Pediatrzy teoretycznie sa przeciwni dopajaniu. Tak w teori to nie potrzebne. Ale ja dzis Mlodej dalam po karmieniu chwile wode to wypila 100 ml i wkoncu spokojnie usnela... Ja sie nie wczuwam az tak bardzo w te zalecenia pediatrow, tak normalnie nie dopajam ale jezeli widze ze Mloda marudzinska to bede dawac wode
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Ale u nas leje!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak błyska Wrr.
Y
yra245
Gość
przeszła burza od nas do was :-) mój tylko latał i kwiaty z okien ściągał bo to jego oczko w głowie hehe
A ja sie tylko pochwale, ze moj to sie przewrocil dzisiaj kilka razy z brzuszka na plecki i odwrotnie, tylko ze w jedna strone, lewa. Musialam go zatrzymywac, bo kocyk sie konczyl, hehehehe
Juz mi zasnal, w koncu, a jadl co godzinke, moze troche dluzej pospi w nocy....
Juz mi zasnal, w koncu, a jadl co godzinke, moze troche dluzej pospi w nocy....
witajcie
dzisiaj udalo mi sie w malego wlac 20 ml wody, sam niestety butli nie chcial ciagnac ale jak mu ze smoka nalecialo do buzi to juz przelknal
maly zaczyna ciagnac palucha, wtedy mu go wycia i daje smoka, ale boje sie ze jak juz wyczail tego palucha to mu wpadnie to w nalog
dzisiaj udalo mi sie w malego wlac 20 ml wody, sam niestety butli nie chcial ciagnac ale jak mu ze smoka nalecialo do buzi to juz przelknal
maly zaczyna ciagnac palucha, wtedy mu go wycia i daje smoka, ale boje sie ze jak juz wyczail tego palucha to mu wpadnie to w nalog
ionka
Fanka BB :)
a ja pochwaliłam córke, ze taka doskonale grzeczna, musiała przeczytać i stwierdziła, że ona rządzi, a nie mama ;P w sklepie sie obudziła i narobiła takiego rabanu, że ludzie sie od zakupów odwracali.
za to zaskoczyła mnie przy kapieli, uśmiech od ucha do ucha i nawet przy wycieraniu nic nie mówiła.
juz od jakiegos czasu wszystki żuje, ale wczoraj i dziś przechodzi samą siebie! potrzymam ją na rekach pare minut i mogę wykręcać koszulkę. próbuje też gryźć mnie
no i tak sie rwie do siadania, że szok! sama jak leży unosi się dość wysoko!! ale chyba za wczesnie ją sadzać??
teraz z tatusiem będą oglądać mecz a mama ma wolne, hehe ;P
a mówilam, ze Olcia powiedziała wczoraj "TA"?? M. był wniebowzięty ;P
za to zaskoczyła mnie przy kapieli, uśmiech od ucha do ucha i nawet przy wycieraniu nic nie mówiła.
juz od jakiegos czasu wszystki żuje, ale wczoraj i dziś przechodzi samą siebie! potrzymam ją na rekach pare minut i mogę wykręcać koszulkę. próbuje też gryźć mnie
no i tak sie rwie do siadania, że szok! sama jak leży unosi się dość wysoko!! ale chyba za wczesnie ją sadzać??
teraz z tatusiem będą oglądać mecz a mama ma wolne, hehe ;P
a mówilam, ze Olcia powiedziała wczoraj "TA"?? M. był wniebowzięty ;P
wiolonczela42
moniskabe jak p0dajesz ten zageszczacz ? odciagasz pokarm? moje dziecko tez bardzo ulewa nawet wymiotuje mlekiem, lekarka kazała ja układac pod katem 30 stopni by sie nie zakrztusiła
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No ja też Adasia pochwaliłam, to dał dzisiaj popis wieczorem. Chyba popołudniowy spacer go za bardzo zmęczył i płakał ze zmęczenia biedny... Ale zasnął przed 20-tą i śpi
Y
yra245
Gość
moniskabe jak p0dajesz ten zageszczacz ? odciagasz pokarm? moje dziecko tez bardzo ulewa nawet wymiotuje mlekiem, lekarka kazała ja układac pod katem 30 stopni by sie nie zakrztusiła
ten zagęszczacz można podwać również z wodą po nakarmieniu piersią, wtedy zagęści w brzuszku i nie będzie ulewania,
reklama
asia2702
Ale tu pustki :-(
Ja się obijam, miałam dzisiaj tyle zrobić, ale mi się nie chciało.
Szymon śpi już prawie godzinę. Strasznie kochane z niego dziecko, pomimo upału był dzisiaj bardzo pogodny:-)
Miałam dzisiaj dylemat, w co go ubrać na noc. Chciałam najpierw założyć samo body z krótkim rękawem, ale stwierdziłam, że jak się odkopie, to będzie mu zimno i włożyłam jeszcze półśpiochy. Przykryłam flanelową pieluszką (ja sama lubię być przykryta jak śpię, może on też lubi;-)). Mam w pokoju 25 stopni. Mam nadzieję, że nie przesadziłam, bo w dzień był tylko w bodziaku.
Ja się obijam, miałam dzisiaj tyle zrobić, ale mi się nie chciało.
Szymon śpi już prawie godzinę. Strasznie kochane z niego dziecko, pomimo upału był dzisiaj bardzo pogodny:-)
Miałam dzisiaj dylemat, w co go ubrać na noc. Chciałam najpierw założyć samo body z krótkim rękawem, ale stwierdziłam, że jak się odkopie, to będzie mu zimno i włożyłam jeszcze półśpiochy. Przykryłam flanelową pieluszką (ja sama lubię być przykryta jak śpię, może on też lubi;-)). Mam w pokoju 25 stopni. Mam nadzieję, że nie przesadziłam, bo w dzień był tylko w bodziaku.