reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ok, sorki dziewczeta:dry::dry::dry::dry:

teraz doczytałam, owszem to czop śluzowy, ale ...szynszyli:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Umarłam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mag, aż mi brzuszek stwardniał :-D:-D Ojciec przyszedł do pokoju i patrzy jak na wariatkę, a ja nie moge przestać się śmiac :-D

Zastanawiam się tylko, czy ten czop zawsze jest taki kulkowaty, czy może być tez inny?!

Umarłam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mag, aż mi brzuszek stwardniał :-D:-D Ojciec przyszedł do pokoju i patrzy jak na wariatkę, a ja nie moge przestać się śmiac :-D

Zastanawiam się tylko, czy ten czop zawsze jest taki kulkowaty, czy może być tez inny?!

ej...uważaj z tym brzuszkiem:-D:-D:-D

tak szczerze mówiąc, to sama popłakałam się ze śmiechu, jak doczytałam o szynszyli:rofl2:

Kochane to ja juz na serio zmykam oglądać moje horrory na dwójce.Niewiem jak to bedzie ale często tutaj z Wami nie bede bo nie mam laptopa,a tak to zawsze musze przy biurku siedziec.Buziaki i miłej nocy:tak:;-)

reklama
Do góry