Białka nie powinno być w moczu ja też odebrałam wynik i mam ślad białka w moczu ale reszta jest ok. Jeśli puchną Tobie nogi i ciśnienie masz wysokie to napewno lekarz coś bedzie robił w tym kierunku...Jutro masz wizytę wiec się nie martw!dziewczyny odebrałam wyniki badań dzisiaj, i szkoda, ze dałam je mojej położnej by mi je w karte ciąży włożyła, w przychodni, bo wizytę mam na jutro przełożoną... Ale miałam białko w moczu i 89.9mg/dl... czy to normalne?????
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Marcówki, czy was też tak suszy?? Non stop muszę coś pić, straszne mam pragnienie.
białko + opuchnięte nogi + wysokie ciśnienie to może być początek zatrucia, ale pewnie lekarz każe ci powtórzyć badanie.A można z białkiem w moczu połączyc czeste zawroty glowy, bol podbrzusza i puchniecie nog???
U mnie to zależy od dnia czasem pije jak szalona a czasem wmuszam siebie wodę mineralną;-)Marcówki, czy was też tak suszy?? Non stop muszę coś pić, straszne mam pragnienie.
też mam tak ostatnio.... najgorzej, że mam smaki na colę i ją piję notorycznie....Marcówki, czy was też tak suszy?? Non stop muszę coś pić, straszne mam pragnienie.
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Białka nie powinno być w moczu ja też odebrałam wynik i mam ślad białka w moczu ale reszta jest ok. Jeśli puchną Tobie nogi i ciśnienie masz wysokie to napewno lekarz coś bedzie robił w tym kierunku...Jutro masz wizytę wiec się nie martw!
No zobaczymy jutro... wyczytałam na jakimś forum, że przez białko w moczu dziewczyna rodziła w 36 tc... wystraszyłam się porządnie!! Mam nadzieje, że zleci mi kolejne badania, i już będzie wszystko ok :-)
ccaroline85 mnie tez suszy
A my dzis pojechalismy z Malzem kupic zyrandol do salony bo mamy taki zajebiscie nowoczesny ze zarowki do niego kosztuja od groma kasy a wypalaja sie w tempie blyskawicznym, masakra, pojechalismy kupic zyrandol na normalne zarowki, kupilam ten piekna lampke do pokoju malej, taka maksymalnie przeslodzona
Ale nic to , maz zabral mnie na kebaba - "najlpeszy kebab w miescie" , ja generalnie nie lubie kebabow i ich nie jem ale bylam glodna wiec zjadlam, ledwo kurna do lazienki dolecialam...... jak to byl najlepszy kebeb to nie wiem co by bylo po najgorszym
A my dzis pojechalismy z Malzem kupic zyrandol do salony bo mamy taki zajebiscie nowoczesny ze zarowki do niego kosztuja od groma kasy a wypalaja sie w tempie blyskawicznym, masakra, pojechalismy kupic zyrandol na normalne zarowki, kupilam ten piekna lampke do pokoju malej, taka maksymalnie przeslodzona
Ale nic to , maz zabral mnie na kebaba - "najlpeszy kebab w miescie" , ja generalnie nie lubie kebabow i ich nie jem ale bylam glodna wiec zjadlam, ledwo kurna do lazienki dolecialam...... jak to byl najlepszy kebeb to nie wiem co by bylo po najgorszym
robię ryż zapiekany z jabłkami - już mi ślinka cieknie
poza tym straszni echce mi się zimnej wody gazowanej z cytryną
mnie non stop, piję jakbym miała nieustannego kaca... (patrz wyżej)
tak, jak pisały dziewczyny wcześniej to może byc początek zatrucia...
dobrze, ze masz wizyte jutro - 3mam kciuki, żeby wszystko było ok
poza tym straszni echce mi się zimnej wody gazowanej z cytryną
Marcówki, czy was też tak suszy?? Non stop muszę coś pić, straszne mam pragnienie.
mnie non stop, piję jakbym miała nieustannego kaca... (patrz wyżej)
No zobaczymy jutro... wyczytałam na jakimś forum, że przez białko w moczu dziewczyna rodziła w 36 tc... wystraszyłam się porządnie!! Mam nadzieje, że zleci mi kolejne badania, i już będzie wszystko ok :-)
tak, jak pisały dziewczyny wcześniej to może byc początek zatrucia...
dobrze, ze masz wizyte jutro - 3mam kciuki, żeby wszystko było ok
No nieee znowu tyle naskrobałyscie... ja juz nie daje rady hehe
Własnie zjadłam tatara który mnie meczył od poczatku ciazy- a ze mam przeciwciała toxo to se zaszalałam a co!
A teraz poprawiam kisielem Oj coś mi apetyt dopisuje wyjatkowo, tak od 2 tygodni jak betoniarka.
Co do wózka to ja nie kupowałam gondoli- fotelik, solidna spacerówka i chce dziecko w chuscie nosić wiec gondola wydaje mi sie zbedna. Zreszta zawsze mozna dokupic.
Mnie tez suszy potwornie- ciagle cos pije, nawet w nocy srednio 2-3 kubki soku wydoje
Własnie zjadłam tatara który mnie meczył od poczatku ciazy- a ze mam przeciwciała toxo to se zaszalałam a co!
A teraz poprawiam kisielem Oj coś mi apetyt dopisuje wyjatkowo, tak od 2 tygodni jak betoniarka.
Co do wózka to ja nie kupowałam gondoli- fotelik, solidna spacerówka i chce dziecko w chuscie nosić wiec gondola wydaje mi sie zbedna. Zreszta zawsze mozna dokupic.
Mnie tez suszy potwornie- ciagle cos pije, nawet w nocy srednio 2-3 kubki soku wydoje
reklama
Nie czytaj lepiej To moze byc jakas infekcja, z tego co pamietam to pod koniec poprzedniej ciazy tez mialam bialko w moczy i z niczym specjalnym to nie bylo zwiazane.