reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u nas nie było raz kupy cała dobe ale wtedy nad ranem dal czadu..je tyle, ze jelitka nie nadażają i stad te gazy u Nikulka eh...
monia jak nie zrobi i bedzie marudzil wsadz mu polowe czopka albo nozki do gory trzymaj zgiete i naciskaj troszke na brzusio

reklama
dzieki Marcia, ale chodzi mi o to, ze jezeli beda wystepowaly zaparcia to chyba bede musiala zrezygnowac z preparatu, ktory podaje na ulewanie. Nie chcialabym tego robic, bo naprawde nam pomaga. Problem ulewania zniknal. Kurcze..

a mi odpukac jakoś alergia po ciáży przeszła ;) a miałam naprawdę okropną i też pojawiła się jakieś 7 lat temu pierwszy raz. aż się do astmy doprowadziłam, bo lekarka mówiła, że to przeziębienie i dawała kolejne antybiotyki :/
potem profilaktycznie brałam w maju zyrtek i był spokój.
monia zapytaj lekarza co możesz brac, jeśli mały na cycu, po co się męczyć.

tylko nie bardzo mam sie kogo zapytac. alergologa mam w zupelnie innym miescie, nie bylam u niego juz hoho, a poza tym trzeba dlugo czekac na wizyte.
no a inny lekarz raczej mi nie pomoze.. ehh..

Witojcie...My dzisiaj po 2 szczepieniu i mały wazy 6560 czyli przybrał 1260 w 6 tygodni wiec ok. I Padni pediatra powiedziała ze mam juz dawac soki , na poczatek marchewkowy a potem jabłkowy i jak skonczy 4 miesiace to mam wprowadzic marchewke do jedzenia i jablko...no i moge mu dawac herbatke inna niz tylko rumiankową bo tej duzo nie mozna a on pije duzo miedzy karmieniami. No i jest wszystko ok.

Witojcie...My dzisiaj po 2 szczepieniu i mały wazy 6560 czyli przybrał 1260 w 6 tygodni wiec ok. I Padni pediatra powiedziała ze mam juz dawac soki , na poczatek marchewkowy a potem jabłkowy i jak skonczy 4 miesiace to mam wprowadzic marchewke do jedzenia i jablko...no i moge mu dawac herbatke inna niz tylko rumiankową bo tej duzo nie mozna a on pije duzo miedzy karmieniami. No i jest wszystko ok.

Czarna widze Twoj wazy prawie pol kilo wiecej niz moj. Kurcze a myslalam, ze moj sporo przybral :-D

reklama
Moj je tak ok. 5-15 min zalezy jaka przerwe mial, ale na poczatku potrafil i godzine siedziec. Po prostu w ktoryms momencie zaczelam go powoli odciagac jak zauwazalam, ze nic nie pije, tylko sobie ssie brodawke.

Do góry