Witam z rana!!
U nas dziś piękne słońce. Wczoraj byliśmy u znajomych, ale ja co wieczór mam takie wzdęcia, że porażka. A tam przy stole, no bo w gosciach, a marzyłam o tym, by się połozyć. W koncu zaległam tam na chwilę, bo juz nie mogłam. Ale dopiero po polozeniu się w domu w łożku było mi bosko
Maborka, z jakich wróżb?? Byłaś u wrózki kiedyś?? Czy ludzie tak mówią, ze dwóch chłopców będzie??:-)
Agniesiak, przepraszam, że ja znów gdzieś nie doczytałam, ale na co miałaś operację, ze masz bliznę na plecach?? Przez to masz wskazanie do cc??
Modroklejka, dziękujemy
Mag349, ja po ciąży z Mikim mam rozstępy po wewnętrznej stronie ud, z boku brzucha dwa króciutkie i na piersiach maleńkie. Czyli i tak uwazam, że mnie oszczędziło. Wiem, że coś w rossmanie jest, ostatnio ogladałam, ale nie wiem czy dobre, w aptece to napewno dwa razy droższe, popytaj może w kosmetycznym. No chyba, że jakaś dziewczyna napisze co dobre to i ja chętnie poczytam;-)
Mag007, jak byłam w tym roku nad morzem to w koszulce siedziałam pod parasolem, nogi tylko moczyłam, wolałam nie ryzykowac.
Tabasia, rwa Ci dokucza? Matko mam nadzieję, ze w tej ciązy mnie nie dopadnie. Z Mikim to ja umierałam, jeśli chodzi o rwę kulszową
Już wczesniej widziałam, że my na równi z ciążami idziemy:-)
Resztę pozdrawiam! Buziaki!