reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

bolco pikcy :-D wżyciu bym nie wpadła że to "boląco pieczący" :-D:-D:-D:-D

hahaha ale się usmiałam:-D

a ja nie wytrzymałam i polazłam do sklepu...ciasto już w piekarniku ( fanta ) normalnie przepis dla mnie stworzony:-Dłatwy,czytelny no i proporcje podane w szklankach:baffled::-D:-D:-Dhahaha,mąz dzwonił i prosił rzebym mu przynajmniej malutki kawałeczek zostawiła...mmmmmmm zastanowie sie:-D

reklama
dzięki Ania jak zdążyłam zapomnieć o ciastach tak się musiałaś zjawić i smaka znowu narobić ...oszzzz Ty :-p
zjadłam kubeczek kisielu i teraz jem grejpfruta...tylko przez ten ból zęba nie bardzo mam jak go gryźć więc praktycznie połykam w całości :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Kobietki ciasto juz w piekarniku piecze sie:-) mysle ze zdazy wystygnac zanim pojde spac:-) bo takie zapachy , ze az mi slinka cieknie hihi.
Niebylo mnie tylko z godzinke a prosze tutaj tyle nowych postow:-) ale juz nadrobilam hihi.

A co do skurczów to mi sie tez tak wczoraj wydawalo ze to skurcze ale dzisiaj mi juz przeszlo i jest ok:-) a maluszek wierci sie jak szalony.Mysle ze mu juz niewygodnie a jak jeszcze sie schyle to jak nozke wsadza pod moje zebra to az boli...

Kochane życze milej i spokojnej nocy Wam i niech nasze skarby zdrowiutko sie rozwijaja:-):-):-) Teraz ogladne jakis film i pojde wziasc prysznic bo jestem juz zmeczona tym siedzeniem przed kompem ze az mnie wszystko boli:-( Do jutra babeczki;-)

gosia_ myślałam juz o Tobie od jakiegoś czasu bo widziałam że ani aktywna ani nic. Kochana jesteś pod dobrą opieka! I trzymajcie sie dalej razem. A jakby nawet Twoje Maluszki nie waża malutko więc sobie poradzą!!!!:-) Trzymam kciuki mocniutko!!!!

nadia nie panikujmy!!!! Ja owszem rozwarcia nie mam ale mam tez skrócona szyjke ale ja sie w tych sprawach oddaje w rece lekarza. Jeśli on mówi że jest OK to ja w to wierze:tak:

Kochana Izo mam nadzieje ze w szpitalu dobrze Cie zbadaja i posprawdzaja wszystko. Ja na temat waszej sytuacji z mężem wypowiadać się nie będe bo po prostu nie wiem co napisać. Nie wiem co mysleć. Wole pomilczeć. Wszystkie jesteśmy myślami z Toba i na pewno teraz Twoje dziecko jest najważniejsze!!!:tak:

Ania_Skrzat kurcze co czytam Twojego posta w którym umieszczasz słowo FANTA we mnie coś aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja mam takiego smak ana fante. Mogłabym ja pić litrami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-):-D:-D

My już pokoik przygotowany. Ale sie duży zrobil teraz jak przemeblowaliśmy!! Tylko łózeczko jeszcze czeka na złozenie ale to już później jak bedziemy w szpitalu hihi M bedzie miał radoche ;-)Mamcia mi mieszkanko ogarneła. Tzn podłogi itd. Jak dobrze że ich mamy :happy2:
Lece nadrobić inne wątki:happy2:

dzięki Ania jak zdążyłam zapomnieć o ciastach tak się musiałaś zjawić i smaka znowu narobić ...oszzzz Ty :-p
zjadłam kubeczek kisielu i teraz jem grejpfruta...tylko przez ten ból zęba nie bardzo mam jak go gryźć więc praktycznie połykam w całości :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Oj Sorry Bidulko,zapomniałam o Tobie:baffled: apropo 8 to mam ten sam problem juz od paru miesięcy,tylko że u mnie trochę bardziej lightowo... bo nie puchnę ale też mnie strasznie dziąsło boli i staram sie nie jesc tą stroną:baffled:( normalnie to skandal że tyle czasu ten zab potrafi wyłazić)

no i ide zrobixc sobie kisiel i zjeść owoce ;-);-)dziekuje za podpowiedz bo cos za mna chodziło i nie wiedziałam co hihihi

zaraz chyba urodzę:dry::dry::dry:
właśnie przyjechał 3 kurier, z 3 paczką dzisiejszego dnia:dry:

a jako że nas domofon jest (tu nie będę przeklinać:wściekła/y:) zrąbany, musiałam trzeci raz złazić z 4 pietra i trzeci raz włazić (a raczej turlać się) z mega paczką na to zasrane 4 piętro:dry::dry::dry::dry:

zasapałam się, zmachałam, brzuch mi się napiął - a M ma akurat próbę zespołu weselnego:wściekła/y: - no nigdy go nie ma, jak jest potrzebny

plus jest taki, że sobie teraz wszystkie rzeczy oglądam - przewijaczek, wanienkę, butelki i jakoś tak do mnie dociera, że ja durnowata zostanę niedługo mamą:baffled:

jeśli chodzi o ciśnienie, to mam u gina zawsze wysokie i zawsze tłumaczyłam mu stresem, ale tym razem przepisał mi lek - Dopegyt - mam go brac, jak cisnienie będzie wższe niz 135/85 (nakaz codziennego mierzenia:-p)

Mag nie zazdroszcze tego latania po schodach:baffled: ja na szczęscie mieszkam na I ale moja siostra tez na IV i jak mam do niej jechać i wspinać sie na góre (sapiac i dysząc) to na samą mysl jestem chora:-D

reklama
o rany - IV pietro to hardcore po prostu... :szok: Tez mieszkam na IV i jak winda nie dzialala a w ciazy nei bylam to padlam juz na I, co dopiero teraz... wieki bym szla :baffled:
No ale pocieszajace jest to, ze z zakupow jestes zadowolona :tak:

Chyba juz pojde po prostu od komputera bo ile mozna siedziec :-D
dobranoc :tak:

Do góry