K
króliczątko
Gość
Ale mnie rozśmieszyłaśto już wiem czemu u mnie nic się nie dzieje...bo przez to przeziębienie leżę cały dzień...
zaraz chyba MTV zapuszczę i zacznę tańczyć...bo przysiadu to nie dam rady zrobić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mnie rozśmieszyłaśto już wiem czemu u mnie nic się nie dzieje...bo przez to przeziębienie leżę cały dzień...
zaraz chyba MTV zapuszczę i zacznę tańczyć...bo przysiadu to nie dam rady zrobić...
Roatwirusy 2 dawki po 300 zł (rotarix) pneumokoki 3 (prevenar) dawki po 300 zł ( 2 miesiąc po miesiacu trzecia po roku). Rotawirusy odpuszczam na pewno ( mój peiatra mówił że nie ma sensu na wszystko dzieci sczepić to samo z ospą) a pneumokoki szepie bo pierwszą córę też szczepiłam.
Wiecie ja to sie zastanawiam gdzie te babcie z prawdziwego zdarzenia sie podziały?? Moja teściowa na 2 miesiące wakacji delegowała swoje dzieci do babć. I miała wsparcie w swojej mamie która do niedawna jeszcze prowadziła jej kuchnię i gotowała (dopóki ręki nie złamała). Już sama nie pamięta jaką pomoc babcie niosły?
Pani szpieg Ale dobrze kontroluj. Ja w sumie nie wiem co mój nawykreca. Ogólnie to on z tych niepijących no ale jak przesadzi to może być nieciekawieja też mam stracha co zastanę w domu jak wrócę ze szpitala
J pewnie w domu pępkowe zrobi i boję się tego syfu...bo on jak zrobi to chyba 2dni będą balować
dlatego mam nadzieję że urodze najdalej do 5marca - żeby nie miał kasy na chlańsko...
niech sobie zrobi pępkowe jak wróce (będę miała wszystko pod kontrolą)
o matko!!!!!!!! moja tesciowa nawet nie potrafila mi poodkurzac jak rodzilam zebym nie wrocila do syfu a co dopiero takie cos zreszta w domu 16 stopni bylo..nikt nie napalił ...
Szczepionki mozesz kupić sama w aptece internetowej DOZ sa najtańsze. Jak pierwsza córkę szczepiłam to były chyba w poradni o 10 zł droższe od tych w aptece a teraz to nie wiem.Dziękować Patrząc po kosztach to już wiem dlaczego nigdzie o tym nie piszą ;-)