ionka
Fanka BB :)
witam się :-)
dziewczyny, dzięki za wsparcie, naprawde kochane jesteście
ja jeszcze w szpitalu postanowiłam, że pierwsze co zrobię, to spakuje torbę bo miałam to zrobić wcześniej, ale mi nie wyszło i okazało sie całkiem potrzebne.... dobrze, że kosmetyczkę miałam spakowaną, to mąż nie musiał szukać szamponu czy balsamu...
teraz piżamki sie piorą, jak poschną, pakuję się
w szpitalu było TAK GORĄCO, że piżamę zmieniałam co wieczór, więc juz wiem, że z długim rękawem nie ma co nic brać.
no ja tez zasugerowałam, że może maszyna sie zepsuła... ale sami na to wpadli, bo podłączyli mnie pod drugą i na drugiej to samo, tyle, że juz mniej dramatycznie...
ło matko! ale niespodzianka!! :-)
ja juz mam sprawdzone 100 razy, że to córka, nawet teraz w szpitalu codziennie mi usg robili, studenci sie na nas uczyli, hehehe, a moja córka taka chętna do współpracy, pokazywała wszystko
Burza, witaj w domu! :-)
oooo :-( ale bym sobie faworków mojej babci zjadła zazdroszczę Ci... ;-)
ja bym dokupiła nowe. niby potem w herbatkach masz witaminy, ale po porodzie i tak będziemy potrzebować mnóstwo, więc ja bym się nie stresowała, tylko kupiła
ooooo :-)
troche strasznie, ale z drugiej strony ekscytująco :-)
a ile masz tego białka??
dziewczyny, dzięki za wsparcie, naprawde kochane jesteście
ja jeszcze w szpitalu postanowiłam, że pierwsze co zrobię, to spakuje torbę bo miałam to zrobić wcześniej, ale mi nie wyszło i okazało sie całkiem potrzebne.... dobrze, że kosmetyczkę miałam spakowaną, to mąż nie musiał szukać szamponu czy balsamu...
teraz piżamki sie piorą, jak poschną, pakuję się
w szpitalu było TAK GORĄCO, że piżamę zmieniałam co wieczór, więc juz wiem, że z długim rękawem nie ma co nic brać.
A tak apropo to moja kolezanke niedawno tak przestraszyli , tetno dziecka zanikalo, o maly wlos nie zrobili jej cesarki w 35 tyg. w ostatniej chwili lekarz zauwazyl ze polozna zle podlaczyla KTG..... to dopiero cyrk.
no ja tez zasugerowałam, że może maszyna sie zepsuła... ale sami na to wpadli, bo podłączyli mnie pod drugą i na drugiej to samo, tyle, że juz mniej dramatycznie...
na ostatnim USG mojej Córeczce wyrósł siusiaczek
ło matko! ale niespodzianka!! :-)
ja juz mam sprawdzone 100 razy, że to córka, nawet teraz w szpitalu codziennie mi usg robili, studenci sie na nas uczyli, hehehe, a moja córka taka chętna do współpracy, pokazywała wszystko
Cześć dziewczyny!!!
Nareszcie wróciłam do żywych:-). Wypuścili mnie ze szpitala, ale mam leżeć.
Burza, witaj w domu! :-)
Przyjechała do mnie babcia w odwiedziny z bratem z Białegostoku i się "rządzi" w kuchni także ja nie mam dostępu Właśnie smaży faworki
oooo :-( ale bym sobie faworków mojej babci zjadła zazdroszczę Ci... ;-)
Kurcze mam dylemat.. Zostało mi 5 tabletek (witaminek) i nie wiem czy mam teraz sobie jeść co drugi dzień, czy zjeść to normalnie w ciagu 5 dni i później przestać.. Boje się że takei nagłe zaprzestanie może zaszkodzić.. Jak myślicie? Co zrobić?
ja bym dokupiła nowe. niby potem w herbatkach masz witaminy, ale po porodzie i tak będziemy potrzebować mnóstwo, więc ja bym się nie stresowała, tylko kupiła
Ojojoj dzisiaj pan ordynator powiedzial nam, ze w czwartek bedziemy rodzic... białko mam tak wysokie, że lepiej bedzie jak urodze jak najszybciej..
ooooo :-)
troche strasznie, ale z drugiej strony ekscytująco :-)
a ile masz tego białka??