reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam wszystkie Panie. Czy mogła bym sie dołączyć do dyskusji?
Jestem w 22 tyg ciązy, mam termin na 2 marca. Wczoraj dowiedzieliśmy się z mężem że noszę w sobie dziewczynke, chociaż do końca w to nie wierzę, czuję chłopca :)
pozdrawiam

reklama
Mloda mamusia i monia27

burza, ja mam bóle właśnie w okolicy krzyża i w miednicy (jakby w pośladku). Doktor mi wytłumaczył, że macica uciska sploty nerwowe i stąd ten ból.

agniecha, ja niedługo skończę 32 ;-)

Ja tez mam problemy z kregoslupem,ale moje problemy zaczely sie po pierwszej cesarce,a w ciazy to sie nasila.Ja znowu czuje silny klujacy bol przy kosci ogonowej i w pachwinach normalnie nieraz chodzic nie moge.

A gdy wymiotuje to znowu tak jakby jakis nerw mi ucisnelo i wtedy mam taki paralizujacy bol ze az slabo mi sie robi,raz malo w drzewo nie wjechalam,bo zaczelo mnie mdlic gdy jechalam po maluchy.Ale sie przestraszylam.

Ano odliczam:-D Uwielbiam Święta..:-)

Ja od kiedy jestem w Stanach nie lubie swiat i gdyby nie maluchy to wogole bym ich nie obchodzila.

AGUS27 Ja też już czuje ruchy dość wyraźnie, ale wtedy kiedy dziewczyny cieszyły się że poczuły dzieciątko ja mogłam o tym tylko pomarzyć:laugh2::laugh2:

Moni27również WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!STO LAT!!:tak::tak:

Święta , święta...a pro po już wczoraj widziałam ozdoby świąteczne w Kauflandzie:szok::szok:Jeszcze Wszystkich Świętych nie było:confused2:

Tutaj ozdoby swiateczne juz sa w sklepach od miesiaca, a ulice stroja strasznie wczesnie bo juz w listopadzie.A jak przychodza swieta to juz sie tak to upatrzy ze juz nie cieszy.Za to rozbieraja juz zaraz po Nowym Roku.

ide na spacer z sebusiem ladna pogoda bede pozniej dziubaski

U nas w Chicago tez sliczna pogoda,ja dzis chodzilam w krotkim rekawku a maluchy w samych bluzach.Normalnie slonce tak grzalo mam nadzieje ze ze dlugo utrzyma sie ta pogoda.

a ja kurcze dziewczyny od poniedzialku czuje wieczorami jakbym polknela pilke, jestem taka nadęta, ze az to boli i przeszkadza w ruszaniu sie. Mam nadzieje ze to tylko wzdecia.

Ja wlasnie tez od kilku dni mam takie wzdecia ze dzis w polskim sklepie szukalam espumisanu niestety skonczyl sie i dopiero musza zamowic.

i pomyślec ze jestem na minusie 2 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chcialabym tak ja na plusie 4

Dziewczyny bedziemy mieli Syna :-D:-D

Gratuluje.
Cos sie teraz odwrucilo i sami synowie.Pewnie dziewczynki sie wyczerpaly.

Witam wszystkie Panie. Czy mogła bym sie dołączyć do dyskusji?
Jestem w 22 tyg ciązy, mam termin na 2 marca. Wczoraj dowiedzieliśmy się z mężem że noszę w sobie dziewczynke, chociaż do końca w to nie wierzę, czuję chłopca :)
pozdrawiam

Witaj,i gratuluje corci.Ja termin mam na 3 marca,czyli jestes tuz przedemna.

A ja dopiero z pracy wrocilam i a propo racuchow to kupilam je wlasnie w polskim sklepie na obiad.Jak my podobnie myslimy.
Taka jestem zmeczona ze nawet reka nie moge ruszyc a maluchy do parku mnie ciagna na rowery.Ale musze isc bo juz dwa dni odkladam to.
Dziwne jest ze babka u ktorej dzis pracowalam powiedziala ze schudlam i tylko brzuszek mi stoi a po bokach zbiednialam,ja tego nie widze,moze to tylko takie zludzenie przy moim duzym brzucholu.
A mnie juz 22tydz sie zaczal a do usg jeszcze tydzien jak ja wytrzymam do czwartku?:-:)-:)-(
Wczoraj wyslali mi potwierdzenie wizyty usg i napisali ze bedzie trwalo 60 minut.Chcialabym wziasc maluchy ale musze spytac czy moge,byloby to dla nich wielkie przezycie.Nieraz ogladaja ze mna na kompie i pytaja czy to nasza dzidzia wiec w rzeczywistosci cieszylyby sie.

jeszcze jeśli mozna prosić o podpowiedź jak umieścić swój suwaczek, wszystko juz sobie tam wpisałam tylko nie wiem jak zrobić żeby był widoczny pod moimi postami. Z góry dziękuje za pomoc

Mirosia strasznie współczuję akcji z siostrą :/
Ja jutro wybieram się na usg, mam nadzieję, że moje dzieciątko pokaże co ma między nóżkami :-) Widzę, żę póki co mamy tutaj chyba przewagę chłopców...

Ja bardzo bym chciała ALICJA ale mężowi coś widzę nie pasuje, będziemy negocjować w weekend :)

Moja mama ma na imie Alicja i mowie ze moze niuni jak bedzie dziewczynka damy Tez Alicja po babci to moj sie usmial i stwierdzil ze jedna w rodzinie wystarczy. on upiera sie na Julie i Kacpra. A ja uwazam ze tych Julek juz za duzo i ewentualnie dalabym Emilka,Amelka,ale i Lenka(Elenka).Ale martwic bedziemy sie gdy poznamy plec.

owIrene mysle ze nie powinnas miec problemow z zabraniem dzieci ze soba na usg, ja Pata zawsze biore ze soba i nikt mi nic nie mowi. Tutaj patrza na tojako raczej rodzinne przezycie. Ja przesunelam swoje usg na ten piatek, bo F pracuje 30 i nie bedzie mogl isc. Wiec mam nadzieje ze 18 tyg i 1 dzien nie bedzie za wczesnie na poznanie plci.

magdsuia_ znajdz sobie suwaczek jaki Ci sie podoba spod ktorej z nas, kliknij na niego i otowrzy Ci sie stronka gdzie wpisujesz swoje dane, potem jak juz wszytsko zrobisz na koniec dostaniesz link do wklejenia, ktory kopiujesz do sygnatury, ktora jest w ustwainieach babyboom. Zeby upewnic sie ze dziala to najpierw wcisnij podglad i zobacz czy pokaze Ci sie suwaczek czy kod, jesli nadal kod, to sproboj wkleic nastepny podany link przez strone z suwaczkiem.

reklama
Do góry