Patinka ale przygoda
Niefajnie. Tez bym sie pewnie poplakala. Ul. Kopernika jest dosyc blisko Galerii Krakowskiej...
Mag007 daj znac co i jak.
Ionka czyli Emilka bedzie? :-)
Ojj dziewczyny troche mnie tu nie bylo, ale 24h dla mnie to za malo
Ciagle w biegu. W piatek caly dzien spedzilismy na miescie robiac zakupy. W koncu znalezlismy komode dla Alexa. I co?! Nie weszly mi do niej wszystkie ubranka
Musze zrobic jakas segregacje
Poza tym nienawidze ludzi, z ktorymi pracuje
Sa to obludne s***!!! To co wydarzylo sie w zeszlym tygodniu popchnelo mnie do podlecia decyzji, ze ide na 6 miesiecy na miacierzynski, a ten awans to niech sobie w d**e wsadza
Nikt mnie nie bedzie wykorzystywal i dawal do najgorszej roboty. A do tego jeszcze obgaduja na kazdym kroku. Nie wracam tam! Bede miec pol roku na znalezienie innej, normalnej pracy. Oczywiscie w cv wrzuce te kilka miesiecy na tym stanowisku, a co! Supervisorka glupia pi**a tylko zyje plotkami i wynosi z gory wszystko i papla swoim pupilkom. Falsz az z niej kapie! Godzinami siedza na przerwach, a czlowiek jak sie spozni 5min. to od razu ma waty. Echhh... Jedynie szef jest spoko, ale ja sama nie bede walczyc przeciwko calej firmie (choc mala). I tylko sie denerwuje, bo powinnam byc na szkoleniu, robic cos innego, a robie jeszcze wiecej niez przed awansem
Wracam pozniej taka podminowana do domu
Chcialabym sie nauczyc nie przejmowac tym wszystkim...
A poza tym dobrze, Alex czasem tak mnie kopnie, ze niezle zaboli
Ale uwielbiam to mimo wszystko :-) I ciesze sie, ze tam jest i ma sie dobrze
W ogole bardzo duzo sie rusza.
Dzis zaczynam 25 tydzien
Ale ten czas leci.
Na swieta jednak nie polecimy do PL, ale za to pojedziemy do Londynu. Troche smutno, ale nie bedziemy ryzykowac. Moze przed swietami odwiedze jeszcze gina i dowiem sie czy lozysko poszlo do gory. Mam nadzieje, ze tak, bo wolalabym rodzic sn
Nadal szukam wozka... Nadal szukam lozeczka... Juz sama nie wiem czy sciagac z PL czy tutaj kupic. Chyba na jedno wyjdzie.
Nadal nie mam kurtki... Ale tu nie jest tak zimno, wiec chyba nie bede kupowac (miala byc przeciez do Pl), bo moj plaszczyk mi w zupelnosci wystarcza
Jestem taka zmeczona, ze nie mam sily nic zrobic
A trzeba w domu posprzatac i obiad ugotowac. Oczywiscie M mi pomoze
Dobra, zmykam. Milej niedzieli Kochane!!! ;-)