reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja tez bede rodzic w prywatnbym szpitalu i nic nie bede płacic ( chyba ze za znieczulenie i połozną, ale to jak prawie wszedzie..).

reklama
Cześć mamuśki:-)

Ja wyspana jak nigdy, choć przekręcanie się z boku na bok to nie lada wyczyn :no::no:

Dziś mam plan posprzątać pokój Igorka włącznie z myciem okien.
No zobaczymy :dry::dry:

Dzień doberek :)
Dzisiaj mam wizytke na 15 jupiiiiii jakos ciesza mnie ostatnio wizyty u mojej gin.
Pogode mamy slicznaa!!
ja tez chcialam chodzic do szkoly rodzenia juz przy sebusiu ale nie bylo..:eek: a teraz otworzyli jakas fajna podobno ale juz mi to nie potrzebne bo wiem co i jak :)

Wogole to owlrene ma dzisiaj CC z tego co wyczytalam jakiś czas temu prawda...??
No właśnie nic wczoraj nie pisała, może da znać którejś co i jak z nią :tak:

ja tam nie miałam problemu by rzucić palenie - bo nie paliłam :-D
no czasami jakiś papierosik do piwka - ale musiałam się strasznie nabombić by zapalić heehe:-D:-D:-D

widziałyście to???:
Six month old toddler can walk // Current

:szok::szok::szok:
Ja tam Mikołaja nie będę zmuszać do wczesniejszego chodzenia:no:

Ja też papierosek tylko przy piwku, a tak na co dzień to mnie strasznie wkurzają:-D

ewcia30 ja też będę rodziła w prywatnej klinice za darmo :tak:

Hej porankowo.

Wczoraj na wizycie u gina okazało się że rozwarcie mamna 2 cm. i szyjka skrócona do 2cm.
Ale wiecie co od wczoraj leci mi dziwne brązowe coś od tej wizyty. Myślicie że to po badaniu??:szok:
Wczoraj się tak wystrachałam że rodzę że wpadałam w panikę i musiałam się ratować relanium:no::no::no:
Łomatko nigdy ze mnie panikara nie była a teraz niby co:sorry::sorry::sorry:
Co to za brązowe paskudztwo jakby stara krew.:szok:

Aha no i dzidzia mała bo ma 2800-3000 kg:eek:

Hej porankowo.

Wczoraj na wizycie u gina okazało się że rozwarcie mamna 2 cm. i szyjka skrócona do 2cm.
Ale wiecie co od wczoraj leci mi dziwne brązowe coś od tej wizyty. Myślicie że to po badaniu??:szok:
Wczoraj się tak wystrachałam że rodzę że wpadałam w panikę i musiałam się ratować relanium:no::no::no:
Łomatko nigdy ze mnie panikara nie była a teraz niby co:sorry::sorry::sorry:
Co to za brązowe paskudztwo jakby stara krew.:szok:

Aha no i dzidzia mała bo ma 2800-3000 kg:eek:

miałam to samo pare dni temu, to objaw skracania sie szyjki...( bylam z tym u gina takze potiwerdzona diagnoza)

reklama
Do góry