reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No i mi juz strasznie cięzko. Psychicznie to juz momentami jest fatalnie wszystko mnie drażni płakać mi się chce z byle powodu. A moj Leniwiec jakiś mało ruchliwy ostatnio tzn jak siedze z 15minut to zaraz tak sie kreci ze aż mnie momentaqmi boli:-(

No mówią, że dziecko mało ruchliwe jest w ostatnim miesiącu, bo ma mało miejsca, a to nie prawda :sorry:
aTy masz na 2 marca? z OM? chyba, że coś pokręciłam :crazy:

reklama
Wrocilam bo K mnie wkurza jak zwykle.
Jak zwykle gdzies musial pojechac ze swoim poje*** bratem i teraz siedzi w garazu i pewnie chleje za nasze ostatnie pieniadze...:crazy:

kingusia1991 na pewno urodzisz...i to jeszcze w tym tygodniu :-D:-D:-D
- oooooo jednak jakaś przepowiednia jest :)

Ból w podbrzuszu taki ciągły jak na miesiączkę miałam przez dwa-trzy dni przed rozwiązaniem, więc może lada dzień :tak:

Jak mcgosia83 powiedziała, to już nie ma odwrotu!! :-D
- a mnie juz boli tak z tydzien , albo wiecej nawet

Dziewczyny połozna środowiskowa ,która nas odwiedziła na doła polecała magnez z potasem(ASPARGIN). I powiem Wam że mi lzej było.A druga rzecz o jakiej powinnyśmy pamietać to :gdy dziecko spi to i mama spi:) Moje słonka spia .Cócia obudzi się koło 1 na karmienie. Chwilę poczytam i mykam nyny:)Trzymajcie sie :)

Szyjkę mam już na maxa zgładzoną i rozwarcie na opuszek, a poza tym jak prawdopodobnie każda z nas skurcze przepowiadające brzuszek nisko aha i od wczoraj mam biegunkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ehhhhh to masz jakieś zwiastuny ...
ja mam tylko bóle ciągle jak na @ i podbrzusze rwie...
i czasem mam chętkę na wymioty , ale nie wymiotuję...
ale chodzić ledwo co chodzę...
no i brzuch obniżony i się obniża i zaraz będę o kolana go obijać :wściekła/y:

A wogóle to nie mowiłam wam kobietki, ale w poniedziałek dowiedziałam się (w końcu) że na 100% będzie chłopiec. Mój Gin zafundował sobie nowe wypasione USG i chyba uczył sie na mnie bo leżałam z godzine na tym łózku dobrze ze Bartek był ze mną bo chyba by mnie musiał lekarz podnosić. Godzina lerzenia na wznak masakra jakaś.

kingusia1991 to porób trochę przysiadów a później pod prysznic ...chłodny jak dobrze pamiętam...:sorry:

wiecie...jak sie nieraz w nocy budzę na siusiu....to taka zaspana chodzę i wtedy myślę że nie chciałabym aby akcja porodowa mi się w nocy zaczęła :-D jakoś tak przespać bym wolała.... zresztą cały czas sie widzę jak mi wody odchodzą w południe :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry