reklama
Ups faktycznie ;-) a powaznie to jakos taki spokoj w sobie przez to mam- ze nawet jak sie rozpakuje to bedzie ok. Ale za to stresior ze w kazdej chwili moge sie okocicKoza u Ciebie już 34 tydz. na suwaku ale ten czas leci...ooo
No dobra, do spania ale juz! pewnie znowu bede spac do 11 heh
Kolorowych jeszcze raz
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Mój maz się obudził minę srają.... kota zrobił i się pyta " a co Ty jeszcze robisz" a ja na to że na forum siedzę a on do mnie " ach tak to się teraz nazywa" i spowrotem głowę w poduszkę wsadził, ha ha ha nie wiem co myslał, że niby co ja mogę robić o 1.00 w nocy przed kompem chyba idę zaraz spać bo mnie tak do lodówki ciągnie że szok
kolorowych snów Mamuśki, buziolki
kolorowych snów Mamuśki, buziolki
Siema dziołchy,
dzisiaj p raz drugi w mojej karierze, jestem pierwsza na forum
eh, spać nie mogę w nocy, normalnie budzę sie co godzine, jakbym miała zainstalowany budzik wewnętrzny:-(ciekawe kiedy przespie całą noc, bo na pewno nie jak będzie mała juz nami, eh......
idę robić śniadanko, ogarne się i lecimy na szkole rodzenia, to już przed ostatnie zajęcia
miłego dnia mamuski
dzisiaj p raz drugi w mojej karierze, jestem pierwsza na forum
eh, spać nie mogę w nocy, normalnie budzę sie co godzine, jakbym miała zainstalowany budzik wewnętrzny:-(ciekawe kiedy przespie całą noc, bo na pewno nie jak będzie mała juz nami, eh......
idę robić śniadanko, ogarne się i lecimy na szkole rodzenia, to już przed ostatnie zajęcia
miłego dnia mamuski
sylviontko
Witam z rana
My po USG. Mały jest olbrzymem- waga szacowana 2400g w 32 tc.
Posiew z szyjki ok. Jeszcze jeden mnie czeka przed porodem.
Szyjka z pessarem od tygodnia się nie skróciła, więc póki co nie będziemy małemu dawać na rozwój płucek. W 37 tc będę miała zdejmowany pessar i będziemy chcieli się uwolnić od pasożyta
Ogólnie optymistycznie jestem nastawiona bo lekarz mówił,że nie chciałby, abym rodziła sn, i jak dzieciak dalej tak będzie rósł, to pospieszymy go
Coś czuje, że dzisiejszy dzień cały prześpie. Niedawno wstałam , a już mi się oczy kleja... ech...
buziole
My po USG. Mały jest olbrzymem- waga szacowana 2400g w 32 tc.
Posiew z szyjki ok. Jeszcze jeden mnie czeka przed porodem.
Szyjka z pessarem od tygodnia się nie skróciła, więc póki co nie będziemy małemu dawać na rozwój płucek. W 37 tc będę miała zdejmowany pessar i będziemy chcieli się uwolnić od pasożyta
Ogólnie optymistycznie jestem nastawiona bo lekarz mówił,że nie chciałby, abym rodziła sn, i jak dzieciak dalej tak będzie rósł, to pospieszymy go
Coś czuje, że dzisiejszy dzień cały prześpie. Niedawno wstałam , a już mi się oczy kleja... ech...
buziole
Gosia_x_bonus i gratis
witajcie
Na początek wielki szacunek, że macie czas,żeby tyle pisać, ja jak zajrzę 2 razy na dzień do kompa to cud, teraz przerabiam pranie i prasowanie.
Cieszę,się,że na marcówkach nie dzieje się nic zlego, sory, ale trudno nadrobić tyle stron, chyba,że czegoś nie wyłapałam.
sylviontko to chyba dobre wieści, bardzo fajnie, twoje dziecko jest mutantem?moje ważyły prawie 2 tyg. temu 1680kg, 1,5kg. gdzie niby dziecko w tym tygodniu ciązy waży 1250gr, więc twoja dzidzia jest normalna
co do spania ja też latam na siku i wczoraj śmiałam się do męża,że nie pamiętam nocy przespanej całej i nie szybko sobie pewnie przypomnę.
pozdrawiam, miłego weekendu zdrówka
Na początek wielki szacunek, że macie czas,żeby tyle pisać, ja jak zajrzę 2 razy na dzień do kompa to cud, teraz przerabiam pranie i prasowanie.
Cieszę,się,że na marcówkach nie dzieje się nic zlego, sory, ale trudno nadrobić tyle stron, chyba,że czegoś nie wyłapałam.
sylviontko to chyba dobre wieści, bardzo fajnie, twoje dziecko jest mutantem?moje ważyły prawie 2 tyg. temu 1680kg, 1,5kg. gdzie niby dziecko w tym tygodniu ciązy waży 1250gr, więc twoja dzidzia jest normalna
co do spania ja też latam na siku i wczoraj śmiałam się do męża,że nie pamiętam nocy przespanej całej i nie szybko sobie pewnie przypomnę.
pozdrawiam, miłego weekendu zdrówka
reklama
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Wiatm i ja z rana:-)
Nasze nocne marki pewnie odsypiają kamikaa ,AniaSkrzat1pobudka!!!
Ja dość wyspana:-) planów na dzień dzisiejszy niet
Nuda będzie bo Ł pojechał na turniej i jutro też jedzie :--(ehh
Zabawa z pierworodnym mnie czeka
Miłego dnia dziołszki:-)
Nasze nocne marki pewnie odsypiają kamikaa ,AniaSkrzat1pobudka!!!
Ja dość wyspana:-) planów na dzień dzisiejszy niet
Nuda będzie bo Ł pojechał na turniej i jutro też jedzie :--(ehh
Zabawa z pierworodnym mnie czeka
Miłego dnia dziołszki:-)