tak wiec cicha i spokojna niedziela jednak nei bedzie taka cicha, czyli teraz Candy i Czarnuszka obie sa nastepne. Kurcze jak dobrze pamietam to Czarnuszka ma termin po mnie, a mnie dzis na sprzatanie wzielo, wiec ide sprzatac.
reklama
Niedługo zostanie nas kilka, już jest nas mało, ja po obiadku, gołabki od teściowej
Tabasia, a ja Ci trochę zazdroszcze tej cesarki, juz za parę dni będziesz miał swoje maleństwo, a my??? Ja mam termin na 15 marca, a po terminie czekaja około tygodnia i dopiero wywołanie, czyli mogę urodzić nawet koło 22 marca!!!!! Wolę o tym nie myśleć bo mi się słabo robi
Tabasia, a ja Ci trochę zazdroszcze tej cesarki, juz za parę dni będziesz miał swoje maleństwo, a my??? Ja mam termin na 15 marca, a po terminie czekaja około tygodnia i dopiero wywołanie, czyli mogę urodzić nawet koło 22 marca!!!!! Wolę o tym nie myśleć bo mi się słabo robi
Kochane Czarnuszka zaczęła rodzić!!! Sms wklejam na odpowiedni wątek.
O mamo a mnie sie dzisiaj snilo ,ze Czarnuszka bedzie rodzić i ja tez!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje,ze ta druga cześć snu sie nie sprawdzi!!!
Mysz a to nie mial Ci kto miejsca ustąpić?????
mazia kto wie moze i Ciebie z nienacka cos ruszy
Ccaroline ja tez mam podobnie, ze czasami mam skurcze ale nie jestem w stanie rozoronic czy to te wlasciwe, do szpitala tez mam ponad 50km a podobno drugi porod trwa duzo krocej i tego sie boje ze zacznie sie cos samo w godzinach szczytu i jeszcze w aucie urodze.
Ccaroline ja tez mam podobnie, ze czasami mam skurcze ale nie jestem w stanie rozoronic czy to te wlasciwe, do szpitala tez mam ponad 50km a podobno drugi porod trwa duzo krocej i tego sie boje ze zacznie sie cos samo w godzinach szczytu i jeszcze w aucie urodze.
Co do ustępowania miejsc, ostatnio byłąm w sklepie, takim małym i stanęłam sobie przed taką babką, ok.50-tki bo chciałąm zerknąć jakie mięso kupi a ona do mnie że ona tu stała, potem spojrzała na mój brzuch i trochę jej się głupio zrobiło, no ale ja przesząłm za nią, i oczywiście stałąm i stałąm bo kupowała ik kupowała; obsługiwała jedna spprzedawczyni, a druga coś kroiła, myślałam że mne obsłuży, a ta nic i stałam chyba z 10 minut, no moze 5 W całej ciąży nie zdarzyło mi się żeby mi ktoś miejsca ustapił
no ładna historia...teraz czarnuszka jeszcze rodzi...echh
no naprawdę chyba najwięcej sie rozwiązało tych marcówek co do terminu miały 2-3tygodnie...
ciekawe komu dzieciaczki jutro zrobią prezenty na Dzień Kobiet ???
niby mam jakieś bóle...te jak na okres...ale raczej nic z nich sie nie rozkręci...
no naprawdę chyba najwięcej sie rozwiązało tych marcówek co do terminu miały 2-3tygodnie...
ciekawe komu dzieciaczki jutro zrobią prezenty na Dzień Kobiet ???
niby mam jakieś bóle...te jak na okres...ale raczej nic z nich sie nie rozkręci...
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Witam Kochane, moja malutka wali kupy non stop.. Czy to normalne? Bo się troche obawiam..
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam Kochane, moja malutka wali kupy non stop.. Czy to normalne? Bo się troche obawiam..
Iza jeśli karmisz samą piersią, kupka może być przy każdej zmianie pieluszki Dzieci karmione mlekiem modyfikowanym dużo rzadziej robią kupki.
reklama
SylusiaSW
Kochająca:)
Hej!
Dzisiaj pierwszy raz na spacerku y niunia , co prawda tzlko 15 min ...bloto u nas takie ze wozek grzazl!
To Candy i Czarnuszka juz dzis z maluszkami pewnie a moze i Ccaroline
To mamy chyba 30 dzieciaczkow !
Dzisiaj pierwszy raz na spacerku y niunia , co prawda tzlko 15 min ...bloto u nas takie ze wozek grzazl!
To Candy i Czarnuszka juz dzis z maluszkami pewnie a moze i Ccaroline
To mamy chyba 30 dzieciaczkow !