reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczynki spadam na zakupy, w weekend mnie nie bedzie, mam nadzieje ze go przezyje ( jutro wesele a w niedziele 70 urodziny babci ...) takze zajrze do Was dopiero w poniedzialek. Trzymajcie sie cieplutko kobitki, miłego i spokojnego weekendu|!!! Buziaki >***
milej zabawy kochana i nie przemecz sie za bardzo :):-);-):-D:happy2:

reklama
Tabasia ja na pediciure to niemam co liczyć,do stóp nie sięgam:-D:-D:-D hahaha już od jakiś dwóch miesięcy mi mąż paznokcie u stóp obcina:tak::baffled:

Tabasia ja na pediciure to niemam co liczyć,do stóp nie sięgam:-D:-D:-D hahaha już od jakiś dwóch miesięcy mi mąż paznokcie u stóp obcina:tak::baffled:
Looo matko 2 miechy :szok:
Ja jeszcze siegam, balam sie, ze mam maly brzuch, ale Dzidz po ostatnim usg byl idealny, wiec luzik :-) Chociaz juz coraz bardziej musze syrki wywijac, zeby cos tam przy nich zrobic, albo skarpetki ubrac :-D

ale się wkur...m , napisałam do D matki smsa że szkoda ze ja jeszcze z D byliśmy nie mogliśmy mieszkać u niej, a ona mi że nie zna pary co mieszkają u teściowej hehhe dobre sobie i że nie zna takiej nieskromnej dziewczyny co sie na siłę pcha do chłopaka :szok: !!! no z tym przesadziła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za wredne babsko , to co nie liczy się że mamy dziecko i ze razem być powinniśmy, a to że ona dziecko zrobila w wieku 16 lat i sama wychowywała to nie bierze pod uwagę i teraz chce by dziecko jej syna to samo przeżywało co on i brakowało mu ojca. Jak sobie chce mam juz to w dup...:wściekła/y: I zarzuca że ja nie umiem oszczędzać !!heheh a to ja zrobiłam mega wyprawkę , usg i inne rzeczy za 5 000zł które ja odkładałam holera a oni grosza nie dołożyli :no:
Wnuka nie będzie widywać a zresztą pewnie nawet jej na tym nie zależy :-(

Oj kochane, ja mam mały brzuszek, a i tak ciężko mi skarpetki ubrać ;] musze na siedząco i troche sie przy tym pogimnastykowac hehe. No ale cóż, tak już bywa ;D

Uff, zjadłam ogromny talerz pomidorowej i 7 placków ziemniaczanych! :) -to mój rekord chyba hehe ;D A i tak się nie najadłam.. Mam wrażenie że mam żołądek bez dna.. Ma tak któraś? No bo to przecież niemożliwe żeby tyle jeść..

Dobrze masz z tym mezulkiem :-D
Bardzo dobrze:cool2::-D

Ojojoj dzisiaj pan ordynator powiedzial nam, ze w czwartek bedziemy rodzic... białko mam tak wysokie, że lepiej bedzie jak urodze jak najszybciej..
Kochana to juz w czwartek będziesz tulic swoją kruszynkę, wspaniale:tak::-)

ale się wkur...m , napisałam do D matki smsa że szkoda ze ja jeszcze z D byliśmy nie mogliśmy mieszkać u niej, a ona mi że nie zna pary co mieszkają u teściowej hehhe dobre sobie i że nie zna takiej nieskromnej dziewczyny co sie na siłę pcha do chłopaka :szok: !!! no z tym przesadziła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za wredne babsko , to co nie liczy się że mamy dziecko i ze razem być powinniśmy, a to że ona dziecko zrobila w wieku 16 lat i sama wychowywała to nie bierze pod uwagę i teraz chce by dziecko jej syna to samo przeżywało co on i brakowało mu ojca. Jak sobie chce mam juz to w dup...:wściekła/y: I zarzuca że ja nie umiem oszczędzać !!heheh a to ja zrobiłam mega wyprawkę , usg i inne rzeczy za 5 000zł które ja odkładałam holera a oni grosza nie dołożyli :no:
Kochana a po co w ogóle do niej piszesz? Ja to bym do niej i jej synalka w ogóle się nie odzywała i dała sobie spokój:sorry2: W przyszłości poszukałabym męża i taty dla dziecka a nie.. przecież ewidentnie pisałaś, że Cię babka nie trawi, więc po co zaczynac z nią kłotnie. Nie odzywac się i olac ta rodzinę;-)

candy agniesiak ma rację, po co wogóle się do tych ludzi odzywać. Ja bym sie na twoim miejscu zajęła złożeniem wniosku o alimenty, zamiast psuć sobie nerwy i tracić energię dla tej rodziny.

reklama
ja też ledwo sie schylam :-D...ale pedicure jeszcze trzasne...gorzej z depilacją piśki - robię to po omacku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
- hehe ja to tak samo kaczuche gole bo ja to wogole nie zobacze :-D

- kochana a co Twoi rodzice na to ?? jep ale Cie spotkalo....:baffled: ale wiesz co ...czasami ja tez bym wolała zeby moj mi dał spokoj bo jak mam sie wiecznie wkurzac i dolowac i plakac przez niego to po co mi taki maz i ojciec dla dzieci....sa dni ze jest dobrze wszystko sie uklada i wogole czuje ze go kocham a sa tez takie dni ze mam ochote sie spakowac i wyjechac ( gdybym tylko miała gdzie ) Wydaje mi sie ze to nie tylko mama Twojego D jest tak do Ciebie nastawiona...wydaje mi sie ze facet powinien stanac w obronie swojej kobiety...ale wiem cos na ten temat..mojemu co matka powie to on idzie i robi...:baffled::baffled::baffled: ona kiedys powiedziala K zebym nie kupowala ciuchow malemu :baffled: bo stara baba w jakies przesady wierzy i zebym mlodemu dawala tetry i mleko od krowy a potem moj mi przychodzil i to mowil...a czemu tak a nie tak jak jego stara mowi...:baffled: ( stara- bo mama tego nawazac nie mozna) codziennie mu powtarzam ze jesty pier*** mamin synkiem. To samo jest z mieszkaniem gdyby moj osiol sie chcial wyprowadzic to by odrazu to zrobil a nie jakies tempe wymowki.....:confused:no Poprost ŻAL!!!!!

Do góry