reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
doberek ciężarówki :-)
ja znowu wczesnie na nogach bo czekam na mechanika- ma po autko przyjechac.

Musze Wam powiedzieć że skonczyłam 3 rozdział pracy :-) Tylko wstep i podsumowanie i bedzie całosc. Haha a pewnie w piatek promotorka powie mi ze mam połowe pozmieniac ;-)

Współczuje Wam dziewczyny tego biegania po schodach bo z wozkiem to troche ciezko bedzie :-( ja mam tylko 3 schody ale pewnie wozek to przez ogrodek bede wprowadzac bo i tak do mieszkania go nie bede wnosic. Niby silna babka jestem ale pewnie bym wymiekła przy wozku z dzieckiem i np zakupami :baffled:

Poczytam chwilke i koncze to badziewie zeby miec z głowy.
Miłego dnia

Ja mam drugie piętro i też mi nie wesoło, zresztą już przerabiałam tachanie wózka z góry na dół.
Najpierw wózek potem dziecko.
Na szczęscie mam zamykaną klatkę na domofon i jest dość bezpiecznie więc nie ma strachu zostawić wóżka na dole:tak:

witajcie

ja juz po sniadaku troszke was poczytalam i widze ze zastanawiacie sie nad firmami kosmetykow, tez caly czas o tym mysle i nie wiem na co sie ostatecznie zdecyduje a dzisiaj wybieramy sie z mezem na zakupy :)
no i mysle i mysle nad firma butelek, wszystkie piszecie ze aventu sa najlepsze i chyba sie ostatecznie na nie zdecyduje, chyba ze ktoras zna jeszcze jakąs dobrą sprawdzoną firmę
nie wiem czy laktator kupowac juz teraz czy wstrzymac sie do czasu az okaze sie byc mi potrzebny, tak jak sie rozglądałam to ten aventu jest chyba najdrozszy na rynku, bo najtaniej widzialam za 150 taki reczny, a taki jakis zwykly innej firmy najtanszy chyba 22 zl kosztowal, wiec rozbeznosc cenowa jest ogromna
i jeszcze jedno pytanko :) czy zamierzacie miedzy materacyk a przescieradlo wkladac jakąs specjalna ceratke zeby sie materacyk nie zamoczyl?? ja bylabym sklonna kupic te ceratki, a maz zadaje mi pytania czy one nie powodują ze powietrze jest nieprzepuszczane

No nie myslalam ze tutaj cos napisze a jednak :-( wszytskie wyniki idealne ale z jedna rzecza sobie nie radze a jest coraz gorzej :wściekła/y:
Nie daje mi życ moja kośc ogonowa. Ogólnie z kregosłupem mam problemy ale tego sie moglam spodziewac bo ja powypadkowa jestem, biodra bola jak leze albo chce wstac- ale to normalne w ciazy i da sie z tym zyc. Ale ta kość! No ja sie pytam po co to? Bo zadnego uzasadnienia nie widze... wiem ze tak bywa ale kurcze przecie to nie miednica zeby sie cos rozszerzało albo rozluźniało. To taki ból jak przy stłuczeniu kosci ogonowej tylko mocniejszy- siedziec sie nie da, dłuzej stac sie nie da, wstawanie z lozka jest męką a jak wstaje z krzesła to łzy w oczach. O co chodzi?? Wiecie może co z tym zrobic?
Najgorsze ze znam przypadek jak dziewczyna po porodzie takiego bólu dostała i juz ja rok trzyma :baffled:

Dobra lecę coś ze sobą zrobić bo żem nie podobna do nikogo, a do człowieka to już na pewno:no::no:
Wpadnę później:-)

witajcie

ja juz po sniadaku troszke was poczytalam i widze ze zastanawiacie sie nad firmami kosmetykow, tez caly czas o tym mysle i nie wiem na co sie ostatecznie zdecyduje a dzisiaj wybieramy sie z mezem na zakupy :)
no i mysle i mysle nad firma butelek, wszystkie piszecie ze aventu sa najlepsze i chyba sie ostatecznie na nie zdecyduje, chyba ze ktoras zna jeszcze jakąs dobrą sprawdzoną firmę
nie wiem czy laktator kupowac juz teraz czy wstrzymac sie do czasu az okaze sie byc mi potrzebny, tak jak sie rozglądałam to ten aventu jest chyba najdrozszy na rynku, bo najtaniej widzialam za 150 taki reczny, a taki jakis zwykly innej firmy najtanszy chyba 22 zl kosztowal, wiec rozbeznosc cenowa jest ogromna
i jeszcze jedno pytanko :) czy zamierzacie miedzy materacyk a przescieradlo wkladac jakąs specjalna ceratke zeby sie materacyk nie zamoczyl?? ja bylabym sklonna kupic te ceratki, a maz zadaje mi pytania czy one nie powodują ze powietrze jest nieprzepuszczane
katrinka mysle ze wszystkie info na wątku zakupów dla dziecka znajdziesz :-) Ewentualnie zakupy dla ciężarówek- laktatory i te sprawy są ciągle omawiane

reklama
Mag007 ja cale zycie mieszkalam na IV pietrze i wiem jaki to bol. Ale w ciazy tachac paczki sobie nie wyobrazam. Wspolczuje Ci!
Teraz mieszkamy na II i mamy winde, ale ja sie czasem boje sama nia jezdzic i zdarza sie, ze wygramole sie na to II pietro, ale z kilkoma przystankami i zadyszki dostaje jak glupia :nerd:
A do nas dzis przyjezdza kurier, uwaga - okolo polnocy :szok::-D
Z przesylka od tesciow (m.in. wszystkimi mozliwymi lekami dla Maluszka) i jakimis ubrankami. Ja juz mam za duzo ciuszkow, nie mam ich gdzie skladowac :dry: Musze kupic ta komode jak najszybciej!

witammm
heh ja tez juz nie mieszcze sie w komodzie!! nie wiem jak to dalej bedzie... ;-)

a ja jestem tak zmeczona cos ze nawet przed kompem nie chce mi sie siedziec... tylko bym lezala

gosia_ jak ja pierwszy raz wyladowalam w szpitalu to calutka noc nie moglam spac to jest rzeczywiscie jaksi koszmar ale miejmy nadzieje ze dlugo tam nie zabawisz :tak: dla dzidziorkow trzeba i koniec:tak:

koza71 gratuluje 3 rozdzialu, niestety jeszcze pamietam co to za meka :szok:

milego dzionka dziewczynki

Do góry