klasy jest położną na oddziale poporodowym :) super, przeżyję więc ewentualny brak lekarza prowadzącego :) bo znając życie 3 dziecko też urodzę w nocy a mój gin ma rzadko nocki.

ja wczoraj miałam ostatnie USG i trochę się przestraszyłam bo moje maleństwo waży 2 kg - jest jeszcze taki malutki a za ja za 2,5 tygodnia mam cesarkę
przez ostatni miesiac przybrał 400 gr
lekarz powiedział wszystko jest w porzadku ale mnie to jakoś nie uspkoiło :-( i ze wszystko ma tak 2 tyg plus minus dobrze rozwiniete tylko brzuszek ma mniejszy o 3 tyg, a najzabawniejsze jest to ze jego stupka ma 7 cm ;-)

eh rozumiem twoje obawy, ja już trochę się uspokoiłam i inaczej do tego podchodzę, nerwy nic nam nie dadzą, u mnie wymiatry małego idelane o tydzien nawet wieksze, tylko przysrot wagi 350 gr przez miesiac troche mnie niepokoil ale poczytalam na forach i o dziwo sie uspokoilam,

a do mnie wlasnie przyszla tesciowa eh okna myje,

reklama
Do góry