reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

maborka trzymam kciuki za Szymusia i dzięki za radę,widzę że jesteś silna dla swego maluszka:) Czas szybko leci i już niedługo pewnie będziecie mogli wyjść do domu.
młoda mamuśka mam takie same zdanie jak Ty co do candy
nie pozwoliłabym żeby mnie facet uderzył, mały czy gruby, chudy czy duży, wydaje mi się że nie jest to kwestia że ktoś jest większy odemnie ale kwestia psychiki, ; no ale każdy jest kowalem swojego losu, a Twoja mama dobrze zrobiła:)
A mnie wzieło dziś coś na sprzątanie, rozmrażam lodówkę, uprałąm pierwsza turę rzeczy dla dzidzi, sprzątam w półkach
Nie wiem czy dzwonić do mojej ginki, bo w piatek mam wizyte u niej, ajutro miałąm sobie jechać robic badania, no to przy okazji zrobiłąbym sobie próby wątrobowe, bo czytałąm że to się z krwi robi, zobaczę, może zadzwonię po południu

reklama
Cześć Ciężaróweczki:-) ja niedawno się z łóżka zwlekłam bo prawie całą noc nie spałam i jestem nie przytomna,zgagi nie miałam ale jak tylko oczy zamknełam to automatycznie same się otwierały:-Dnadia25- ja tez mam taka gęstą wydzielina zwłaszcza wychodzi przy podcieraniu się ale myslę że to poprostu upławy,i niema się czym martwić:tak:

Hej,
U mnie nocka spokojnie ;-)
Za to wczoraj poznałam nieograniczoną złośliwość mojego nienarodzonego syna (ma to po mamusi :-p) Jakos tak wieczorekim zaczelismy z moim M sie migdalic, juz myslalam, ze moze jakos milo sie to zakonczy, niestety Franek skutecznie nam to obrzydził :zawstydzona/y: najpierw sie delikatnie wiercil, a potem jak M sie do mnie tylko troche bardziej przytulal maly zaczynal kopac co sil w tych malych nogach i generalnie takie "przepychanki" trwaly chyba z pol godziny, az w koncu sie poddalismy :dry: Oczywiscie Franek rowniez sie uspokoil :sorry2: i tylko delikatnie mnie raczkami glaskal - synus mamusi chyba rosnie :-p

he,he już Wam przeszkadza:cool2::-)

Mcgosia a moze ósemka Ci rośnie? bo tez sa takie objawy, i jakich piszesz. Pomacaj sobie dziasła w tym miejscu gdzie wyrastaja osemki, zobacz czy jest opuchlizna.

Maborka bardzo sie ciesze, ze powoli pozwalają Ci na kontakt z maluszkiem, wyobrazam sobie jaka to radosc... sciskam mocniutko :***

Młoda mamusia dja koniecznie znac jak wrócisz, trzymam kciuki zey to nie bylo nic powaznego :tak:

Trzeba sie wziasc za obiadek, srednio mi sie chce hehe ;)

Hej,
U mnie nocka spokojnie ;-)
Za to wczoraj poznałam nieograniczoną złośliwość mojego nienarodzonego syna (ma to po mamusi :-p) Jakos tak wieczorekim zaczelismy z moim M sie migdalic, juz myslalam, ze moze jakos milo sie to zakonczy, niestety Franek skutecznie nam to obrzydził :zawstydzona/y: najpierw sie delikatnie wiercil, a potem jak M sie do mnie tylko troche bardziej przytulal maly zaczynal kopac co sil w tych malych nogach i generalnie takie "przepychanki" trwaly chyba z pol godziny, az w koncu sie poddalismy :dry: Oczywiscie Franek rowniez sie uspokoil :sorry2: i tylko delikatnie mnie raczkami glaskal - synus mamusi chyba rosnie :-p

hehhe:rofl2: widać, kto rządzi w domu...a jeszcze się nie urodził:-D:-D:-D

Mloda Mamuska - wow! Szcun dla mamy! ;-)

A ja juz zglupialam, bo wlasnie natknelam sie na artykul jakiegos profesra, ktory bardzo korzystnie wypowiada sie o tych siedziskach kubelkowych... No i juz sama nie wiem :confused::-D Aaaaa niech M podejmie decyzje hihi :tak:

peperka zależy od dnia, dziś mam np mega energie:) Ale w sobotę wytarłam kurze i poczułąm się jakbym weszłą na Mount Everest:)Prawie cały dzień leżałąm a i tak nie miałąm siły

Dziewczyny u mnie jeszcze 5 tygodni. Brzuch mi się jednak spina niemiłosiernie i pobolewa. No spa nie pomaga :-( Czy jest szansa że donoszę ciążę? Nie chcę urodzić wcześniej. Czy któraś z was ma takie doświadczenia?
Nie zauważylam Twojego posta...
Mi twardnieje brzuch od 26tc ale to nie było uciązliwe...Dopiero od jakiś 3-4 tyg stało się to mocniejsze i przez to zrobiło mi się rozwarcie :cool2: jeżeli gin mówi,że wszystko ok to znaczy,że macica przygotowuje się do porodu i nie masz się czym martwić:-)chyba,że masz jakieś problemy z szyjką to zadzwoń do lekarza może coś Tobie przepisze na wyciszenie czynności skurczowej macicy. Donosisz ciąże tylko przystopuj trochę może te twardnienia są od tego,że nic nie odpoczywasz w ciągu dnia:confused:

reklama
Ojej to rzeczywiście nie ciekawie:confused: od czego drgawek dostał??? Bo to nie jest normalne może jedź z Nim do lekarza;-)
chyba go zawiało...bo jak to facet - wyskoczył w koszulce i kurtce na dw\ór (bez bluzy)...ech... do tego noga go boli którą rok temu miał połamaną ...ach ta starość :sorry2:

Mcgosia a moze ósemka Ci rośnie? bo tez sa takie objawy, i jakich piszesz. Pomacaj sobie dziasła w tym miejscu gdzie wyrastaja osemki, zobacz czy jest opuchlizna.

Aguś opuchlizna jest - nie mogę dobrze japy przez to zamknąć...powiem szczerze że to nie pierwszy raz ...może i faktycznie coś tam rośnie - tylko nie bardzo jest już miejsce na nowego zęba :baffled:

Do góry