reklama
Ja w tamtym roku z dzieciakami robiłam takie wieńce świąteczne(stroiki) na drzwi, trzymało się to na takiej hmmm nie wiem jak to nazwać-piance, gąbce-ładnie wyszło:-)
właśnie wtranżoliłam tosty z białym serkiem czosnkiem i bazylią, pychaaaa, ale mi dobrze
właśnie wtranżoliłam tosty z białym serkiem czosnkiem i bazylią, pychaaaa, ale mi dobrze
ccaroline85 kochana ja kupuje galazki swiezej choinki 4 ladne czerwone np.swieczki ,jakies male babki najlepiej kuleczki ,jakies suszone plasterki cytryny ,pomarancza i te patyczki wanili i przystrajam wszystko ,mocuje na galazkach i juz gotowe mozna tez popryskac takim sztucznym sniegiem i masz ladna dekoracje na stol
Jak zrobie to wkleje fotke
Jak zrobie to wkleje fotke
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
I ja sie witam.Pospałam do 10tej,zjadłam sniadanko i juz obiadek.Całą noc lało teraz tez jest brzydko dlatego dzisiaj siedze w domku.Synus teraz pewnie odpoczywa bo jest cicho,ale rano i w nocy dał popalić.ionka gratuluje córci.mag007 trzymaj sie i daj znac po lekarzuOj chyba synus sie obudził.
Cześć dziewczynki...
u mnie norma z nocką- 5razy siusiu i jak zwykle niewyspana. Głowa mnie boli i mam straszną ochote na coś słodkiego - ale się wstrzymam bo ide jutro robić badanie z obciążeniem glukozą. Nie wiem jak to zniose, mam nadzieję,że nie bełtne ;-)
Na 3grudnia mam wizyte z wynikami u lekarza i na samą myśl aż mnie telepie bo ten mój gin nieprzyjemny jakiś. Boję się, że mi nie przedłuży zwolnienia więc bede musiała coś wymyśleć bo przecież nie dam rady pracować z takim brzucholem
u mnie norma z nocką- 5razy siusiu i jak zwykle niewyspana. Głowa mnie boli i mam straszną ochote na coś słodkiego - ale się wstrzymam bo ide jutro robić badanie z obciążeniem glukozą. Nie wiem jak to zniose, mam nadzieję,że nie bełtne ;-)
Na 3grudnia mam wizyte z wynikami u lekarza i na samą myśl aż mnie telepie bo ten mój gin nieprzyjemny jakiś. Boję się, że mi nie przedłuży zwolnienia więc bede musiała coś wymyśleć bo przecież nie dam rady pracować z takim brzucholem
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A mi sie też chce słodkiego i musiałam wziąsc ciastka czekoladowe,oj a póżniej dużo sie waży,ale co tam w ciąży można:-)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
My juz po obiadku, K nie jadl z nami bo musial jechac po "klienta"
Zaraz na spacerek, takze milej niedzieli kochane :*
Zaraz na spacerek, takze milej niedzieli kochane :*
- uciekaj do lekarza i daj koniecznie znac co i jak!!!!no i martwię się o dzidizola, bo mnie kłuje po bokach brzucha - staram się nie kaszleć
na szczęście dzidizol buszuje od rana
- własnie tez o tym myslałam wczoraj ale by było suuuuuuuuuuuuuuuuuuper )effaa nie smuciaj sie prawie wszystkie siedzialysmy w domu
Szkoda ze wszystkie tak daleko od sibie mieszkamy bysmy zorganizowaly wieczor andrzejkowo -brzuszkowy z drinkami z sokow i mialybysmy o czym gadac cala noc
reklama