reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tak wiec cicha i spokojna niedziela jednak nei bedzie taka cicha, czyli teraz Candy i Czarnuszka obie sa nastepne. Kurcze jak dobrze pamietam to Czarnuszka ma termin po mnie, a mnie dzis na sprzatanie wzielo, wiec ide sprzatac.

reklama
Niedługo zostanie nas kilka, już jest nas mało, ja po obiadku, gołabki od teściowej:)
Tabasia, a ja Ci trochę zazdroszcze tej cesarki, juz za parę dni będziesz miał swoje maleństwo, a my??? Ja mam termin na 15 marca, a po terminie czekaja około tygodnia i dopiero wywołanie, czyli mogę urodzić nawet koło 22 marca!!!!! Wolę o tym nie myśleć bo mi się słabo robi

mazia kto wie moze i Ciebie z nienacka cos ruszy :)

Ccaroline ja tez mam podobnie, ze czasami mam skurcze ale nie jestem w stanie rozoronic czy to te wlasciwe, do szpitala tez mam ponad 50km a podobno drugi porod trwa duzo krocej i tego sie boje ze zacznie sie cos samo w godzinach szczytu i jeszcze w aucie urodze.

Co do ustępowania miejsc, ostatnio byłąm w sklepie, takim małym i stanęłam sobie przed taką babką, ok.50-tki bo chciałąm zerknąć jakie mięso kupi a ona do mnie że ona tu stała, potem spojrzała na mój brzuch i trochę jej się głupio zrobiło, no ale ja przesząłm za nią, i oczywiście stałąm i stałąm bo kupowała ik kupowała; obsługiwała jedna spprzedawczyni, a druga coś kroiła, myślałam że mne obsłuży, a ta nic i stałam chyba z 10 minut, no moze 5:) W całej ciąży nie zdarzyło mi się żeby mi ktoś miejsca ustapił

no ładna historia...teraz czarnuszka jeszcze rodzi...echh :-D

no naprawdę chyba najwięcej sie rozwiązało tych marcówek co do terminu miały 2-3tygodnie...
ciekawe komu dzieciaczki jutro zrobią prezenty na Dzień Kobiet ??? :-D

niby mam jakieś bóle...te jak na okres...ale raczej nic z nich sie nie rozkręci...

gaba - no to jedziemy na tym samym wozku... ja mam termin na 14 marca, no ale nie licze juz w sumie na nic... :-D
chyba tylko na to ze tu zostane sama :-D

milego popoludnia :-)

reklama
Hej!
Dzisiaj pierwszy raz na spacerku y niunia , co prawda tzlko 15 min ...bloto u nas takie ze wozek grzazl:no:!
To Candy i Czarnuszka juz dzis z maluszkami pewnie a moze i Ccaroline:tak:
To mamy chyba 30 dzieciaczkow !:tak:

Do góry